Theben dirz vs. Daikinee

2007. 02. 13. 20:51 / Confrontation

Sykho Volesterus jelentése Athan Zakhil-nak, Theben laborvezetöjének.

Sykho Volesterus jelentése Athan Zakhil-nak, Theben laborvezetöjének.

Uram,

Küldetésünk hogy teszteljük az újonnan kifejlesztett Nefarius klónt ami a Zakhil szörnye kódnéven van feljegyezve.
Kiséretem 4 Keratis harcos, 2 lövész Hybrid és egy Bioptist volt. És természetesen az új Nefarius egység mely a 234S02 számon van nyilvántarva.

Utazásunk során egy erdö felé vettük az irányt ahol a bioptist észrevett egy csapat elfet kik önmagukat a Daikeene szóval illetik. A bioptist engedélyemmel eltünt az erdöben hogy a hátuk mögé kerüljön. Én a csapatom háta mögött készültem fel az istenem megszólitására. A nefarius a jobb oldalra húzodott egy hatalmas bogárral szembe. Szemböl egy Scrab harcos szaladt a Nefarius elé igy próbálva magára terelni a figyelmét, de ö kapott a hybridek számszeríjából 3 lövedéket ami majdhogynem halálra sebezte igy a szörny nem tartotta számottevö ellenfélnek igy a harci drogoktol felturbózott izmai a hatalmas bogár felé vitték. A becsapódás után annyit láttam hogy a Nefarius a fekvõ bogarat marcangolja ami érdekes módon anyagtalanná vált és nem messze a szörnytõl épen és egészben visszatért , igy egyböl mágiahasználóra vagy papra kezdtem gyanakodni.


A Nefarius nem zökkent ki a pusztitásból egybõl a bogárra vetette magát újra. Félelmetes ereje és a pengéire kent méreg hatás ismét bizonyította a modell harcmezõn való alkalmazását. Ismét elpusztitotta a bogárlényt és egy díszes páncélú Scrab harcost aki mint késõbb kiderül a kulturájuk igen megbecsült tagja volt. Igaz ebben az összecsapásban egy Keratis harcos is segítette
Másik 3 keratis is tette a dolgát a harcmezön. A hybridek sikeresen elkapták a sebzett harcost. A bioptist 2 elffel egy harcossal és egy ijjászal vette fel sikeresen a harcot. Ahogy a Nefariust figyeltem észrevettem hogy voltak sebek amik egyböl bezáródtak ahogy a kard visszahúzodott. De a nefarius 4 áldozata után ez a hatás megszûnt, késöbb megvizsgálva a 4 áldozata megmaradt testét és tárgyait azonositottam a papot. A kardja igen diszes volt ,de széttört a küzdelemben igy csak gyanítom hogy nem sima penge volt. Érdekeség a csatában hogy azonositottam 1 uj egységet az elfeknél ami repült. És a társaiba lelket öntött a jelenlétük.

Az egyik engem is megtámadott ,egy súlyos sebet ejtve de a hybridek a Nefarius segítségével leszedték rólam.

Veszteségek:
1 Bioptist (pótlását kérem)

Az ellenféltõl senki sem maradt életben. A futárral küldöm a begyûjtött génmintákat.

Megjegyzés:
Érdekes módon az elfeknek erre az altipusára jellemzö sejtregenerációja, nem a szokásos sebességgel müködött. Feltételezhetöen a méreg hatására. Kivizsgálása szükséges.


Sykho Volesterus

Szerző: GerikVélemények, hozzászólások