Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája

1 ennyiből: 471
1
Szerintetek szép?
Dátum: 2012-05-20 19:50   [ Eltüntet ]   [ # 288724 ]  
Veterán

aham, ok szoval a GW-Texture szeriara.

es meg 2 kep:

Eloszor egy egyszeru, gyors terepelem a Lassan keszulo varosi Infinity tereprol:
Jövő Autó

Es egy ujabb figura scibor-tol, Mar jo par eve letezik, de csak most vettem meg, egyszeruen azert, mert vicces (akarcsak a masik ketto(fonok es nagyfonok), amit viszek a festos-napra, hatha elkeszulnek):

Uglyn rabszolga

ami nagyon tetszett a festeseben, hogy mindennel egyutt talan masfel-ket ora alatt elkeszult. Szoval egy gyors kellemes darab, nem kell evekig a reszleteket bogaraszni.

Aláírás 

I am not whining. I am complaining. Do you want to hear whining? This is whining….

... Yay. LOUDER!!! *inhales deeply* Yaaaaay… *sees Dash fall in frustration* ...too loud?

—————————————
Festesek (kepek)

Seregek (lista)

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-20 19:18   [ Eltüntet ]   [ # 288722 ]  
Veterán

Textúra alatt erre gondolok…..

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-20 18:48   [ Eltüntet ]   [ # 288720 ]  
Veterán
Deetrone - 2012-05-20 13:07

A STUH már sokkal jobb mint az előző verzió.

Egyébként ez ugyan az, csak végre napfénynél készült róla normális fénykép.

Aláírás 

EPIC: Armageddon, Serpent Chapter Space Marines
Blood Bowl - Ork Team, Varlyúdonbi Vidám Fijúk
Epic HQ Hungary
Hordes - Circle Orboros

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-20 18:48   [ Eltüntet ]   [ # 288719 ]  
Veterán

Ja igen: milyen texturát használsz?

én is ezt szoktam csinálni, főleg mióta van textúrám!

itt mikre gondolsz? mit ertesz textura alatt?

Aláírás 

I am not whining. I am complaining. Do you want to hear whining? This is whining….

... Yay. LOUDER!!! *inhales deeply* Yaaaaay… *sees Dash fall in frustration* ...too loud?

—————————————
Festesek (kepek)

Seregek (lista)

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-20 15:21   [ Eltüntet ]   [ # 288697 ]  
Veterán

Tippi: a járműre ő mondta, hogy lehet túlságosan agyonsarazott. Csak hogy korrekt legyen a sztori smile De igen, jók, én is ezt szoktam csinálni, főleg mióta van textúrám!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-20 15:07   [ Eltüntet ]   [ # 288695 ]  
Veterán

Maxxx: Beteg, mint mindig. smile Modell annyira nem nagy szám, de a festés ott van.

Bulba: Múltkor valaki említette hogy túlságosan agyonsarazott az adott járműved, végignézve a palettát, baromi jól néznek ki így agyonsarazva, jó az összkép, grat smile .

Aláírás 

Metal in the morning, metal in the night.
Bérfestést vállalok!!!

T.M.T. Prodáksön.

http://fessagoblinkalozzal.blog.hu/ (Festős blogom)

http://picasaweb.google.hu/TombiTitti/Festesek# (Festések képtár)

Brush for the brush god!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-20 14:20   [ Eltüntet ]   [ # 288693 ]  
Veterán
Schweere Panzer - 2012-05-20 13:03

Nekem nagyon tetszenek. A sarazás eléggé ott van, kicsit őszi hangulatot ad nekik. Apropó, Brown Shade(barna árnyék)-del csináltad, mert én azzal szoktam, és kb ugyan így néz ki utána.

A sarazás War sár pigment + akryl bázis keverék, a dip Vallejo Sepia Shade

Aláírás 

Epic HQ Hungary
Hordes - Circle Orboros

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-20 13:07   [ Eltüntet ]   [ # 288688 ]  
Veterán

A STUH már sokkal jobb mint az előző verzió. Talán még picit, kopottasítanám szolidan, néhány részt. A többi is jó lett, nekem maguk a járművek nem tetszenek, de erről nem tehetsz. Náluk talán kissé furcsán hat a camo. De jók, így tovább!

MaXXxxx: no comment. jó lett. Ahhoz képest hogy Scibor még a figura is jó

Ja igen: milyen texturát használsz?

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-20 13:03   [ Eltüntet ]   [ # 288687 ]  
Újonc

Nekem nagyon tetszenek. A sarazás eléggé ott van, kicsit őszi hangulatot ad nekik. Apropó, Brown Shade(barna árnyék)-del csináltad, mert én azzal szoktam, és kb ugyan így néz ki utána.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-20 11:32   [ Eltüntet ]   [ # 288680 ]  
Veterán

MAXxxx, megint kitettél magadért, nagyon jó lett.

Ezek után kissé félve teszem fel. Jelenleg így áll az Operation World War II német páncélos erőm:

Jagdpanzer IV
Sd.Kfz. 223 (1.)
Sd.Kfz. 223 (2.)
Sd.Kfz. 250/3
Sd.Kfz. 251/2 (1.)
Sd.Kfz. 251/2 (2.)
Sd.Kfz. 251/2 (3.)
Sd.Kfz. 251/10
Sd.Kfz. 231 (1.)
Sd.Kfz. 231 (2.)
STUH 42 (valamiért nem nyitja meg, hanem letölti a képet, ott megnézheted)

Aláírás 

Epic HQ Hungary
Hordes - Circle Orboros

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-19 21:36   [ Eltüntet ]   [ # 288667 ]  
Veterán

Bitang jó lett!

Aláírás 

Csatatestvérek Szerep-, stratégiai- és társasjáték klub:
http://www.csatatestverek.gportal.hu/

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-19 19:49   [ Eltüntet ]   [ # 288655 ]  
Veterán

Gyogykagyerek: jo lett. A sziklaresz kimondottan, de maga az atjaro sem rossz.

es egy apro ‘40K’ tolem:
Adeptus Custodes - 1

Ez egyelore csak ‘szinsema probalkozas’(well, az arany-voros a hivatalos, igy nem nagy gondolkodnivalo a valasztott szineket illetoen).
De van meg belole 13db (meg 7 sima, 1 centurio, 1 zaszlos, 4 veteran). Hogy teljes sereg lesz-e belole? nem hiszem, annyira nem valtozatosak a sculptok, hogy akar egy GK szeru sereget osszerakjak beloluk.

Blogra felirtam, hogy hol milyen szineket hasznaltam, ha veletlenul valakit erdekel.

Aláírás 

—————————————
Festesek (kepek)

Seregek (lista)

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-19 07:06   [ Eltüntet ]   [ # 288609 ]  
Veterán
Gyogykagyerek - 2012-05-18 20:15

készítettem egy webway portalt. Ez nagyjából 150 Ft-ba van ami egy kis spórolás az eredetihez képest ami olyan 30 font körül mozog. Az ötlet szerintem nem rossz a festőtehetségem annál rosszabb, de hát ez van…

Szerintem az ötlet is és a megvalósítás is nagyon jó, tetszik…

Aláírás 

Epic HQ Hungary
Hordes - Circle Orboros

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-18 20:15   [ Eltüntet ]   [ # 288591 ]  
Veterán

készítettem egy webway portalt. Ez nagyjából 150 Ft-ba van ami egy kis spórolás az eredetihez képest ami olyan 30 font körül mozog. Az ötlet szerintem nem rossz a festőtehetségem annál rosszabb, de hát ez van…

Csatolt képek
1.jpg2.jpg
 Aláírás 

“Death? You want death? I’m afraid that would be far too boring” Lord Sarnak, Kabal of the Black Heart

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-08 21:01   [ Eltüntet ]   [ # 287165 ]  
Veterán

Maxx: Megint állat voltál, bár nem vagyok nida fan, azért tetszik a csóka, viszont a talp beszabehu, az nagyon tetszik, bár a moha tényleg nem észrevehető képről, viszont a kövek annál inkább, awesome.

Bbzs: Igen, többek között nekem is ez a bajom vele, de az igazság az hogy első próbálkozás volt és teljesen magamtól, szóval nem néztem előtte semmi cikket, és ez rá is nyomta a bélyegét.

Aláírás 

Bérfestést vállalok!!!

T.M.T. Prodáksön.

Brush for the brush god!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-08 20:53   [ Eltüntet ]   [ # 287162 ]  
Újonc

Szia Tippi,

nos, én ilyen szinten nem festek, szóval le a kalappal, de az átlátszó mellnél (bár ezt a szexista hozzáállást nehezen, de el tudom fogadni wink) a kék színnek szerintem meg kéne jelenni az áttűnésnél is. Fehér felsőn szerintem ez a megoldás tökéletes lenne, így kicsit hiteltelennek érzem. Talán egy kis transzparens kék eladná... Vagy a fehér ing…
Mindenesetre gratula!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-08 20:33   [ Eltüntet ]   [ # 287156 ]  
Veterán

Nos vizespoloval es noi figurakkal most nem szolgalhatok, csak szornyet hoztam bemutatni.

megtetszettek meg marciusban az uj Nida figurak:
Szarnyas Swarmlord smile

Hogy mi tartott majdnem 2 honapig rajta… egyreszt gozom nincs, masreszt, hogy mindig mast csinaltam, ezt meg tologattam az asztalon, hogy “majd holnap”.

———

Es bar inkabb a figurafestes topicba valo, de egy WIP talp a WM - Lady Ayane and Master Holt paroshoz. Ezt meg husvet heteben csinaltam, azota nem tortent vele szinte semmi.
Foton a hasznalt moha nagyon nem latszik, tul sotet :(, ohh well, majd eloben mindenki eszreveszi.

A Kep

Aláírás 

—————————————
Festesek (kepek)

Seregek (lista)

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-08 18:23   [ Eltüntet ]   [ # 287130 ]  
Veterán

WoW! Nekem nagyon tetszenek! Mind a kettő, a csajé’ talán egy picit jobban grin

Aláírás 

Kaptin Badrukk
(Freebooter)
Bérfestés, konvertálás meg amit akartok!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-08 17:43   [ Eltüntet ]   [ # 287114 ]  
Veterán

Mindenkitől elnézést kérek, kicsit megkésve reagálom le a véleményetek.

Először is, köszönöm a pozitív visszajelzéseket, örülök hogy tetszik nektek Francisco smile .

Subaggut: Örülök hogy tetszik, lényegében az alap színsémára festettem ki, kicsit Cartoon stílusban, aka Tippi smile .

Maxxx: Köszi a dicséretet, kifejezetten örülök, mintha hájjal kenegetnének LOL .

Csizma azért lehet furcsa, mert én nem csizmának festettem ki alapvetően, hanem fekete cipő, ami fölött fém lábszárvédők fedik a sípcsontot. Viszont azzal egyetértek hogy ott is és a fegyvereken is túl hirtelen az NMM, próbálkozok még csak vele.

Bőrfestésnél is csak próbálkoztam igazán cheese

Api: Köszi, én mindenképpen büszkén teszem majd ki asztalra, polcra wink

Viszont azóta elkészültem a nevezésre szánt mesterrel is, Perdita képében, hát ő annyira nem lett ütős, tipikusan megszenvedtem vele, de azért így is elégedett vagyok vele.
Képek nem a legjobbak, így pl Perditán a nadrág árnyékolása szinte alig kivehető.

Perdita és Francisco szemből

hátulról

Aláírás 

Bérfestést vállalok!!!

T.M.T. Prodáksön.

Brush for the brush god!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-04 08:35   [ Eltüntet ]   [ # 286279 ]  
Veterán

Vér - így már érthető. Ha élethűbbre akarod festeni, akkor a neten vannak jó tutorialok, de a legegyszerűbb, ha van egy üres vallejo-s festékcseppentőd. Megtöltöd pár csepp híg festékkel, és lapos szögben tartva pár erős nyomással kifröccsented egy papírlapra. Az így kapott mintát festheted is fel a figurára. Van olyan is, ahol egyből a figurára pöttyintik, de én kicsit fázom tőle, hogy olyan helyre is kerül belőle, ahová nem akarom.

Skull white-ot nem lehet, és nem is érdemes világosítani. Ellenben mindig el lehet menni sötétebb irányba smile

A jump pack illesztésével én is sokat szenvedtem, volt, ahol a beszívó rész háza mellett meg is hagytam. Az oldalán eltüntetheted puttyval (nekem a pattex repair putty ilyen célokra verhetetlen), vagy a külső szélekre egy kicsit bővebben nyomott makettragaccsal is. Utóbbi feloldja a műanyagot, és az összenyomásnál kipréselődő massza alkotja a tömítőanyagot. Utána ezt is vágni, csiszolni és szükség esetén puttyzni kell, szóval nem vagy sokkal beljebb.

Aláírás 

I didn’t yet have my coffee - don’t make me kill ya…

[ Profil ]  

1 ennyiből: 471
1

Házi SM project ››