Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája

1 ennyiből: 319
1
Legendás Hadvezérek, Legendás Csaták
Dátum: 2012-05-17 14:06   [ Eltüntet ]   [ # 288413 ]  
Veterán
Csibuszkukisz - 2012-05-17 13:43

Hali

hello barátom!
akartál itt valamit, vagy csak beköszöntél? grin

Aláírás 

Dicsőséges Keleti Front

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-17 13:43   [ Eltüntet ]   [ # 288404 ]  
Veterán

Hali

Aláírás 

Techno Viking

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-17 11:03   [ Eltüntet ]   [ # 288368 ]  
Veterán

Üdv!
Kicsit megkésve és a bűntudatra építő kritikák miatt írok egy rövidebb LHLCS jelentést.

Helyszín: Kiválló!
Létszám: Átlagos!
Időjárás: Nem mindegy?
Szervezés: Rutinosan profi!

A seregem. A pontos összeállítást nem írom le, nehogy valaki később pontosan olyan sereget csináljon, mint én, ami meg kísértetiesen hajaz Blackfire-ére. Mondjuk nem másoltam őt, csak a teljes hitelesség kedvéért leírnám ezt ide.

Nagy vonalakban: Asdrubael wychekkel raiderben…venomos és raideres trueborn osztagok, venomos warrior osztagok…ravagerek. Dark lance és blaster, blaster és dark lance. És splinter cannonok.

1.  Csata: Beowulf(SW), kill point, normál felállás. Adrián mindent otthon hagyott a wolf seregéből, amivel a DE-kat meg tudta volna fogni. Igazából mindent otthon hagyott, amivel bármit meg tudott volna fogni, pedig megálmodta, hogy ellenem fog kezdeni. Az ok: nem kedveli a long fangokat. A csata a 4. körben véget ért,wype outtal, részemről egy agyaggalamb lövészetre hasonlított. komolyabb veszteségem nem volt, mert Adrián a rossz dobásaival asszisztált nekem. Nekem megalapozta a jókedvemet a csata. Adriánnak meg a rövid beszámolót alább.

2.  Csata: Frigli(SW), 2 objektíva, DoW. Ő viszont nem hagyott otthon semmit amit a DE nem szerettek. Long fangok, rune priestek, razorbackek, twc-k. Az első körben megkezdte a tisztogatást, a megvilágított csapatszállító, amiben Asdrubael kucorgott kigyulladt és hangos robbanással kráterré vált az első lövésre. A fődarkelda ezután sétálhatott jobbra balra, előre, hátra…de sok mindent nem tett hozzá a játékhoz…kivéve, hogy megnyerte Friglinek a versenyt, ugyanis utólag kiderült, hogy rossz szabályértelmezés miatt maradt a pályán, a valóságban viszont le kellett volna futnia…ami +1 pont volt Friglinek. A vége döntetlen lett…és 9 db krátert kellett visszavinnünk a kráteres dobozba…igazából több is lett volna, csak azokat nem is jelöltük.

3.  Csata: Konrád(CSM): 5 objektíva, spearhead. Mindig tanulok Robitól, legutóbb pl. azt tanultam, hogy az oblikat minden 8-as erejű, 2-es Ap-jű fegyverrel lőni kell. Ha pedig ők elrontják a fedezékmentőt, akkor az fordul elő, hogy az első kör után 9 obliból csak 4 marad. Utána még a 7 deep strikeoló termit kellett hidegre tenni…meg a 2 DP-t. ez sikerült, hellyel közzel. Asdrubael meghalt. Szegény. Végül megnyertem a csatát, mert mi sokan voltunk, járművekben…ő meg nem.
A végére sikerült elcsípnem egy 3. helyezést.

Svindler.

Aláírás 

You must gather your party before venturing forth…

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-17 10:27   [ Eltüntet ]   [ # 288364 ]  
Veterán

Tök jó csatabeszámoló, kéne egy ilyen felület ide mindenkinek!
Egyetlen kommentem van: TESSÉK RENDESEN KIFESTENI A SEREGET!!!! smile

Tudom, hogy nálunk kvázi országosan jelenség a nem full festett sereg (kinek nem inge…), de rengeteg potenciál van rengeteg armyban.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-16 22:29   [ Eltüntet ]   [ # 288329 ]  
Veterán

Legendás csatabeszámoló

Aláírás 

Kreatív ostromállapot

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-15 21:43   [ Eltüntet ]   [ # 288169 ]  
Tag

Emberek, mi történt itt?

1) Én vagyok kitiltva a fórumból és szűrve látom a postokat,
2) A múltkori után senki sem mert battle reportokat írni,
3) Senkinek nem volt még eddig kedve / ideje írni,
4) Mindenkinek annyira jó kockaszerencséje volt, hogy inkább megtartja az eredményeket magának?

Gyanúsan és szokatlanul csend van a topic-ban :S

PS: Mit kell tenni azért / kit kell noszogatni, hogy az 1. forduló eredményei végre felkerüljenek?

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-15 11:33   [ Eltüntet ]   [ # 288066 ]  
Veterán
Freddy Krueger - 2012-05-15 11:13

Az új kiadás még ennél is jobban borítani fogja a koncepciót elvileg.

Az jöjjön ki előtte, méghozzá időben.

Aláírás 

Néha a jók is győznek!

Pitypangvirágos Crybaby háborús érdemérem síró tulajdonosa

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-15 11:13   [ Eltüntet ]   [ # 288061 ]  
Veterán
Barakis - 2012-05-15 08:01

Egill: Lenne egy fontos kérdésem a következő fordulóhoz és ez eléggé eldönti a seregépítési koncepciómat. A HQ-knak kötelező az asztalon kezdeniük, vagy kezdhetnek tartalékban, és mindenféle tartalékbuzeráló képességgel arra játszani, hogy lehetőleg a legvégén jöjjenek be, mindenkitől nagyon távol, még jobb esetben utolsó körben?

Köszönöm,
Barakis

Az új kiadás még ennél is jobban borítani fogja a koncepciót elvileg.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-15 08:01   [ Eltüntet ]   [ # 288037 ]  
Veterán

Egill: Lenne egy fontos kérdésem a következő fordulóhoz és ez eléggé eldönti a seregépítési koncepciómat. A HQ-knak kötelező az asztalon kezdeniük, vagy kezdhetnek tartalékban, és mindenféle tartalékbuzeráló képességgel arra játszani, hogy lehetőleg a legvégén jöjjenek be, mindenkitől nagyon távol, még jobb esetben utolsó körben?

Köszönöm,
Barakis

Aláírás 

Néha a jók is győznek!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-14 09:36   [ Eltüntet ]   [ # 287877 ]  
Veterán

Felírtam a Legendás oldalra a 2. parancsnoki eredményeit. Az elsőről még mindig nem kaptam adatlapokat, a 2. hadvezérinél pedig még gondolkodunk mi lenne a legjobb megoldás: összesítsük-e a támadó-védő eredményeket, vagy legyen két (támadó és védő) eredménylista. Utóbbi esetben az oldalt is módosítani kell.

Aláírás 

Senki nem mondta, hogy a számítástechnika egzakt tudomány!
—-
Valar Morghulis!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-14 09:31   [ Eltüntet ]   [ # 287875 ]  
Tag

Tényleg, szabadna kérni a szervezőket, hogy az első két forduló eredményeit adják közre valamilyen használható formátumban? Mégiscsak érdekes lenne látni smile Köszi!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-14 07:15   [ Eltüntet ]   [ # 287861 ]  
Veterán

Jó volt a verseny, köszönöm mindenkinek.
Mi lett a végső sorrend, már csak azért mert én gyorsan leléptem (ment a vonat)

Aláírás 

This is our legacy. This is our Purpose. This is why we fight’        For the Allfather. For Russ. For Fenris.

http://www.szolnoksoldiers.hu

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-14 06:58   [ Eltüntet ]   [ # 287860 ]  
Veterán

Köszönöm én is a szervezést és a jó hangulatot. Meg ellenfeleimnek a csatákat; Freddyvel és Zaggarral úgyis rég játszottam már (egy hónapja CoW-on) :)

Aláírás 

“Kampány? Elbasszák a másnaposságom a hülye eredményeikkel”
by Leslie, Fluffisztán

“GW try to make balanced codexes. They fail because they get nice people to play test them to see if they are fun, rather than getting dead-eyed tournament junkies to test them to see if they are broken.” by Warseer

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-13 13:49   [ Eltüntet ]   [ # 287800 ]  
Veterán

Én is köszönöm a szervezők munkáját és ellenfeleimnek a csatákat, nagyon jó volt a hangulat!

Aláírás 

Néha a jók is győznek!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-13 09:25   [ Eltüntet ]   [ # 287783 ]  
Tag

Köszönöm a szervezőknek a versenyt, az ellenfeleimnek pedig a csatákat. Nem tudom, mi volt a hellyel, de ennyi sz*rul az elmúlt 20 játékomban nem dobtam, mint most tegnap… valami egészen drámai volt. Ennek ellenére sikerült jó eredményt elérni, szóval ennek azért örülök. Apró technikai észrevétel: amilyen jók és változatosak voltak az 1. forduló terepei, véleményem szerint annyira egyhangúak és üresek voltak a mostaniak :(

Seregem:
* Duke Sliscus + 3 Trueborn (1 Blaster, 2 Splinter Cannon) Venomban
* 3 Trueborn (Blaster) Venomban
* 3 Trueborn (Blaster) Venomban
* 5 Warrior (1 Shredder) Venomban
* 5 Scourge, 2 Haywire Blaster
* 5 Scourge, 2 Haywire Blaster
* 6 Reaver, 2 Heat Lance
* Ravager, 3x Desintegrator, Flickerfield
* Ravager, 3x Desintegrator, Flickerfield
* Ravager, 3x Dark Lance, Flickerfield

1. ellenfelem Battler volt Taukkal - kb. kéthetente játszunk, szóval eléggé jól ismertem a sereget és a játékost is. Mivel egy gykolatilag teljesen sík, LoS-blocker nélküli terepen kerültem össze a Taukkal, úgy, hogy ő kezdett, nem nagyon voltak illúzióim, főleg 24 kill pointtal a seregemben smile (Neki volt kb. 17). Full reserve-re mentem, kihasználva a Duke deek strike-ot adó képességét. A csata szerintem ott dőlt el, amikor a 2. körben 13 unitomból 4+-ra feljött… 4. És a Tauk lőttek, és a kör végére leesett 3 unitom. A 3. körben megint feljött 4… megint leesett három. Így viszonylag egyoldalú mészárlásba forult a dolog, kombinálva azzal, hogy egyetlen 5+ invut nem dobtam meg a játékban kb, Battler meg majdnem az össes save-et megdobta. Pár unitjától sikerült azért megszabadítanom, de valami 15-5 körüli végeredmény született Kill Pointban.

A 2. csatára Góliátot kaptam, Space Marine-okkal. Ő a másik ember, aki ellen minden második héten játszom kb, szóval smile Ő kezdett, az egyik objektívára betelepült 2 osztag Tacticallal és 4 tankkal, a másikra a Sniper Scoutokkal. Mivel volt a seregében 2 Ironclad drop pod-dal, és megint nem volt különösebb mennyiségű cover a pályán, maradt a full reserve. Így az 1. körben neki a két droppod drenya megérkezett a második objektívára. Szóval érdekes csatának ígérkezett a dolog smile A katasztrofális dobások ellenére igazán Dark Eldarosan sikerült nyernem végül: a felső objektíván kb. 4 körön keresztül pofozták egymást a Reavereim és egy Tactical osztag, majd a végén becsatlakozott részemről 5 Warrior, neki meg 10 Sterguard és egy Libra, de a mindét oldalon meglévő csodás dobásoknak hála nem nagyon bírtunk egymással. Végül a 6. kör legkritikusabb pillanatában 5-re megdobtam a morált, így mindketten az objektíván maradtunk. Az alsó objektíváról meg sikerült kilőnöm az egyik drenyát az időközben felbukkanó Ravagerrel (a másik elkolbászolt valamerre, így azzal nem volt dolgom szerencsére), és 2 osztag troopal + 3 Venommal leverni 2+-os cover + feel no pain védelmében fekvő Scout osztagát, így ez az objektíva teljesen az enyém lett. Ennek hatására sikerült nyernem, bár tegyük hozzá, hogy maradt valami 400 ponton a pályán, neki meg 1300 pontnyi smile

A 3. csata Silence Necronjai ellen történt, ugyanazon a remek sík terepen, mint az első, Tauk elleni meccs. Maradtam a full reserve-nél, mivel nem tudtam, mit tudnak a Necronok. Omhotek eszméletlen durva, ez a konstans night fighting még Night Vison mellett is halál, a villámokről meg ne is beszéljünk… ja, meg a Scarabok. Szóval így elsőre kemény lett a Necron codex, de még azért 1 játék után messzemenő következtetéseket nem vonnék le, remélem, legközelebb is lesz alkalmam játszani ellenük!
A csata az előző kettő fényében telt, persze itt is gyönyörűeket sikerült dobni reserve-re, 3-4-esével jöttek fel a unitjaim, az 5. körben még volt, aki érkezett… Azon múlt a dolog, hogy nekem 4 Troopom volt, Silence-nek meg kettő, ráadásul sikerült immo-ra lőnöm az egyik Ghost Arkot. Így az 5. kör végére nekem volt 3 objektívám, neki megy egy, így a közel 900 pontos VP-hátrány ellenére is sikerült nyernem.

Köszönöm még egyszer a csatákat és a szervezést

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-13 08:27   [ Eltüntet ]   [ # 287775 ]  
Újonc

Én is köszönöm szépen a versenyt a rendezőknek.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-12 19:45   [ Eltüntet ]   [ # 287745 ]  
Veterán

Köszönöm s szervezőknek a napot és ellenfeleimnek (Balage,Beatles,Mucc) a csatákat, a résztvevőknek meg a hangulatot.A mai nap volt talán eddigi versenyeim legcsúfabbja, ennyire sz…l még nem dobtam, de majd a következőn. A mai napi mérlegem 3 hatalmas zakó.

Aláírás 

“Fear us, for we are the STORM.”

-Lukan Thunderhand, of the Stormfang

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-12 19:06   [ Eltüntet ]   [ # 287741 ]  
Veterán

Köszönöm a szervezőknek és az ellenfelek a mai napot. Ma sajnos nem voltam túl szerencsés, de nem lehet mindig győzni. smile Majd legközelebb.

Itt megtekinthetőek a képeim. Minden seregről van legalább egy kép. smile
Legendás Parancsnokok Q2

Aláírás 

“Never give up, never surrender!” by Sean Plott

“No, I don’t have a soul. I can’t afford it.” by me smile

Lidérc Légió / Nocte Obscura Dynasty - Necrons - Breaking the rules since 2002… smile

Craft World - Black Library - Come and dance the Dance of Death. smile

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-12 17:34   [ Eltüntet ]   [ # 287729 ]  
Újonc

Köszönöm a szervezőknek és az ellenfeleimnek is a mai izgalmas kűzdelmeket!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-12 10:50   [ Eltüntet ]   [ # 287672 ]  
Veterán

Sajnos családi okok miatt nem tudtam elmenni ! Mindenkinek sok szerencsét és jó szórakozást.

Aláírás 

We is gonna stomp da universe flat and kill anyfink that fights back. we’re da Orks, and was made ta fight and win.

We don’t fight fer food, or fer teef, or guns, or cos we’s told to fight. We fight cos we woz born to fight. And win.

Orkz is made fer’ two fings! Fightin’, and winnin’!

Get ‘em boyz!

Dakka dakka dakka!

WAAAGH! THE ORKS!

WAAAGH!

[ Profil ]  

1 ennyiből: 319
1

‹‹ Eger      [Klub] HQ Klub ››