Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája

307 ennyiből: 319
307
Legendás Hadvezérek, Legendás Csaták
Dátum: 2006-02-21 20:51   [ Eltüntet ]   [ # 130230 ]  
Veterán

A fal tényleg 12” magas (merthogy ilyen széles egy szakasz, az rendben)? Szabad kérdeznem milyen elgondolásból akkora? Csináltam már egy készletnyit, de még akkor nem szerepelt sehol, hogy ekkora, most akarunk gyártani még egy készlenyit, kimértem, hát brutálisan néz ki, szvsz hülyén, meg anyagpocséklásnak is tûnik. Persze ez az én bajom, csak véletlenül nem elírás volt ez?

“Kis modellezõ szakkörösöm ! “

12” magas a fal és van 4 db 9”-es szakasza és a kapu 12” széles , valamint 4” mélységû . A fal szakaszokat 14” magas oszlopok kötik össze , ezek közül lehet , majd kivenni a falrészt , ami leomlott .
Lesz rajta még támpillér is kifelé , ill. befelé is , és a falra az oszlopoknál lehet fel , ill. lemászni .

Jövõhéten , amikor lelesz festve kaptok képet !

Más : Aki megy LIGA-ra és fizetni akarja a Legendás nevezését , megteheti nálam !

Darkeron

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 20:49   [ Eltüntet ]   [ # 130229 ]  
Veterán

Carnifexnek marad a barbed strangler 8as erõvel a deathspitter az csak 7es erõ a venom cannon meg glancel 4 + on a 10 es erejével :D

dehát kérem (3db)zoanthrope is létezik a a világon három db 10es erejü lövés a falakra 18 inchrõl+2 carnifex leközelharcolja a falat, meg a biovore al is lehet ha vki bio aciddal 12 öt dob véletlenül a 3+ 2d6 ps páncélátütésre:D(Tesomnak sikerülni szokott:D)

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 20:47   [ Eltüntet ]   [ # 130228 ]  
Adminisztrátor

meltát.

lefordítva Darkeron úgy döntött, hogy a falak nem csak 14-es pácéllal rendelkeznek, hanem kerámia bevonattal is. (lásd IG tankok) sztem ez simán elfogadható, bár ha BA-val jönnék, most valszeg bosszankodnék. smile

Nincs kerámia bevonat , a melták mûködnek . Holírtam ellenkezõt , v félre érthetõt ?

fókuszált fegyver, magyar fordítás, életemben még nem hallottam. én meltafegyverek féltávolságát értettem rajta, más a lance fegyvereket, közben a rendingrõl volt szó. ezt tekintve igen, félreérthetõ, de nem a Te hibád, egyszerûen nem ismerjük az ilyen magyar terminológiákat. :( lehet, zárójelben nem ártana az angol megfelelõje.

Aláírás 

“Indeed he is thought by many to be the oldest living Space Marine. Even Captain Lysander of the Imperial Fists, who was lost in the eddies and tides of Warpspace for a thousand years, cannot recall a time when Dante did not reign supreme over the Blood Angels.”

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 20:17   [ Eltüntet ]   [ # 130227 ]  
Veterán

Hali!

A deathsplitter nem csak glance-t tud nem? Jó hogy furcsán mutat egy carnifexen, de asszem azzal összejön a 9-10-es erõ is. Azzal meg már lehet penetrálni a falat. De talán még a Barbed Strangler is keményen odavág annak a falnak.

Sietni meg nem kell, mert 6+random mennyiségû körbõl áll a csata. grin

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 19:55   [ Eltüntet ]   [ # 130226 ]  
Veterán

Ha jól belegondolunk, egy komoly városfal tényleg olyan magas, azért néz ki hülyén, mert a több kilométernyi falból csak egy 50 méteres rész van lemodellezve. ehhez mérten persze magasnak tûnik.

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 19:42   [ Eltüntet ]   [ # 130225 ]  
Veterán

A nida játékos hoz egy közelharci carnifexet, ami a 2-3. körben lerohanja a falat, és 10-es erõvel és 2d6-os páncél átütéssel simán átüti. A HT ugyan ez. Jaj, jaj szegény nida játékosok….

smile

Aláírás 

The question is: What is ......
The question is: Who cares?

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 19:00   [ Eltüntet ]   [ # 130224 ]  
Veterán

A fal tényleg 12” magas (merthogy ilyen széles egy szakasz, az rendben)? Szabad kérdeznem milyen elgondolásból akkora? Csináltam már egy készletnyit, de még akkor nem szerepelt sehol, hogy ekkora, most akarunk gyártani még egy készlenyit, kimértem, hát brutálisan néz ki, szvsz hülyén, meg anyagpocséklásnak is tûnik. Persze ez az én bajom, csak véletlenül nem elírás volt ez?

Aláírás 

Dicsőséges Keleti Front, Nyíregyháza

BitzBoat Konvertáló Blog

BitzBoat Webshop - GW-s Figuraalkatrészek

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 18:47   [ Eltüntet ]   [ # 130223 ]  
Veterán

grin “síró” nida játékosoknak grin

ha a falat nem tudod átütni, még ott van mindíg a 3 lictor, ami ugye az egyetlen támadó figura, a játékban, ami be tud nyomulni a pajzs alatt a “lõszerraktáron, csatornán” keresztül. grin))))))

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 18:07   [ Eltüntet ]   [ # 130222 ]  
Veterán

a glance 1-el csökkenti a páncélt, illetve át tudod repülni, vagy mászni…de lehet, hogy védõ leszel.

Aláírás 

Ahol az Angyalok laknak: http://sites.google.com/site/acelangyalok/Home

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 18:05   [ Eltüntet ]   [ # 130221 ]  
Adminisztrátor

Nida játokos hogy omlassza le a falat? Az összes lõfegyó csak Glance-t tud okozni a 14-es páncélon + a rending nem mûxik. Magyarul csak monstrous creature-k tudják lezúzni közelharcban? Kissé gáz szerintem. Lehet hogy marinokkal vagy eldákokkal kell inkább mennem erre a versenyre…

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 17:31   [ Eltüntet ]   [ # 130220 ]  
Veterán

Megint elolvastam, és lehet hogy megint én vagyok a hülye, de mintha a kérdés megválaszolatlan maradt volna….

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 17:24   [ Eltüntet ]   [ # 130219 ]  
Veterán

Köszi!

És a WB és a SS?

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 16:47   [ Eltüntet ]   [ # 130218 ]  
Veterán

Hali!

Farseer:
186-os hozzászólásban ott a válasz. grin

ha a lance-ek általános szabályában nem úgy van leírva, hogy csak jármûvekre hatnak, akkor igen.

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 16:17   [ Eltüntet ]   [ # 130217 ]  
Veterán

- A fókuszált fegyverek spec-je nem

Lehet hogy vaksi vagyok, de nem láttam, hogy lett volna errõl szó: Bright Lance mûködik? (és a fönti erre vonatkozik?) mert ha nem, az elégt para, mert nincs nagyon 9-10es erejû fegyver az eldák zsebébek, mai van az meg szar és iszonyat pontkidobás, így viszont 6oson glencelem a falat! Witch Blade és Singing Spear mûködik?

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 14:27   [ Eltüntet ]   [ # 130216 ]  
Veterán

Üdv emberek

Egy pár kérdés:
A Drenya állhat a falon (a kapu fölötti részen elfér) ha igen akkor mi lesz vele ha omlik a fal és zuhan
A másik a LS is lebeghetnek a fal felett, ha a talpuk felfér????

Lehet hogy hülye kérdések de gondoltam felteszem!!!!!!!

Szeretet és Béke

Csak létraszerûség vezet a falra , tehát walker-ek nem mászhatnak fel ( még a W lord sem ) !

LS : Az új skimmer szabályai szerint járandó el ! : erdõ fölött , épület fölött lebegés , megállás .
Ez a szabály érvényes , nézzetek utánna !

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 14:22   [ Eltüntet ]   [ # 130215 ]  
Veterán

Még egy hülye kérdés: Skimmerekkel lehet a fal tetején ácsorgóknak tank-sokkot okozni? Ha igen, akkor azok ijedtükben fejest ugranak a mélybe?

Amennyibenn ,megtudja tenni ( a helyzet olyan ) igen

Ilyedtükben kitérnek a tank elõl ( amennyiben skimmer )

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 14:07   [ Eltüntet ]   [ # 130214 ]  
Veterán

Ja igen, és a kapu is immunis a rendingre?

Szvsz a kapu nem . Majd pótoljuk a kiírásban !

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 14:06   [ Eltüntet ]   [ # 130213 ]  
Veterán

A valóságos kitakarás inkább azt jelenti, hogy ha a modell nem látszik ki mögüle, akkor nem látsz rá, ha kilátszik, lõheted.. Szerintem..

A valóságos kitakaráson , azt értem amit Halandó írt + a romokon keresztûl lehet látni ,lõni !

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 14:04   [ Eltüntet ]   [ # 130212 ]  
Veterán

meltát.

lefordítva Darkeron úgy döntött, hogy a falak nem csak 14-es pácéllal rendelkeznek, hanem kerámia bevonattal is. (lásd IG tankok) sztem ez simán elfogadható, bár ha BA-val jönnék, most valszeg bosszankodnék. smile

Nincs kerámia bevonat , a melták mûködnek . Holírtam ellenkezõt , v félre érthetõt ?

[ Profil ]  
Dátum: 2006-02-21 10:28   [ Eltüntet ]   [ # 130211 ]  
Veterán

Ja igen, és a kapu is immunis a rendingre?

[ Profil ]  

307 ennyiből: 319
307

‹‹ Eger      [Klub] HQ Klub ››