Szombaton délutánra 13.00-tól estig, illetve vasárnap délelőttre 10.00-tól keresek ellenfelet 40K 1850 pontra. Hogy több esélyem legyen találni valakit, nem az undortáp GK-kat viszem, hanem CSM-et. Így érdekel valakit?
Április 24-én, azaz most szerdán délutánra keresek Warhammer Fantasy csatához ellenfelet.
Ha nagyon senki nem jelentkezik, lehet szó 40K-rol is.
Konkrétan mit jelent a délután? 18.30-ig be tudjuk fejezni?
Ha igen akkor az ajánlatom a következő: ETC edzés, de GK helyett (tudom, hogy utálsz ellene játszani) kapsz CSM-et. Sok értelme ugyan nincs, de gyakorolj egyet, úgyis fogsz kapni odakint is. Rendkívüli jófejségemért cserébe majd játszunk egy wolf VS GK-t is, mert én meg farkast biztosan fogok kapni:-)
Tazzz: Én szombaton napközben ráérek. Akarsz csúnya GK-t?:-)
Ez pont az a rendezvény, ahol ez a legkevésbé sem számít. Senkit nem érdekel hány GT-t nyertél meg, csak az, hogy milyen szép a sereged (a bogaraid bizony szépek) és mennyire vagy társasági lény, ha valaki odajön érdeklődni.
Szóval legközelebb gyere, mert pont a te bogársereged az, ami szerintem felkeltené a figyelmet. Még azok között is, akik nem ismerik a 40K-t.
Úgy gondoltam, hogy nagyon sok nálam sokkal tapasztaltabb, régebb óta játszó játékos van, akik sokkal autentikusabban tudnák képviselni a dolgot, minthogy így kvázi kezdőként beleszóljak a nagyok dolgába smile De akkor majd legközelebb jelentkezek, viszek bogarakat, meg DE-t, meg ki tudja, mi lesz még addig, aztán lehet bemutatót tartani. Alapvetően szívesen csinálnám.
Ez pont az a rendezvény, ahol ez a legkevésbé sem számít. Senkit nem érdekel hány GT-t nyertél meg, csak az, hogy milyen szép a sereged (a bogaraid bizony szépek) és mennyire vagy társasági lény, ha valaki odajön érdeklődni.
Szóval legközelebb gyere, mert pont a te bogársereged az, ami szerintem felkeltené a figyelmet. Még azok között is, akik nem ismerik a 40K-t.
- “Húúúúúú! Csillagközi invázió?? Dejóóó!”
- Neem, ez Warhammer 40K. Sokkal jobb.
- Azt nem ismerem, elmagyarázod?
- NEM LÁTOD, HOGY JÁTSZOM TE KIS PÖCS!!! Öööö, izéééé, persze gyere csak ide. Még a modelleket is tologathatod, csak óvatosan nehogy ELTÖRJÖN A KEZED!
Az ehhez hasonló rendezvényeken nem is annyira klub szinten, inkább az MSTE színeiben szoktunk kimenni és bemutató játékokat tartani. Tudomásom szerint most is így volt ez, és a decemberin is, ahol én is voltam.
Sajnos mostanában egyik budapesti klub sem tobzódik tapasztalataim szerint állandóan aktív és mindig ráérő tagokban, sőt alapvetően sok tagban. Ebből kifolyólag nehéz összehozni a hétvégi programokra embereket, de általában össze szokott jönni.
A legutóbb 3-an is kint voltunk az aktívabb tagok közül bemutatózni.
A mostani rendezvény időpontja elég rossz választás volt. A húsvéti rokonlátogatások miatt, már eleve kiesett egy-két ember. Ráadásul nekem és Komarov cimbinek meccsünk volt, pedig mi ketten elég gyakran vállalunk ilyesmit.
A lényeg a lényeg, hogy általában a klubok igyekeznek az ilyen rendezvények felkéréseinek összefogva eleget tenni, mert néha igaz, hogy a kutya se néz el felénk, de mást nem legalább játszunk egyet.
Hát, ez tényleg már nem a klubhoz tartozik, de megfogalmaztad újfent, amit kb 6 éve tűztek ki maguk elé a szervezők…
Persze, ez nem a HQ Klub belső ügye, de mivel a HQ talán az egyik legnagyobb budapesti klub, így prominens képviselője lehetne a hobbi itthoni terjesztésének. Persze ehhez nyilván kell szándék, idő, stb.
Ha a Támaszpont vagy a Wargammers látna bármi értelmét a dolognak, akkor kivonult volna standdal, de nem jött egyik se. Innentől kezdve, szerinted mennyit áldoznának promóra?
Lehet, hogy nem tudnak róla, hogy ilyen van? Vagy nem tudják, hogy ez jó lenne nekik?
Sajnos 40k oldalról végül úgy láttam, nem volt semmi, legalábbis 13h és 18h között tuti nem :(
Ha ennyi időd volt kint lenni, akkor esetleg jelentkezhettél volna itt, hogy jönél promózni. Akkor lett volna valami.
Úgy gondoltam, hogy nagyon sok nálam sokkal tapasztaltabb, régebb óta játszó játékos van, akik sokkal autentikusabban tudnák képviselni a dolgot, minthogy így kvázi kezdőként beleszóljak a nagyok dolgába De akkor majd legközelebb jelentkezek, viszek bogarakat, meg DE-t, meg ki tudja, mi lesz még addig, aztán lehet bemutatót tartani. Alapvetően szívesen csinálnám.
Délelőtt volt, utána Viasznak mennie kellett és nem volt váltóember mellém, így én sem maradtam.
Mit gondoltok?
Ha a Támaszpont vagy a Wargammers látna bármi értelmét a dolognak, akkor kivonult volna standdal, de nem jött egyik se. Innentől kezdve, szerinted mennyit áldoznának promóra?
Sajnos 40k oldalról végül úgy láttam, nem volt semmi, legalábbis 13h és 18h között tuti nem :(
Ha ennyi időd volt kint lenni, akkor esetleg jelentkezhettél volna itt, hogy jönél promózni. Akkor lett volna valami.
Valami holdfényes izén voltam kint legutóbb. Én jól éreztem magam, csatáztam párat, szétröhögtem magam néhány hülyén emberen és jót nézelődtem a szünetekben. Az volt az első ilyen rendezvény amit láttam, ha nem lenne kötött program mennék. Az viszont igaz, hogy inkább a magunk szórakozására játszottunk, pedig azt hittem lesz pár fiatal, akit érdekel a dolog. Van nemtudommennyi 40K-s számítógépes játék, otthon a monitorfejű kisgyerekek gondolom nyomják ezerrel, azt gondoltam eljönnek és megnézik terepasztalon is a témát, de otthon maradtak. Gondolom árt nekik a napfény vagy szükségük van napi 16 óra számítógépezésre, különben elvonási tüneteik lesznek, dührohamok miegymás és megnyúzzák a nagymami macskáját pótcselekvésként. Pedig egy-két ilyent szívesen megfertőztem volna a hobbival, hátha elkezd játszani. Talán most több szerencsétek lesz, sok sikert!
Voltam ma kint a helyszínen, kicsit vérszegény volt a társasjátékos rész, átlag halandó nem vágta le belőle szerintem, hogy itt mit adnak. ÉS nem volt 40k :(
Szerintem megfelelő promó kéne ennek a cuccnak. Kitolni egy LCD-t / projektort, amin a számítógépes játékok intrói, trailerei mennek, jó dübürgő zenével, meg pár zászló, dekoráció, a feeling fokozására, meg 1-2 asztal, látványos tereppel, amin mennek a játékok. Plusz szórólapok, esetleg pár (akár home-made) színes képes katalógus, h milyen figurák vannak, stb, amivel lehet vakítani a népeket.
Felmarkolni a Wargammers, Támaszpontot némi szponzorálásra, és nyomni egy kis kultúrát a népeknek. Mit gondoltok?
Sajnos 40k oldalról végül úgy láttam, nem volt semmi, legalábbis 13h és 18h között tuti nem :( Pedig az asztal ott volt Na de, ha legközelebb is lesz ilyen, lehetne valami nagyobb promót csinálni a 40k-s közösség reklámozására, a játék bemutatására, a klub népszerűsítésére, akár vmi reklámanyaggal, szórólapokkal - már ha van rá igény.
Mondjuk nem tűnik rossz programnak kimenni, játszani, meg a beöltözött csajokat bámulni (Ma is volt kint bár naggggyon jóóó )
A decemberi rendezvény nekem nagyon bejött. A beöltözött csajokat megnézegettük, körbejártunk szünetben, de főleg játszottunk.
Játszottam végre Barakis-sal is, mert versenyen eddig nem volt alkalmunk. (Szerintem az én nyugodt játék lelkületem meglepte.
Mondogatta is, hogy “kötözködjek, ha valamivel nem értek egyet”, “orkokkal agresszívan kell játszani”). Remekül szórakoztam, tetszett a nyüzsgés és 3 srác leparkolt nálunk az utolsó meccsen, megengedtem tologassák helyettem a bábukat, magyaráztam mi mire van, mit kell dobni, gyorsan belejöttek és normálisak voltak.
Sajnos akkor nem igazán tudtam, hova irányítsam őket, mert kérdezték hol lehet venni, hol lehet játszani. Nem tudtam a kezükbe nyomni egy szórólapot pl. pedig egy klub vagy üzlet még egy fekete-fehér információs lappal is ingyen reklámhoz jutott volna a látványos játékbemutatón keresztül.
Holnap eldől, hogy tudok e megint játék bemutatózni, szívesen mennék.