Én alephből tudok hozni kb 400 pontig (talán 500ig is), haver panóból tud kiállítani 400 körül + ariadnából is van olyan 250 körüli pontszáma. Játék van, csak az emberek nem nagyon keresik egymást. Amúgy annyira nem is bonyolult a szabályrendszer .
Össze kéne rakni a proxylányokat és a marutot is már *sóhaj*...
Jó kérdés, én visszamentem warmachine-t/hordát játszani, ott legalább nem kell minden második szabály miatt 30 oldal fórumot átnyálazni, plusz 3 lézer pointerrel ellenőrozni minden milliméter mozgást.
Majd ha lesz (ha lesz) 3. kiadás és értelmesen fordítják le spanyolról angolra, akkor érdekelni fog megint. Szívás, mert ott van egy táskányi kifestett morat/shasvastii a polcon.
Egyszerűen annyira jól néznek ki ezek az Infinity minik, hogy már érzem nem fogok bírni magammal, és beruházok minimum egy alap pakkra. Nagyon tetszenek a Nomadok- valószínűleg ők lesznek a szerencsések, bár az Ariadna sem hagy hidegen.
Amúgy a hivatalos weboldal nektek is mindig olyan lassú, vagy be sem jön?
1.
Sin Eatert sohasem Sniper Rifle-lel, hanem MK 12-vel hozol. Mert az ingyér van SVC-t illetően, valamint a Sin Eaternek nincs sem X-Vigyorja, sem Multispectral Vigyorja. Az Intrudernek meg van. Ezért hozol Intrudert csakis Sniper Rifle-lel. Esetleg HMG-vel, ha már nagyon unod a banánt, de csak akkor.
2.
Az MK1 2 is nagyot üt, azrtán, ahogy már felhívtam rá a figyelmet korábban, nem kerül SVC-be.
3.
De igen, Spitfire-ös + Marker-es Moderátor sokkal jobb és használhatóbb.
4.
A REM-ek úgy általában el lettek cseszve. Fluffjuk szerint a drága és nehezen pótolható emberélet megkímélése helyett vannak, ráadásul többet bírnak, mint az emberi test, erre játéktechnikailag papírkutyák. Kevés Armor, kevés Wound, egy harci robottól pedig elvárna az ember ilyet. Nem TAG, de nem is légyfing.
Ezért aztán csak indokolt esetben veszed elő otthon a REM-jeidet, kicsit nézegeted, majd visszateszed őket a polcra, hiszen nem csak drágák, de sérülékenyek is. Mint egy Apple termék: szép is, jó is, fasza is, de valójában túlárazott médiahype és igazából nincs is rá szükséged.
5.
A fentiek, bár aranyigazságok, vérpistike és tápállat hozzáállást tükröznek. Nyilván mindig azt hozol, ami szerinted cool és nagy kedved van hozzá, nem pedig azt, ami ki van maxolva.
Muzsikus - 2012-03-04 22:24
én még nagyon kezdő vagyok, úgyhogy inkább visszakérdeznék, hogy okosodjak
a sin eatert mért pont sniperrel? a neurocinetics-el nem pont egy HMG vagy egy Spitfire ütne nagyot?
a meteor gondolom repeaternek jókor jó helyen, de nem olcsóbb inkább markert venni a custo-knak, igaz azok távol sem pontosak annyira
Osszeraktam a “MAS-Holo-ads”-ot. Hat nemsemmi, nagyon strapabironak tunik mar elsore is.
Forumokon olvastam, hogy osszerakas utan meg a ragaszto sem fontos, ezt hulyesegnek tartottam, sajatot mindenkepp ragasztani akartam, de most… Annyira szorosak az elemek kozti kapcsolatok, hogy siman osszepasszintas utan teljesen eros a kotes, szetszedni alig lehet.
Igy most mar elhiszem, hogy nem kell ragasztani oket.
Nos a Holo-Ads nagyon egyszeru kit volt, A nagy reklam is csak 16 darabbol all az osszekapcsolast elosegitokkel egyutt. Ami vissza van: 4db haz (es iden, ha meg valami megjelenik.
Szerintem ez nagyon hangulatos, de nem igen életképes, hacsak nem dobsz jól, sz az ellenfeled cefet rosszul. Meg ugye, hogy kivel játszol, az is mit fog hozni.
Alapesetben van egy Sin Eatered, ami fedezi a csapatot az ellenfél körében. Sajna snpier rifle vabn a kezében, nem MK12, ami egyrészt sok pont, másrészt sok SWC, harmadrészt alacsony ROF.
A boarding shotgun egy cruel joke a játékban, nem éri meg, csak ha alapesetben az inges-gatyá paraszt ezzel jön. DE egy custodier nem inges-gatyás paraszt.
A hacker jó, de akkor már lehetne LT is.
A Mária nővérkék lennének az ütőerő, de csak egy HMG van náluk, a többi már csúzlival és falra hányt borsóval megy a harcba.
Nem tudsz mit csinálni a camoval és a különféle ODD-vel.
Meteor Zondot még sohasem próbáltam, szerintem egy-két zsoldos Yuan-yuan jobb lenne.
Szóval a lista jó és biztos remekül fogsz szórakozni a themed armyval az első 1-2 játék során. Aztán megunod, hogy hogy nagyjából semmi közöd a csata kimeneteléhez, csak többen vagytok így együtt, mindössze gyertyát tartani kell a csapat.
[konyvtar] MAXXxxx - 2012-03-04 21:44
csak otleteles szinten egy “Observance of Holy Mary of the Knife” temaju csapat mukodokepes lehet(in theory)?:
én még nagyon kezdő vagyok, úgyhogy inkább visszakérdeznék, hogy okosodjak
a sin eatert mért pont sniperrel? a neurocinetics-el nem pont egy HMG vagy egy Spitfire ütne nagyot?
a meteor gondolom repeaternek jókor jó helyen, de nem olcsóbb inkább markert venni a custo-knak, igaz azok távol sem pontosak annyira