Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája

1 ennyiből: 219
1
Offtopik érdekességek
Dátum: 2012-05-17 17:17   [ Eltüntet ]   [ # 288452 ]  
Veterán

Jakov Csernyikov és a kommunista gótika
Azért ezek az illusztrációk simán elmennének 40k-ba is…

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-17 09:07   [ Eltüntet ]   [ # 288351 ]  
Veterán

Akar humorba is mehetne, deee…

Fuss az eletedert!

smile

Aláírás 

A GW termeke draga, de penzben merheto…
Az Elda es az SM tehat penzben merheto…
4. kiadasu Eldaval legyozni 5. kiadasu SM-et olyan elmeny, ami penzben nem merheto grin

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-04 13:52   [ Eltüntet ]   [ # 286335 ]  
Veterán

smile

Akad meg “igazi” figurafesto es egyenruha szakerto:Military uniforms

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-04 11:54   [ Eltüntet ]   [ # 286309 ]  
Veterán

Május negyedike van.

Aláírás 

Yeah, the books okay. Has pretty art and decent fluff, but you know what is really cool? The chainsword! It’s a chainsaw… AND a sword! Brilliant! ...

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-04 09:36   [ Eltüntet ]   [ # 286284 ]  
Veterán

hemperegtem a röhögéstől… :D

Aláírás 

http://www.rallysimfans.hu - a legjobb rallysim legjobb magyar oldala…
http://www.kartonbau.de - ha még nem tudod, mire jó a papír…

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-03 21:30   [ Eltüntet ]   [ # 286254 ]  
Veterán

Az “igazi” figurakeszito mester smile:Wooden Armies

Az “igazi” wargamerek smile : Modell Battlefield

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 20:26   [ Eltüntet ]   [ # 285949 ]  
Veterán

Mai spam gyöngyszem:

feladó:    kissildi129 .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet)
címzett:    .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet)
dátum:    2012. május 1. 17:48
tárgy:    Tudom, rég beszéltünk, de ez most nagyon fontos…
küldő:    lajt.hu

Egy éve halt meg Laci az M1-esen, és tudom, hogy már nem hozhatom
vissza,de legalább másnak ne kelljen elveszítenie a párját elalvásos
autóbalesetben!
Amióta megvettem az elalvássokkolót, nagyobb biztonságban érzem
magam, bárcsak hamarabb rátaláltam volna!
A nevével ellentétben nem sokkol, viszont garantáltan ébren tart, hangjelzéssel figyelmeztet ha vezetés közben elaludnék.
Erre ne sajnáljátok a pénzt,a szeretteink élete megfizethetetlen!
Én innen rendeltem, mert itt most féláron adják:

——-link——-

Többet ne induljatok el e nélkül!

Aláírás 

Ez a gyors-megható játék leejti a játékosjogot az az őrjöngő harci tett közepe, ahol az izgalmak éppen állandóan jönnek!
Egy egyszerű, intuitív ponton keresztül-és-kattanásinterfész, megengedő azonnali és teljes belemerülés a játékvilágban.
Valószerű hang és grafika, plusz gyors-folyó tettgyártmány egy izgalmas és most kielégítő játék világtapasztalat.

Lengyel játék borítója.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-26 15:20   [ Eltüntet ]   [ # 285395 ]  
Veterán
Ysengrin - 2012-04-26 14:12

Tudtok ajánlani wargamer számára érdekes látnivalókat Prágában? A hadtörténeti múzeumot találtam eddig csak, de szívesen megsasolnám, hogy milyen a helyi klub élet, a helyi boltok felhozatala. Köszi! smile

Simán:
U Vejvodu
U Medvidku

Ez utóbbinál javaslom a literes házi sör - csülök kombót, isteni. Wargamer számára is érdekes lehet… grin

Szerk.: ja és a lőportoronyban nagyon jó az ír kávé...

Aláírás 

EPIC: Armageddon, Serpent Chapter Space Marines
Blood Bowl - Ork Team, Varlyúdonbi Vidám Fijúk
Epic HQ Hungary
Hordes - Circle Orboros

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-26 14:12   [ Eltüntet ]   [ # 285380 ]  
Veterán

Tudtok ajánlani wargamer számára érdekes látnivalókat Prágában? A hadtörténeti múzeumot találtam eddig csak, de szívesen megsasolnám, hogy milyen a helyi klub élet, a helyi boltok felhozatala. Köszi! smile

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-23 09:14   [ Eltüntet ]   [ # 284922 ]  
Veterán
Roodie - 2012-04-23 09:01

De szép szakmai vita… grin Én a másik oldalon állok általában, BA/PM oldalon. Az ilyen ezt rakjuk bele, máshogy gondoltam típusú hibák két dolgot takarnak szerintem: Balfasz BA/PM vagy Töketlen BA/PM.

Óóó, dehogy, ott van még az “állami szervezet vagyunk, jött egy új osztályvezető, és neki más elképzelései vannak, ha nem rakjátok bele, akkor elhúzzuk majd a kifizetést pár évig” és a “tudjuk, hogy belőlünk éltek, ha nem rakjátok bele, akkor máshoz visszük a jövőben a zsíros melókat” tipusú változtatási kérelem is grin

Ez ismerős. smile

Aláírás 

Néha a jók is győznek!

Pitypangvirágos Crybaby háborús érdemérem síró tulajdonosa

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-23 09:01   [ Eltüntet ]   [ # 284919 ]  
Adminisztrátor

De szép szakmai vita… grin Én a másik oldalon állok általában, BA/PM oldalon. Az ilyen ezt rakjuk bele, máshogy gondoltam típusú hibák két dolgot takarnak szerintem: Balfasz BA/PM vagy Töketlen BA/PM.

Óóó, dehogy, ott van még az “állami szervezet vagyunk, jött egy új osztályvezető, és neki más elképzelései vannak, ha nem rakjátok bele, akkor elhúzzuk majd a kifizetést pár évig” és a “tudjuk, hogy belőlünk éltek, ha nem rakjátok bele, akkor máshoz visszük a jövőben a zsíros melókat” tipusú változtatási kérelem is grin

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-23 08:31   [ Eltüntet ]   [ # 284910 ]  
Veterán
[konyvtar] MAXXxxx - 2012-04-22 22:03
Schwartz Morceus - 2012-04-22 21:31

en olyan helyen dolgozok, ahol nincs kulon tesztelo

azaz fejleszt majd tesztel=debug majd ujra fejleszt, stb. smile

nna ez gaz. Vagy kis ceg, vagy hibas ‘csapatosszeallitas’, de mindenkepp jo recept a biztos hibas kodra.
Aki fejleszt csak azokat a lepeseket fogja vegigtesztelni, ami szerinte jo, nem azokat, amik letrejonnek a felhasznalok vagy egyeb okok miatt.

Ugyanezert nem vallalom, hogy a teszteket is en irjam meg a sajat kodomhoz. Egyedul Unitteszt-et csinalok, de azt is igazabol a kodlefedettseg miatt, majd par tovabbival kiegeszitem a tesztelotol jovo infok alapjan (igazabol ez az igazi unitteszt resz, a tobbi csak parasztvakitas).

Mondjuk hivatalosan elobb kellene a tesztet megirni, majd utana a kodot hozza. Kulonben a kodban levo hibakhoz van illesztve maga a teszt, ami mindig gaz (es sajnos legnagyobb cegeknel is hibas sorrendben megy a dolog—> sok-sok bug a vege, foleg ostoba tervezesnel (fejlesztes alatti: ‘meg ezt rakjuk bele’, ‘mashogy gondoltam’, ‘ja megsem kell’)).

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-23 08:23   [ Eltüntet ]   [ # 284908 ]  
Veterán

de en azt hiszem visszavonulot fujtam, elismerem az igazatok reszben, de kerlek ertsetek meg, hogy nem csak a ti elethelyzetetek van smile amikor a fejleszto egyenlo a tesztelovel, akkor a teszteles es debug hatarai elmosodnak

Attól még hogy raksz cukrot a kávéba, még nem lesz a cukor is kávé és a kávé se cukor. Hanem egy kávé x cukorral. Amit én mondtam, az nem élethelyzeti kérdés, hanem alapfogalmak. Hozzátenném, hogy alapesetben én is úgy dolgozom, ahogy te, másképp nem is lehet. smile

Aláírás 

Néha a jók is győznek!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-23 07:55   [ Eltüntet ]   [ # 284906 ]  
Veterán

Kis-kozepes ceg, azon belul kicsi csapat smile ez van smile

Aláírás 

4. kiadasu Eldaval legyozni 5. kiadasu SM-et olyan elmeny, ami penzben nem merheto grin

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-22 22:03   [ Eltüntet ]   [ # 284898 ]  
Veterán

en olyan helyen dolgozok, ahol nincs kulon tesztelo

nna ez gaz. Vagy kis ceg, vagy hibas ‘csapatosszeallitas’, de mindenkepp jo recept a biztos hibas kodra.
Aki fejleszt csak azokat a lepeseket fogja vegigtesztelni, ami szerinte jo, nem azokat, amik letrejonnek a felhasznalok vagy egyeb okok miatt.

Ugyanezert nem vallalom, hogy a teszteket is en irjam meg a sajat kodomhoz. Egyedul Unitteszt-et csinalok, de azt is igazabol a kodlefedettseg miatt, majd par tovabbival kiegeszitem a tesztelotol jovo infok alapjan (igazabol ez az igazi unitteszt resz, a tobbi csak parasztvakitas).

Mondjuk hivatalosan elobb kellene a tesztet megirni, majd utana a kodot hozza. Kulonben a kodban levo hibakhoz van illesztve maga a teszt, ami mindig gaz (es sajnos legnagyobb cegeknel is hibas sorrendben megy a dolog—> sok-sok bug a vege, foleg ostoba tervezesnel (fejlesztes alatti: ‘meg ezt rakjuk bele’, ‘mashogy gondoltam’, ‘ja megsem kell’)).

Aláírás 

I am not whining. I am complaining. Do you want to hear whining? This is whining….

... Yay. LOUDER!!! *inhales deeply* Yaaaaay… *sees Dash fall in frustration* ...too loud?

—————————————
Festesek (kepek)

Seregek (lista)

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-22 21:31   [ Eltüntet ]   [ # 284894 ]  
Veterán

smile

en olyan helyen dolgozok, ahol nincs kulon tesztelo grin

kozben jonnek uj fiiicsorok, azaz ujra fejleszt majd tesztel=debug

aztan jon rifaktor, tesztel=debug, stb. smile

aztan partner megkapja, vegig bogarassza, es jonnek keresek, ekkor fejleszt…

de en azt hiszem visszavonulot fujtam, elismerem az igazatok reszben, de kerlek ertsetek meg, hogy nem csak a ti elethelyzetetek van smile amikor a fejleszto egyenlo a tesztelovel, akkor a teszteles es debug hatarai elmosodnak

remelem majd eloben is megismerhetlek titeket nehany folyekony kenyer mellett smile

Aláírás 

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-22 16:05   [ Eltüntet ]   [ # 284874 ]  
Veterán
Schwartz Morceus - 2012-04-22 06:32

Ah, bagatell smile Ugyis a cikkek a lenyegesek, amiket belinkeltem. smile

Egy példa, ami pl tegnap jött elő:

Adott egy egység sugarú lúzer, akarom mondani user. Leültetik, és megmondják neki, hogy ha beadja az A adatot, majd megnyomja a gombot, akkor B eredmény jön. Erre neki kijön a C, ami miatt sikít, mint a veszedelem… Hát, ez szerintem messze nem debugging, inkább hallás károsítás. grin

Aláírás 

Beware the Palmtop Tiger!
Be individual!
http://www.l5r.com/images/crane_2.jpg
http://www.l5r.com/images/craneclan.jpg

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-22 09:46   [ Eltüntet ]   [ # 284843 ]  
Veterán

Morci már csak ilyen, fanatikusan védi az álláspontját, néha akkor is ha hibás.
Ezért lett belőle neutron smile

Aláírás 

Ez a gyors-megható játék leejti a játékosjogot az az őrjöngő harci tett közepe, ahol az izgalmak éppen állandóan jönnek!
Egy egyszerű, intuitív ponton keresztül-és-kattanásinterfész, megengedő azonnali és teljes belemerülés a játékvilágban.
Valószerű hang és grafika, plusz gyors-folyó tettgyártmány egy izgalmas és most kielégítő játék világtapasztalat.

Lengyel játék borítója.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-22 08:50   [ Eltüntet ]   [ # 284840 ]  
Veterán

Akkor vesézzük ki a cikket. smile Így kezdődik:

“Debugging is a methodical process of finding and reducing the number of bugs, or defects,”

És így folytatódik:

“Typical debugging process

Normally the first step in debugging is to attempt to reproduce the problem.”

Aláírás 

Néha a jók is győznek!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-22 07:50   [ Eltüntet ]   [ # 284833 ]  
Veterán

en inkabb wolflord-barakis combo-t tamogatom a tobb eves tapasztalatuk miatt.

Aláírás 

I am not whining. I am complaining. Do you want to hear whining? This is whining….

... Yay. LOUDER!!! *inhales deeply* Yaaaaay… *sees Dash fall in frustration* ...too loud?

—————————————
Festesek (kepek)

Seregek (lista)

[ Profil ]  

1 ennyiből: 219
1

‹‹ Humor      Hibák az oldalon ››