Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája

1 ennyiből: 261
1
Imperial Guard a 4. kiadásban
Dátum: 2012-03-31 15:51   [ Eltüntet ]   [ # 282201 ]  
Veterán

tenyleg 3+

hatter szerint a sok kiberver miatt.

Aláírás 

I am not whining. I am complaining. Do you want to hear whining? This is whining….

... Yay. LOUDER!!! *inhales deeply* Yaaaaay… *sees Dash fall in frustration* ...too loud?

—————————————
Festesek (kepek)

Seregek (lista)

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-31 15:32   [ Eltüntet ]   [ # 282196 ]  
Tag

Sziasztok!

Az IG kódexben Colonel ‘Iron Hand’ Straken leírásánál láttam, hogy save-re 3+ ír, de a wargear-ek között csak flak armor szerepel.
A leírásában sem látom, hogy ezt valahol említenék.
Ez elírás és 5+-al dobja a mentőt, vagy tényleg 3+-al?

Aláírás 

Serve the Emperor today, tomorrow you may be dead!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-06 15:00   [ Eltüntet ]   [ # 279030 ]  
Veterán

Egy gyors report a hétvégi két csatáról, talán még nem késő.

Végre egy kis IG-zés, seregem a szokásos 1850 pontos (2 Company Command lascannonnal, 3 Platoon, ebből egy 4 las-plas osztaggal és HQ-val, a másik kettő 5, illetve 3 flameres gyalogosztaggal (egyik HQ-jában egy lascannon, a másikéban 4 flamer, 4 lascannonos HWS, 3 Hidra, mindegyik platoonban 1-1 komisszár) kicsit felbővítve, a komisszárok jöttek lánckarddal, így 2000 pontba még belefért egy rakétavetős és egy autocannonos HWS is.

Első ellenfelem (védőként) Pogi, SW-vel. 2*2 farkaslovas, egy lovas lord,  2 troop Rhinóban és három droppodban, jó kis népes wolfsereg. Én szépen ráálltam az objektívámra (DOW szerint ugye majdnem az egész sereggel) ő meg jött: az első körökben kilőttem a farkaslovasokat (a Hidrákkal megvilágítva őket, a keleten jövő kettőből egyet simán lelőttem, a másodikat lasgunsortüzekkel; a nyugatról jövők távolabb voltak, a két sima itt is hamar meghalt, a főnök sokáig bírta), utána meg a droppodokat: egy jött a bal szélen, ez le is szedett egy osztagot, meg egy Hidrát, de végül közelharcban vertem meg, kettő pedig a jobb oldalon, ezekkel is küzdöttem egy ideig, de végül ők is meghaltak. Sajnos vagy háromszor is előfordult, hogy egy szarrá vert osztagnak futnia kellett volna, de az ellenfél körében dobott egy 2-3-4-est, utána az én körömben leverték, és a közelharcban elbújva mehetett tovább. Ennek ellenére végeztem a droppodosokkal és a droppoddal, majd pár osztaggal megindultam előre: Pogi középső objektíváját egy, azaz egy wolf védte meg két osztagom ellen (nem bírt mentőt elbaszni), de hősies küzdelme így is csak egy 3:2-re volt elég. Mivel végül ő egyedül, és a másik objektívát (beláthatatlan helyen, egy nagy szikla mögött) fogó rhinós troop élték túl Pogi oldaláról, tőlem viszont csak két Hidra és pár jelentéktelen, 55 pontos csapat esett le, 17:3-ra Legendás Védő lettem. Még érmet is adtak:)

Második ellenfelem Zaggar, orkkal. Az én seregem ugyanez volt, az övében 5 BW, 3*17 boy, 2*10 Loota, Ghazkull, fieldes mek és 2*3 meganob.
Ő védett, átadta a kezdést nekem.  Fel is álltam szépen félpályához. Középen egy magas torony volt (3 emelet!), ezt jól meg tűzdeltem lascannonokkal. Középre raktam a lightosabb fegyverzetet, Hidrákat, autocannonokat, hogy a nyugaton támadó Battlewagonokat oldalba tudjam kapni. Meglepetésemre mindenével elbújt egy jó nagy épület mögött nyugaton (a nyugati oldalhoz igazítva rakta fel az objektíváit, az egyiket a ház mögé, az egyiket kicsit arrébb elé, a harmadikat meg kb középre), hogy a végén törjön elő. Jobb híján a ki-kilógó BW-it ritkítottam, minden körben lelőve 1-2-t. Ő nem nagyon tudott lőni, bár a LOS-on elég sokat vitáztunk (a lootának nem elég a hátizsák tetejével látnia szerintem, de nem ezen múlt, csak 4 lascannonomat érintette a dolog, akik a torony tetején voltak). Az 5-ik körben kitört, megrohanva és megölve pár előrenyomuló osztagomat (közelharcban azért levertem a Big Meket:D), elfoglalta a külső objektíváit, és itt lejárt az idő.
Igazából jól taktikázott, a járművek kilövése nem nagyon hátráltatta. Én voltam a hülye, hogy nem ugrasztottam ki előbb a bokorból (egy gyenge támadást indítottam keletről átkarolva egy osztaggal a középső objektíva ellen, egy centin múlt, hogy elérték őket az orkok). Amikor meg ki kellett volna ugrania, lejárt a 3 óra, így nem tudhattuk meg, hány kör lövést bír ki 35 ork a placcon force field nélkül:P
3:2 oda, 5:15 lett a vége (10 Vp-n múlt, hogy nem 6:14:P) Izgalmas, taktikázós csata volt egyébként, élveztem.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-24 14:16   [ Eltüntet ]   [ # 277487 ]  
Veterán
Woody - 2012-02-24 12:19
Freddy Krueger - 2012-02-24 07:21

Ez szerintem nem rulebending, hanem duplán (triplán) is nyers csít.
1.) Az előző kódexben még lehetett védeni a két figurás nehézfegyverest, de a mostaniban már egyértelműen egy modell a kettő*, ahogy Carnifexet se lehet két kistalpon hozni, úgy ezt se, már csak az előírásos talpméretnél kisebb talpak tilalma miatt se.
2.) Modell talp-, vagy bármiylen más méretét változtatni attól függően, hogy milyen a játékszituáció, szerintem alapból szabálytalan.

Azér’ álljunk meg egy pillanatra! Alali egy picit félrenézte itt a dolgokat, ugyanis én csak egy modellt használok mint nehézfegyveres, a másikat csak optikai dísznek teszem fel (sebeket jelölni, meg mert csinibb a két csávó, mint az egy). A díszemberkétől távolságot nem mérek, azt úgy tekintem, mintha ott sem lenne. Ezt én minden csata előtt elmondtam az ellenfeleimnek, senki sem panaszkodott hogy akkor “lécci ne rakd fel a kezelőt”. Ha panaszkodtak volna, akkor nem rakom fel a kezelőt és kész.
Én én soha nem változtatom a talpméretet. Mindig is kicsi talpon voltak (amit adtak hozzájuk annó a BF-ben), és mivel a GW szerint azon a talpon szabályosak, amit adtak hozzájuk, ezért az én esetemben az lenne a csít ha nagytalpra varázsolnám őket (amit úgyse tudnék megtenni, mivel nincs nagytalpam hozzájuk).

Ja és nem tudsz berakni 3 IC-t az osztag mellé a kimérába, mert a nehézfegyveres két modellnek számít a kimérában tongue wink .

Ha minden szempontra kiterjedően megbeszéltétek előtte, és tényleg csak jelzőnek használtad, nem menetközben találtad ki, hogy az, úgy persze más, de Alali leírásában nem ez volt.

A talpas szabály meg nettó hülyeség, mi van a szkreccs figurákkal (RAW szerint ők lebeghetnek:)), a bretonból konvertált greatcoatokkal (20*20mm négyzet?), vagy a nehézfegyveresként használt Valkűr-ajtólövésszel (nagy ovális tepsi?)

Én egyébként a DP-re (és az esetenként Tervigont játszó Carnifexekre)a kisebbik talpat ragasztottam fixen, és van egy nagyobbik talpuk, amiben ki van alakítva a kisebb talp helye, így beleállítva nem is nagyon tűnik fel, hogy iylen matrjoska-talp.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-24 13:59   [ Eltüntet ]   [ # 277483 ]  
Veterán
Ashiquor - 2012-02-24 13:56
Barakis - 2012-02-24 12:37

De a kartonlap is elég, aztán bluetac-el játék ideéig elbírja (ahogy a nagytalpat is elbírja játék ideéig).

Erröl annyit, hogy én az ETC elötti reggel vágtam ki egy prospektus kicsit vastagabb hátuljából egy nagyobb base-t a Daemon Prince-nek, amit aztán rápillanatragasztóztam a base alsó tüskéire, verseny után meg letéptem.
Nem kell szétbarmolni egy szépen megcsinált modellt csak a base miatt! wink

Nem hát, ezért mondtam a bluetac-et amivel rárakod a kistalpas model-t a nagytalpra vagy kartonra vagy bármire.

Aláírás 

Néha a jók is győznek!

Pitypangvirágos Crybaby háborús érdemérem síró tulajdonosa

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-24 13:56   [ Eltüntet ]   [ # 277482 ]  
Veterán
Barakis - 2012-02-24 12:37

De a kartonlap is elég, aztán bluetac-el játék ideéig elbírja (ahogy a nagytalpat is elbírja játék ideéig).

Erröl annyit, hogy én az ETC elötti reggel vágtam ki egy prospektus kicsit vastagabb hátuljából egy nagyobb base-t a Daemon Prince-nek, amit aztán rápillanatragasztóztam a base alsó tüskéire, verseny után meg letéptem.
Nem kell szétbarmolni egy szépen megcsinált modellt csak a base miatt! wink

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-24 12:37   [ Eltüntet ]   [ # 277475 ]  
Veterán
Woody - 2012-02-24 12:19

Én én soha nem változtatom a talpméretet. Mindig is kicsi talpon voltak (amit adtak hozzájuk annó a BF-ben), és mivel a GW szerint azon a talpon szabályosak, amit adtak hozzájuk, ezért az én esetemben az lenne a csít ha nagytalpra varázsolnám őket (amit úgyse tudnék megtenni, mivel nincs nagytalpam hozzájuk).

Adnak és nem adtak, ezt már párszor kitárgyaltuk a szabály topicban, sajnos a versenyszervezők sose ellenőriznek ilyen dolgokat. Az meg hogy nincs hozzá elég érdekes érv: hármat adnak három fontért. Nehogymár ez verjen földhöz egy ilyen hobbiban, főleg ha versenyezni jársz.  Nagy talp

Aláírás 

Néha a jók is győznek!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-24 12:19   [ Eltüntet ]   [ # 277472 ]  
Veterán
Freddy Krueger - 2012-02-24 07:21

1.) Az előző kódexben még lehetett védeni a két figurás nehézfegyverest, de a mostaniban már egyértelműen egy modell a kettő*, ahogy Carnifexet se lehet két kistalpon hozni, úgy ezt se, már csak az előírásos talpméretnél kisebb talpak tilalma miatt se.
2.) Modell talp-, vagy bármiylen más méretét változtatni attól függően, hogy milyen a játékszituáció, szerintem alapból szabálytalan.

Azér’ álljunk meg egy pillanatra! Alali egy picit félrenézte itt a dolgokat, ugyanis én csak egy modellt használok mint nehézfegyveres, a másikat csak optikai dísznek teszem fel (sebeket jelölni, meg mert csinibb a két csávó, mint az egy). A díszemberkétől távolságot nem mérek, azt úgy tekintem, mintha ott sem lenne. Ezt én minden csata előtt elmondtam az ellenfeleimnek, senki sem panaszkodott hogy akkor “lécci ne rakd fel a kezelőt”. Ha panaszkodtak volna, akkor nem rakom fel a kezelőt és kész.

Ja és nem tudsz berakni 3 IC-t az osztag mellé a kimérába, mert a nehézfegyveres két modellnek számít a kimérában tongue wink .

Aláírás 

“We’ve encountered a massive Ork armoured assault. Casualties heavy. I request a nuclear strike on our positions. We’ll hold them on the spot as long as we can. FOR THE EMPEROR!” - Captain 627-4774 Karmin, Cadian 67th Regiment, 1st Battalion

AtomMaki megmutatja a fény erejét!
KAAA- ,......-*-......, -POOOWWW

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-24 07:21   [ Eltüntet ]   [ # 277430 ]  
Veterán
alali77 - 2012-02-23 21:01

A rulebendingről amit Woody említett meg annyit, hogy ő kistalpon hozza a nehézfegyvereseket, mi legyen, de mikor az egyik osztagán át akart rohanni egy másik osztaggal és jeleztem hogy nem fognak elférni, lazán felemelte a nehézfegyveres segítőjét hogy az csak dísz, átférnek ott. Hát ezzel én sajnos nem igazán tudok azonosulni. Abban a formában ahogy ő használja a nehézfegyvereket én utoljára ólombol készülteket láttam, az meg védekezésnek elég sánta hogy reégen vette és kimaradt a nagytalp a Batlleforceból. Csak hát nyolc lézerágyú az három doboz, annyiból nem valószínű hogy kimaradt volna. De mondom legyen, csak ne tükrözzőn vele utána, megértem hogy könnyebb a kis talpakkal játszani. (én versenyre blueteccel felragasztottam őket egy nagy talpra)
Jó verseny volt, remélem máskor is eljutok Fehérvárra. Ez meg jó hosszú lett, Bocsánat érte.

*cserébe ez azzal az előnnyel is jár, hogy a 10 fős osztag nehézfegyverrel csak kilenc fő, így akár három csatolt IC is befér a Kimérába mellé- ha ez valahol számít.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-24 07:12   [ Eltüntet ]   [ # 277429 ]  
Veterán
Tiberius - 2012-02-23 22:47

Szerintetek mennyire járható út lenne a 6,1-es talp?

Elvileg 60mm-es base-en vannak, nem 65ösön. Szóval 1mm-röl vitatkozunk. smile
Szerintem az 1mm-nem gond, mivel ha a base-t kidíszíted valami keményebb anyaggal (pl, parafával, mintha betonon állnának) akkor ott is eltérhet 1-1mm-t.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-23 22:47   [ Eltüntet ]   [ # 277404 ]  
Veterán

Hali!

Nem tudom hova íram, de mivel a heavy weapon teamhez kapcsolódik a kérdés, ide írom. Szóval a team, elvileg 6,5 cm átmérőjű talpon van. Nekem van olyan fűrészem ami korongokat tud kifűrészelni pl farostlemezből, de a legnagyobb méret épp 6,1 cm. Azaz 4 milivel kisebb átmérőjű köröket tud gyártani. A kérdés, hogy gondolom akkor ezért fejemet veszik/nem legális/csalóleszek? Pl egy rohamnál jelentős lehet az a pár milli, de az én szempontomból is lehet kritikus lövésnél. Igazából annyit szeretnék elkerülni, hogy a heavy weapon team-et kis talapakon kelljen hozni külön-külön a két fickót. Szerintetek mennyire járható út lenne a 6,1-es talp?

Aláírás 

Csatatestvérek Szerep-, stratégiai- és társasjáték klub:
http://www.csatatestverek.gportal.hu/

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-23 21:20   [ Eltüntet ]   [ # 277386 ]  
Veterán

Tényleg, LRC-be amúgy is csak 8 fér, de többre pontom se volt. A könyvtáros játék jó volt, tiszta paraolimpia.

Aláírás 

Néha a jók is győznek!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-23 21:14   [ Eltüntet ]   [ # 277385 ]  
Akolitus

Tényleg csak öt volt? Fene, pedig milyen büszke voltam magamra hogy olyan gyorsan leőltem őket. Természetesen a könyvtáros dogában is igazad van. Vicces volt mikor berohantad a három veteránt és dobtál 4 egyest, én meg válaszként hármat.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-23 21:08   [ Eltüntet ]   [ # 277382 ]  
Veterán

Kis korrigálás: 5 terminator volt, nem tíz, és az LRC futtatta meg újra az osztagodat, a könyvtáros végig a veteránokkal verekedett. Jó és izgalmas csata volt!

Aláírás 

Néha a jók is győznek!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-23 21:01   [ Eltüntet ]   [ # 277379 ]  
Akolitus

Sziasztok!
Mostanra megérleletem a HÉT tanulságait, irnék is pár sort.
A seregem tömeg+mech volt vegyesen, igazából arra készültem hogy SpaceMarinokkal fogok találkotni,hoztam két platont 3-3 infantry squaddal, storm troopereket és veteránokat meltával, 2 hydrat meg 3chimerat multilaserrel es heavy bolterrel. Összeren két missile launcher, 5lascannon, 8meltagun, 9plasmagun volt a seregemben valamuint egy falmaer meg egy gránátvető.
Az első csata előtt még azt gondoltam hogy 1250 pontban ennyi tüzerő páncéltörésre elég lesz, de Barakis Space Marinokkal meglepett 3 Land Raiderel. Ebből 2 a benne lévo tactical osztaggal érte a kill pointokat, eldugta őket a sarokba, a harmadik pedig reservből jött 10 terminatorral és egy könyvtárossal. Az én deepstrikoló Storm Trooper osztagom kilötte az egy pontot érő Land raider-t némi szerencsével, az ő terminatorai megfutatták az egy pontot érő 20fős osztagomat, aztán mindkét társaság meghalt. (itt volt a Barakis által emlegetett esett hogy a futó, kill pointot érő szakaszt a parancsnok sikresen meggyőzte hogy hagyják abba a futást, de sajnos a következő körben a könytáros megint rávette őket a futásra és nem volt hatodik kör hogy aparancsnok megint bátorságot öntsön beléjük) 11-11 lett a vége ha jól emlékszem.
Második csatám Beowulf Space Wolfjai ellen volt. Volt 2*2 farakasa, valami nagyfönöke 2 kisfarakassal, egy nehézfegyveres osztaga meg ahoz valami pszikere, 2 tactical squadja Rhinoval es Droppoddal, meg egy scout osztaga. mind a kettönknek ugyanazt a pontot kellett
foglalania. Első körben lejött elém a droppod, kiszáltak tízen, leőttek pár emberemet, én meg lelőttem őket droppodostúl. a következő körökben ment az adok-kapok, fogytunk mind a ketten, beértek a farkaslovasok, beért sajnos a rhinos osztag is, megfuttatak vagy 3 osztagomat. Utolsó körben a parancsnok brillirozott, két osztagot is visszaköldött harcolni akik lelötték az a troopokat, egy futásban lévő lascannonos meg lelőtte az utolső farkaslovast is, hősi tett volt. Azt nem értettem miért nem az objektíva közelében hozta be azz ellenfelem a scoutjait, mert nem tudtam volna mit kezdeni velük. Jó csata volt, még egy döntetlen, talán 13-13 lett a vége.
A harmadik ellenfelem Woody volt, tömeg IG-vel, Creeddel és Strakennel. Ha jól emlékszem 105 figurát hozott, elég sokoló volt mivel én nem igazán készültam ilyen seregre. Az első gondoatom az volt hogy belehajto ka seregébe az öt járgányommal, hátha átér valamelyik,ha meg nem hát legalább fedezékmentőt adnak. Sajnos nem ezt tettem…  Löttük egymást, meglepően csekély eredménnyel, egy 5 fős osztaga oldalról bejött és kilőtt egy hydrát, rájuk dobtam a Storm troopereket hogy megvédjék a másik hidrát, de sajnos a csata végéig képtelenek voltak az utolsó figurát lelőni. A végén mindkéteetn berohantunk középre, nekem két osztagom ért be, kettőre olyan fosul dobtam nehéz terepet meg futást hogy nem sikerült beérnem, neki 3 troopja volt bennt. Még megpróbálkoztam egy rohammal de a 10vs6 és a 14vs6 közelharcok is döntetlenek lettek, itt szerintem nem állt melettem a szerencse. :(
a vége katasztrófális vereség lett talán 22-1 oda, alig 140 pontot lőttem le.
Szerintem a seregem nem volt rossz, a chimerakat heavy falmerrel kellett volna hozni, valmaint Creeg a négy parancsával és a 24 inches radiusával elég jünek tünik tömeg Ig-be, elgondolkodom rajta. a Freddy-hagymafelállás(tm) erőssen meglepet, még nem láttam, én is használni fogom, ügyes. A rulebendingről amit Woody említett meg annyit, hogy ő kistalpon hozza a nehézfegyvereseket, mi legyen, de mikor az egyik osztagán át akart rohanni egy másik osztaggal és jeleztem hogy nem fognak elférni, lazán felemelte a nehézfegyveres segítőjét hogy az csak dísz, átférnek ott. Hát ezzel én sajnos nem igazán tudok azonosulni. Abban a formában ahogy ő használja a nehézfegyvereket én utoljára ólombol készülteket láttam, az meg védekezésnek elég sánta hogy reégen vette és kimaradt a nagytalp a Batlleforceból. Csak hát nyolc lézerágyú az három doboz, annyiból nem valószínű hogy kimaradt volna. De mondom legyen, csak ne tükrözzőn vele utána, megértem hogy könnyebb a kis talpakkal játszani. (én versenyre blueteccel felragasztottam őket egy nagy talpra)
Jó verseny volt, remélem máskor is eljutok Fehérvárra. Ez meg jó hosszú lett, Bocsánat érte.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-23 15:25   [ Eltüntet ]   [ # 277318 ]  
Veterán
Barakis - 2012-02-23 12:11

Biztos, hogy az olyan sok? Nekem olyasmi rémlett, hogy a veteránok 10p/kopf alapon mennek a melta se lehet sokkal több. Aztán lehet, hogy ez másik veterán. smile

Összekevered a sima veterán osztagot (ami 7 pont/fő, de nem tud DS-elni) a Storm Trooper osztaggal (ami 18 pont/fő és tud DS-elni).

Aláírás 

“We’ve encountered a massive Ork armoured assault. Casualties heavy. I request a nuclear strike on our positions. We’ll hold them on the spot as long as we can. FOR THE EMPEROR!” - Captain 627-4774 Karmin, Cadian 67th Regiment, 1st Battalion

AtomMaki megmutatja a fény erejét!
KAAA- ,......-*-......, -POOOWWW

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-23 12:35   [ Eltüntet ]   [ # 277283 ]  
Veterán
Freddy Krueger - 2012-02-23 12:31

Freddy: ha jól emlékszem abban a csatában nem nagyon dobáltál ilyet, mert hamarabb lefutottak. De attól még kemény a lehetőség.

Az egyik (4 killpontot érő:P) futásnak eredő osztagot megpróbáltam megfogni get back the fight-tal, és nem sikerült.

Lehet, régen volt, a memóriám se már a régi. Remélem összeakadunk következő Legendáson.

Aláírás 

Néha a jók is győznek!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-23 12:31   [ Eltüntet ]   [ # 277282 ]  
Veterán

Freddy: ha jól emlékszem abban a csatában nem nagyon dobáltál ilyet, mert hamarabb lefutottak. De attól még kemény a lehetőség.

Az egyik (4 killpontot érő:P) futásnak eredő osztagot megpróbáltam megfogni get back the fight-tal, és nem sikerült.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-23 12:11   [ Eltüntet ]   [ # 277277 ]  
Veterán
Woody - 2012-02-23 11:52
Barakis - 2012-02-23 11:05

Tömegbe belefér az Alali megoldása. Pöcsömpöcs veterán osztag nulla pontból DS-elő két meltagunos öngyilkos mocsok alakulata. De utáltam érte… smile

Az a pöcsömpöcs Storm Trooper osztag két meltával “nulla pontból” igazából 105 pont grin . És ezzel ők lennének a harmadik legdrágább egység a seregemben (a két spec karakteres HQ osztag után), ami azért egy egylövéses öngyilkos különítménytől azért egy “kicsit” húzós.

Biztos, hogy az olyan sok? Nekem olyasmi rémlett, hogy a veteránok 10p/kopf alapon mennek a melta se lehet sokkal több. Aztán lehet, hogy ez másik veterán. smile

Aláírás 

Néha a jók is győznek!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-02-23 11:52   [ Eltüntet ]   [ # 277272 ]  
Veterán
Barakis - 2012-02-23 11:05

Freddy: Szombati HÉT óta nem értem, hogy miért utálod a ATSKNF-et. Picit ideges lettem, mikor hozzám 6”-nél közelebb lévő épp megfutó alakulat parancsra összeállt (LD teszt után). Szerintem ez még azt is veri.

Jó, de ehhez kell egy company command 12”-en belül, meg azért meg kell dobni egy Ld-t is. Amikor ellened csatáztam, láthattad, hogy milyen bátran elfutott Sir Robin, parancs ide, vagy oda.

[ Profil ]  

1 ennyiből: 261
1

Warhammer 40K szabályok ››