Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája
 
 
414 ennyiből: 429
414
Astra Militarum (Imperial Guard)
Dátum: 2005-08-08 21:33   [ Eltüntet ]   [ # 19747 ]  
Veterán

Hali!

Garvey:
Ha tudsz adni egy mail címet, eljuttatom hozzád a scannelt cuccot (Gaunt’s Ghosts codex), bár mint említettem, hivatalosan már nincsérvényben ez a kódex. Pedig sokkal jobban passzolt a regényben megismerhetõ sereghez. :(

 Aláírás 

8th edition Indexek és szabálykönyv pdf verziók
A Warhammer 40000 embléma alatti hozzászólásokban az egyes könyvek linkjei.

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-08 18:31   [ Eltüntet ]   [ # 19746 ]  
Veterán

Hali!

Garvey:
Sajna el foglak szomorítani, de a régi kódexe a seregnek ugyanúgy járt, mint az összes többi Chapter Approved kódex(ork hunters, Elysian drop troops, Death Korps of Krieg, stb.). Törölve lettek az új IG kódex(a doktrínás) megjelentekor. :(

Egy régebbi Chapter Approvedben(2003?) benne volt a kódexük a többi spec karakterrel együtt. Ez a kódex már nem használható a doktrínás rendszer megjelente óta.
Az itt leírt karakterek egy komplett, baromi drága HQ osztagot alkottak (Command HQ), azaz öten jöhettek be Gaunttal együtt (eredetileg csak négyen voltak, de aztán bejöttek az újabb GW oldalon megjelentetett karakterek is), de te választhattad ki, hogy ki lesz akit behozol. 

A speciális szabályuk meg a camo cloak volt (+1 cover save fedezékben), illetve a Tanith knife (újradobható Ld teszt).

A tévedés jogát fenntartom, mert már régen olvastam a kódexüket!

Szóval biztos, hogy nem játszhatóak. Gauntból független különálló spec HQ karakter lett. :(
A catachan sereg is csak azért, mert most újra kihozták a teljesen független kódexüket, míg a Gaunt’s Ghosts seregnek ott van az IG kódex hátuljában a doktrínás változata.

Emellett az angol GW oldalon meg fenn vannak a töbii karakterek is. Mostanság már inkább csak érdekesség szintjén, illetve ha az ellenfél beleegyezik, hogy behozd õket, akkor szvsz játszhatóak.
Az anyag meg ugyanott van, mint a két újabb figura. A lap alján letölthetõ Gaunt’s Ghosts Extra Characters 2 lesz az a file. smile
Ghost spec characters

 Aláírás 

8th edition Indexek és szabálykönyv pdf verziók
A Warhammer 40000 embléma alatti hozzászólásokban az egyes könyvek linkjei.

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-08 18:21   [ Eltüntet ]   [ # 19745 ]  
Veterán

Hali

A gw angól oldlán meg találtam a gaunt gohst csomagbna lévõ neves karakterek spec szabályit viszont semmit se arról hogy miként lehet öket behozni. Valami ötlet?

Illetve talátam egy utalást hogy a spec szabályokhóz nézem meg a UK WD 269-es számát vagy a US WD 268 számát. Lehetséges hogy ez még ugyan ugy él mint a catachan sereg? Negy isten valakinek meg van valamelyik WD?

Elõre is köszi.

 Aláírás 

Dreadball és KoW magyarosítás. Másold be a linket
https://mega.co.nz/#F!ewd1wIwY!OMtR_deae_zKghYne5SfBA

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-08 14:46   [ Eltüntet ]   [ # 19744 ]  
Veterán

Üdv!

Látom elemezgettétek a csatát, melyben az eretnekek fölém kerekedtek:) Pár napra hazaugrottam a nyaralásból, szal sajna csak most tudok hozzászólni. Mottónk: ,,vagy a pálya rossz, vagy a labda”:P

A játék célja az volt, hogy az utolsó emberig lehenteljük egymást, spec szabályok, deep strike, ilyesmi, éltek, az ellenséges sereg ezekre épült, én nem használtam. Nekem meg még az is, hogy végre elõször kipróbáljam a w40k-t igazi ellenfél ellen

Doktrínáim nincsenek. Az alap seregnek azért, mert
1.) A jövõbeni fejlesztés fõ csapásirányában elég sok tiltott, visszavásárlandó egység van
2.) A doktrínák egy része (pl a jónak látszó 4+-os páncélt biztosítók, de akár a cyberes, vagy a chem inhalers) konvertálást igényel, és ugye wyswyg über alles. Senior kaskrinokat használt e célból, azok olyanok, de az én seregembe nem illenek azok a figurák.
3.) Sok doktrína nem is lenne fluffos: majd pont a csóró parasztgyerekiket fogják teleportálgatni…
4.) Sok doktrínának legalább annyi elõny is van, mint amennyi hátránya, iskolapélda: close order drill.
5.) A morálfenntartást doktrínák nélkül is meg lehet oldani: a rádiózás elég jól mûködött, amíg von Haller el nem esett: egyébként egy deep strikes csapat végzett vele, elõször lelángszóróztak mellõle majdnem mindenkit, aztán betámadták, és szegény rádióssal együtt leverték, mert akkor még nem tudtuk, hogy ezt így nem szabad.
A most kipróbáltnak meg azért, mert spórolni kellett: Seniornak volt vagy 800 pontnyi cucca, és tényleg rengeteg fölösleges cuccot rájuk tett, hogy meglegyen az 1100, mert én annyinál kevesebbõl nemigen tudtam normális sereget csinálni. Bár ha nem teszi fel a meltabombákat is, amivel a hatodik körben kiütötte a Sentinelemet, akkor még maradt volna egy hírmondó a játék végére:)

Seregem alapvetõen azon tudományos alapon épült fel, hogy a nagy, mindent bele sereglistából kiselejteztem vagy 1000 pontnyi dolgot, és a maradék jött. Azokat a figuráimat használtam, amik megvannak koppra kifestve, megkonvertálva, és wyswyg-módon, szal ezért nem voltak antiIG-fegyvereim. Mikor megterveztem, hogy milyen lesz a sereg, az rpg.hu-s statisztikát vettem alapul, hogy a népek 75%-a energiapáncélos sereggel tolja, szóval ezért kellett a sok kisAP-nagyS-kevés lövés- fegyver elsõ körben. A visszavágóra már elkészül a második turnusnyi figura, és akkor a plasma pistol/plasmagun/lascannon- felszerelés helyett lesz storm bolter/gránátvetõ/rakátavetõ(HB- esetleg), és az már sokkal hatékonyabb. Az ötfõs squadok mindannyian beférnek egy gránátvetõsablon alá:))))

A HQ-nak azért szenteltem olyan kitüntetett figyelmet, mert egyszerûen az volt az egyetlen ellenséges egység, ami LOS-ban volt.

Ami nagyon rossz volt, hogy a terepasztal közepén volt egy domb, ami szinte mindent eltakart elõlem. Sok csapatom egyáltalán nem tudta kihasználni a tûzerejét, egyrészt mivel szarul állt fel, ami a én hibám, másrészt mivel 24”-rõl közéjük esett két gránátvetõsablon, és a szerencsés túlélõk legtöbbjének max lõtávon kívül volt a gaz ellen. Amikor viszont minden klappolt, és közelrõl lõttem 14 lézert, 2-4 plazmát meg egy lézerágyút, akkor azért hullottak, 4+ ide-vagy oda. Csak sajna volt annyi esze, hogy amikor csak lehet, ne jöjjön ilyen közelre. Több osztagom szinte egyáltalán nem tudott lõni, pedig ha csak LOS-uk van, fél pályáról lõhetnek 1-2-t lézerágyúval, az a Sentinel nemigen éri meg, hogy a Kimérám lõtávba érjen.

Szerencse: kurva Fortuna istenasszony az ellenfélhez szegõdött, ezen kár vitatkozni. Más kérdés, hogy a csatát nem ez döntötte el, de azért EEEEKKORA ruházás talán nem lett volna.
-A szóródáskocka többször lett to hit, mint bármi más. Az aknavetõk mindig találtak, és a deep strikeosok sem szóródtak, talán az egyik 1’-et. Ez kicsit lutri volt, ha a meltások behalnak,a tankot nem sok minden más állíthatja meg. De bejött.
-A deep strikeosok közül a két szemetebb, a tankirtó meltás meg a HQirtó lángszórós már az elsõ lehetõségnél, a második körben bejött, az ismert eredménnyel. A plazmásokat levertem.
-A last man standingok is sikerültek, és azért ugye nem mindegy, hogy áll-e 7”-re a Kiméra hátuljától egy komisszár 1W-vel és egy plazmapisztollyal, avagy pediglen nem.
-A legnagyobb szopás a hatodik körben volt: ekkor már csak egy erdõt tartottam egy halálra mortarozott Armoured Fist squad négy túõlélõjével meg a Sentinellel. A gyalogosok közt volt egy õrmester meg a plazmásuk, lõttek, és az õrmester is, meg a palzmás is sikeresen egyet dobott, a páncélmentõt meg elrontották, bár ez inkább érdekesség, amin kínomban röhögtem:)))))

Nekem egyszer volt igazi szerencsém: egy igazi vadnyugati fílinges szemtõl szembe- egy-egy ellen sentinelpárbajt nyertem meg úgy, hogy Senioré volt az elsõ lövés. A sokak által feleslegesnek ítélt h&k rakéta behozta az árát, bár talán egy multilézer is átment.

Összegezve: szarul álltam fel, ez nagy hátrány volt, amit Senior jól ki is használt. Én nem tudtam jól kibontakoztatni a taktikámat, ellenben õ jól ki tudta használni a serege és a terep elõnyeit, úgyhogy megérdemelten gyõzött. Visszavágó nemtom mikor, de életképesebb sereggel, azt a kurva dombot meg terraformáljuk:)))))

Tömeg vs elit: maradok a tömegnél, csak meg kell tanulom használni. Az IIIGAZI ,,all guns blazing”-es lövések meg a 10 emberes rohamok, ha nem is mindig sikerültek maximálisan elsöprõ erejûre, azért mindig elég rendesen odatettek annak, aki kapta õket. Csak kevés volt belõlük, az a baj.

 Aláírás 

Ah you think Conscript Platoon is your ally? You merely adopted the Conscript Platoon. I was born in it, molded by it. I didn’t see an army under 150 models until I was already a man, by then it was nothing to me but blinding!

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-08 12:35   [ Eltüntet ]   [ # 19743 ]  
Veterán

Pedig tényleg úgy van ahogy Goku mondja! Nekem volt már rá lehetõségem. Spec küldetásekkor adódik hasonló.

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-08 07:54   [ Eltüntet ]   [ # 19742 ]  
Veterán

Hali!

Hmm. Nekem anno még eléggé a fejembe verték, hogy enemy deploy zone-ba nem lehet felállni saját egységgel. Meg emellett még sosem láttam olyat, hogy akárcsak esély mutatkozott volna így felállni.

A másik meg jogos. Valóban úgy szól a szöveg, hogy “if no deployed enemy unit can draw a line of sight to them”.

 Aláírás 

8th edition Indexek és szabálykönyv pdf verziók
A Warhammer 40000 embléma alatti hozzászólásokban az egyes könyvek linkjei.

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 22:39   [ Eltüntet ]   [ # 19741 ]  
Veterán

Csak annyira bonyolult, hogy ki kell hogy javítsam Saga-t mielõtt ez terjedne el:

- bárhová felmehetnek az infiltráló egységek (tehát az ellen deployába is),
- nem az zárja ki a 12”-es távolságba történõ felrakást ha a 12”-re levõ egység rájuk lát, hanem ha bármely, már deployolt ellenséges unit rájuk lát.

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 20:55   [ Eltüntet ]   [ # 19740 ]  
Veterán

Mert nem egy túl bonolult szabály;)

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 20:52   [ Eltüntet ]   [ # 19739 ]  
Veterán

kösz.

Ott van, én vagyok a hülye:)
két részre van szedve és a másikban kerestem
bár elég röviden írja le.

 Aláírás 

Love & Peace

Bear Pirates Go To Hell!

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 20:35   [ Eltüntet ]   [ # 19738 ]  
Veterán

Hali!

Ez érdekes, mivel ott kéne lennie a többi mellett (escalation, deep strike, concealment, dusk&dawn;, night fighting, random game length, reserves, victory points). Az eredeti szabálykönyvben ez is a 84. oldalon kapott helyet.

A lényege, hogy konkrétan a küldetés és a terep típusa határozza meg a hatásait. Az ifiltration egységek mindig utoljára kerülnek fel az asztalra, miután minden egyéb egység fel lett helyezve a játék kezdéséhez. Ha mindkét félnél vannak ilyen egységek, akkor kockadobással kell eldönteni ki rakja fel elõbb a beszivárgóit.
A beszivárgók bárhová elhelyezhetõek a pályán (az ellenséges deploy zone-on kívül természetesen) 12”-re az ellenségtõl, ha az ilyen távolságban lévõ ellenséges egység nem lát rá a beszivárgókra. Ha ilyen lehetõség nincs (akár mert a terep nem engedi, akár a küldetés szövegében ki van kötve ennek a lehetõségnek a tiltása), akkor bárhová felrakhatóak a pályán 18”-re a legközelebbi ellenséges egységtõl akár látja az ellenség õket, akár nem.
Szóval általában olyan 6” extra kedvezményt jelent, de az igazi elõnye, hogy jól lehet sakkozni az ilyen egységekkel, mivel nem vagy beszorítva a felállási zónádba, hanem némileg nagyobb tér áll rendelkezésedre.

 Aláírás 

8th edition Indexek és szabálykönyv pdf verziók
A Warhammer 40000 embléma alatti hozzászólásokban az egyes könyvek linkjei.

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 20:21   [ Eltüntet ]   [ # 19737 ]  
Veterán

üdv

a trollról letöltött szabálykönyvben nem találom az infiltrate-re vonatkozó szabályt. Ez a beszivárgás ha jól sejtem.
Le tudnátok írni hogy mûködik?

 Aláírás 

Love & Peace

Bear Pirates Go To Hell!

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 20:16   [ Eltüntet ]   [ # 19736 ]  
Veterán

Hali!

Javítanom kell magam, most nézegetem a szabálykönyvet(84. oldal). Szóval szóródásnál, ha nem HIT lett, akkor 2d6” lesz a szóródás mennyisége, nem csak 1d6”. Emellett csak járhatatlan terepre nem lehet kirakni õket, mert ekkor megsemmisültnek számítanak, nehéz terepre nyugodtan kipakolhatóak.
Ehh, ez a vajszívûség még egyszer a kárára lesz valakinek. smile

 Aláírás 

8th edition Indexek és szabálykönyv pdf verziók
A Warhammer 40000 embléma alatti hozzászólásokban az egyes könyvek linkjei.

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 19:16   [ Eltüntet ]   [ # 19735 ]  
Veterán

A deep strike-al kapcsolatban: szvsz ha nehéz gerepre érkeznek akkor “csak” veszélyes terep teszt van… Ha jól sejtem.

Egyébként a változatosság kedvéért: Köszi SaGa!

Még valaki?

Senior

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 19:00   [ Eltüntet ]   [ # 19734 ]  
Veterán

Hali!

Senior:
Válaszok,
1. Mit értesz tápolás alatt? Egyébként nem igazán lehet. Maximum ha azt mondod, hogy szövetségesként WH seregbõl Arbitereket hozol be, akkor nem hellgun lesz a manusoknál, hanem shotgun. Nagyon jó kis rohamcsapattá avanzsálnak így a srácok. Elvégre a shotgun assault 2… De ez sem tápolás, hanem inkább egy más taktika. Doktrínákból meg ugye nem részesülhetnek az ilyen osztagok…

2. Én csak a storm troopereket hozom 4+1es felállásban. Itt is legtöbbször hanyagolom a veterán õrmit. Csak akkor lesz veterán az õrmi, ha HQ gyilkos plazmás egységet építek, mert akkor jól jön nála a plasma pistol. Grenadiereket viszont mindig kizárólag 1 fõs csapatban hozom. Kell az a plusz ember, mert plusz lövéseket és plusz találatokat jelentenek. Emellett nálam az ilyen egységek inkább arra valók, hogy elvonják a tüzet a küldetésteljesítõ csapatokról, vagy belerohanjanak közelharcba feltartva az ellenfeleket 1-2 körre. Itt meg számít a létszám.

3. Talán jól mutat? smile Egyébként nem kell tartanod attól, ha indirektet veszel akkor csak úgy lõhetsz. Csak ne feledd el, hogy ha rálátsz a célpontodra, akkor õ is rád lát, Ordnance barrage fegyverrel meg mozgás után nem lehet lõni…

4. Attól függ mire akarod a Leman Russ-t. Ha Troopgyilkolásra, akkor az Exterminator változatot érdemes behozni (125 pont és nem battle cannon van a toronyban, hanem twin linked autocannon), 3 heavy bolterrel és heavy stubberrel. Ez így 152 pont és 14 lövés mozgás után…
Általános célúnak jöhet a sima LR mindenhová heavy bolter felrakásával. Ez is jó troopgyilkos konfiguráció, csak drágább.
Tankvadászatra sima LR-t lehet használni, csak akkor felejtsd el a sponsonokat mert feleslegesek.
Demolishernél is el kell dönteni mit akarsz vele elvégezni. Ha nehézgyalogság levadászását, akkor jó lehet a plasma cannon sponson, ha csak jó erõs tûzbázisnak akarod használni, akkor is jöhet ezzel az ellátottsággal, csak legfeljebb majd döntesz arról, hogy most demo cannonnal lõsz vagy a többivel (már ha nem mozogsz ugyebár).

5. Nem. Ha egységekre gondolsz akkor egyértelmûen nemleges a válasz (szóval nem lesz salamander scoutod). Ha tankváltozatokra, akkor azokat hozhatod heavy choice-ból, ugyanis a Forge World Imperial Armour könyvében is helyet kaptak és szinte minden nagy versenyen használhatóak is ezek a gépek. És szövetségesként sem jöhet. IG nem lehet IG-nek szövetségese. smile

6. Deep strike. Ilyenkor ugye az erre képes egységek reservben kezdenek. A második k9rtõl dobsz mindegyikre egy kockával és ha az eredmény az adot körre megadott értékû, akkor bejön az egység. Ekkor kijelölsz egy pontot ahová szeretnéd ha leérkeznének. Eztután jön a scatter dice és 1d6. Ha HIT van a kockán akkor no problem oda érkeztek ahová akartad. Ha nyíl, akkor a d6-on dobott mennyiségû “-et a nyíl irányában elcsúsznak. Ha megvan a ledobás helye, akkor elõszöris meg kell nézni, hogy ez nem lett-e véletlenül nehéz vagy járhatatlan terep. Ide ugyanis nem érkezhetnek. Emellett nem lehetnek 1”-es közelben ellenséges egységek sem, mert ekkor is megsemmisül az osztag.
Ha mindez megtörtént és le van ellenõrizve, akkor a kijelölt pontra leteszel egy figurát, majd szorosan körbe kezded pakolni körkörösen a többieket, szabályos köröket alkotva. Ha netán valamelyik figura a körbe rakás során 1”-es közelébe kerül egy ellenfélnek, úgy õneki és a még fel nem rakott figuráknak is harangoztak (elhalálozódtak). Ugyanígy nem kerülhet rá egy figura nehézterepre sem a felrakáskor.
Ha feláltak a manusok, szép körböket alkotva úgy hogy szorosan összeérnek a talpak, akkor jöhet a lövési fázis. Ebben a fázisban úgy lõnek, mintha már mozogtak volna (ahogy tették is). Szóval heavy weapon esetében nem lesz már lövés. A lövési fázis után meg a következõ körig már nem tesznek semmit, mivel a deep strike körében rohamozni nem lehetséges.
Na ennyi a dolog lényege és menete. A ciki az, hogy gyönyörû célpontokat adnak így, és egy sima nagy sablon alatt lazán elfér 10-nél is több figura ilyen tömören, szóval elég könnyen likvidálhatóak. De ugyanígy egy sablonos fegyver is brutálisan pusztíthat közöttük.

Az egyetlen pont az egész deep strike ügyén amiben nem vagyok biztos, az a felpakoláskor történõ nehézterepre érkezés. Én eddig mindig úgy játszottam, hogy ha a felrakáskor valaki nehézterepre és, akkor az ott összetörte magát. szóval a nálam avatottabbak nem kizárt hogy kijavítanak, ha ebben tévednék.

 Aláírás 

8th edition Indexek és szabálykönyv pdf verziók
A Warhammer 40000 embléma alatti hozzászólásokban az egyes könyvek linkjei.

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 18:04   [ Eltüntet ]   [ # 19733 ]  
Veterán

SaGa:

Úgy ráéreztem a dologra, hogy lassan átállok IG-rõl DHra vagy WHra… smile)) Csak vicc volt… De asszem nekifutok bõvebben a kódexüknek.

Senior

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 18:02   [ Eltüntet ]   [ # 19732 ]  
Veterán

Már egyszer megírtam az üzimet, és tök jól szépen, poénosan, mondhatni tökéletesen sikerült O:) csak közben kiléptetett a biztonsági személyzet és elfelejtettem copy-zni… Ûgyhogy most qrv@ mérges vagyok és röviden írom:

Sza’ lenne néhány kérdésem, felvetésem, meg ilyesmik:

1. Lehet még tovább tápolni a storm troopereket és a gránátosokat? Hogyan?

2. Én mindig 4+1es felállásban hozom a pokolpuskásokat. Ez jó meg minden, de fullban még nem is próbáltam. Vélemények tapasztalat? Pl:úgy már megérheti a vox is azért az 5 pontért… Építõ jellegû gondolatok valakinél?

3. Mi értelme van a Baziliszkusznak, ha indirektben csak az asztalon kívülre tud lõni. Igaz az a rémhír amit az antibaziliszkuszisták terjesztenek, hogy ha megveszed az indirekt tüzelést, nem lõhetsz normálban?

4. Milyen variánt és milyen szerelékkel érdemes hozni Leman Russ-ból? Én a sztenderd LR-re vagy LR Demolisher-re gondoltam, löveggel heavy bolterrel esetleg egy pintled valami. Semmi több, úgy csak drágább…

5. Sima sergbe lehet hozni az Armoured Company listájában leírt dolgokat?

6. Valaki elmondaná hogyan is megy pontosan a Deep Strike? De úgy az elejétõl! Ha vannak spec szabályok amiket kell, vagy érdemes tudni, akkor azt is!

TnX

Senior

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 17:39   [ Eltüntet ]   [ # 19731 ]  
Veterán

Hali!

Kétségtelen, hogy jól mutat, csak ne keverd a dolgokat. A Thunder Hammer a Demon Huntereknél van, a többi meg a Witch Huntereknél. smile Egyébként azért jó a DH/WH szövetséges storm trooper, mert az õrminél alapból sima hellgun figyel. Bár asszem nincs nekik páncéltörõ gránátjuk, meg az õrmijük is több pontot emészt fel, de több is a warger opciója.

Emellett milyen állati módon mutat mondjuk egy Land Raiderbe betett Inkvizítori kíséret, meg 2 osztag stormt trooper chimerákban. Pláne ha valahol kummant még 1 orgyilkos is…

 Aláírás 

8th edition Indexek és szabálykönyv pdf verziók
A Warhammer 40000 embléma alatti hozzászólásokban az egyes könyvek linkjei.

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 17:01   [ Eltüntet ]   [ # 19730 ]  
Veterán

Ja és már majdnem elfeletkeztem a szövetséges armourykban rejlõ lehetõségekrõl.
Tunderhammer(jól mutat egy õrmi kezében…), kombistukók meg mindenféle boszorkányégetõ és démonkergetõ ketyerék.

Senior

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 16:59   [ Eltüntet ]   [ # 19729 ]  
Veterán

A kérdés már rég eldöntetett… Lesz bíz nekem mindenféle hunter szövetségesem… Hmmm… Csak bírjam anyagilag, meg ponttal, meg idegekkel. 8 osztag pokolpuskás! Ez a tuti! BS4 Sv4+ sok opció, nagyszerû Veterán õrmik… Ez kell az én gyomromnak!!! smile))
Ráadásul olcsóér’! Legalábbis pontban… Lassan a gatyám rámegy a Kaskrin boxokra meg spec weapon blisterekre. :(

Senior

[ Profil ]  
Dátum: 2005-08-07 14:21   [ Eltüntet ]   [ # 19728 ]  
Veterán

Hali!

Nyugi Senior. Meglesznek azok is majd. EGyébként ha benézel ide: Cserebere, akkor nem kizárt, hogy hamer meglesznek a hiányzó gépek, méghozzá Ócsóért. smile
Meg még mindig tovább bõvítheted akár 2 újabb osztagnyi storm trooperrel a seregedet, csak akkor azok DH vagy WH szövetségestõl jönnek. Plusz két osztag storm trooper troop osztagként nagyon jól mutatna. smile Pláne egy jó kis közelharci inkvizítor HQ-val…

 Aláírás 

8th edition Indexek és szabálykönyv pdf verziók
A Warhammer 40000 embléma alatti hozzászólásokban az egyes könyvek linkjei.

[ Profil ]  
   
414 ennyiből: 429
414
 
     Warhammer 40K szabályok ››