Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája
 
 
3 ennyiből: 27
3
Blood Bowl
Dátum: 2016-11-28 23:35   [ Eltüntet ]   [ # 459751 ]  
Veterán

Kipróbálnám ezt a játékot. Megvette már valaki? Games Day-en lesz?

 Aláírás 

The Knights of the Ring | Hazai LOTR stratégiai játékosok oldala

||[ Grafikai portfólióm ]||

Bástya Shop: Lotr figu, star wars, comic eladó

[ Profil ]  
Dátum: 2016-11-25 11:43   [ Eltüntet ]   [ # 459630 ]  
Veterán

Kint leszünk a Társasjátékok Ünnepén, ha valaki ki szeretné próbálni a Blood Bowl-t, látogasson meg minket!

Természetesen a BB mellett ezernyi más társast is kipróbálhattok, meg szerintem kedvezményes vásár is lesz, de az eseményt magát nem reklámoznám tovább. smile

Sajnos új dobozunk még nincs (pedig majdnem lett! smile ), de ha az újat nem is, 2 vagy 3 Európa-bajnokság hivatalos tábláját, kabalafiguráit megcsodálhatjátok, infókat szerezhettek a jövő évi versenylehetőségekről, kezdőnapokról.

Aki igazán ügyes, az megoldhatja a BB feladványokat vagy festhet valami szépet (pl. kifestőt wink vagy régi figurákat).

 Aláírás 

Magyar Blood Bowl Liga

[ Profil ]  
Dátum: 2016-11-12 13:43   [ Eltüntet ]   [ # 459161 ]  
Veterán

Előrendelés wink
Csak tessék-tessék wink
Lesz egy meglepink is wink

 Aláírás 

H.É.T.atya wink

[ Profil ]  
Dátum: 2016-11-01 21:26   [ Eltüntet ]   [ # 458748 ]  
Veterán

A pletykák szerint november 18-tól preorder, november 25-től meg szállítják.

 Aláírás 

Magyar Blood Bowl Liga

[ Profil ]  
Dátum: 2016-11-01 17:15   [ Eltüntet ]   [ # 458733 ]  
Veterán

Mikor jelenik meg az új kiadás?

[ Profil ]  
Dátum: 2016-10-27 20:50   [ Eltüntet ]   [ # 458596 ]  
Tag

Done, Swifty-nek nincs FB-je.

 Aláírás 

Waaagh a focipályán! | http://roante-bb.blogspot.hu/
Fumbbl oldalam     | https://fumbbl.com/~roante

[ Profil ]  
Dátum: 2016-10-27 16:43   [ Eltüntet ]   [ # 458588 ]  
Veterán
Swifty - 2016-09-20 12:34

Ha már úgyis turbózódik a Blood Bowl, kapunk szép új táblát, amin nem lehet rendesen játszani wink, akit kicsit is érint, töltse ki ezt a szavazást a jövő évi ligáról.

Névtelen és még sok idő van 2017-ig, de az igényfelmérést megkezdjük. Szabályok még nincsenek, lehet a szervezők sem az ideiek lesznek, de minden szavazat aranyat ér, thx!

Swifty: ezt a szavazást ki tudom tenni a FB-ra is valahogy?

 Aláírás 

Only human!
The Question Is What Is The Question?

[ Profil ]  
Dátum: 2016-10-13 12:10   [ Eltüntet ]   [ # 458051 ]  
Veterán

Ez nekem ötcsillagos:

“You know, Jim, when I first started playing Blood Bowl, it took me three seasons to realise
there was a ball.”
“That doesn’t surprise me, Bob. You’ve always had a fairly… single-minded approach to the
game. Though I’d have thought your coach would have mentioned it.”
“He just told me to keep hitting things until the officials managed to stop me.”
“I bet that took them a while!”
“Oh, they usually just let me tire myself out. Those were the days!”

 Aláírás 

Galéria: http://www.coolminiornot.com/artist/Lone+Lemming
WIP: http://www.coolminiornot.com/forums/showthread.php?62863-Lone-Lemming-s-WIP

[ Profil ]  
Dátum: 2016-10-12 19:49   [ Eltüntet ]   [ # 458021 ]  
Veterán

Fellőtték az új honlapot.

 Aláírás 

BGG profil.

[ Profil ]  
Dátum: 2016-09-20 12:34   [ Eltüntet ]   [ # 457248 ]  
Veterán

Ha már úgyis turbózódik a Blood Bowl, kapunk szép új táblát, amin nem lehet rendesen játszani wink, akit kicsit is érint, töltse ki ezt a szavazást a jövő évi ligáról.

Névtelen és még sok idő van 2017-ig, de az igényfelmérést megkezdjük. Szabályok még nincsenek, lehet a szervezők sem az ideiek lesznek, de minden szavazat aranyat ér, thx!

 Aláírás 

Magyar Blood Bowl Liga

[ Profil ]  
Dátum: 2016-09-17 21:49   [ Eltüntet ]   [ # 457156 ]  
Veterán

Infók és képek az új kiadásról.

 Aláírás 

BGG profil.

[ Profil ]  
Dátum: 2016-08-02 07:43   [ Eltüntet ]   [ # 454992 ]  
Veterán

Szia!

Ok. Nyugodtan. Ha kell még valmi infó, szólj.

 Aláírás 

Into the fire of battle, onto the anvil of war

Go Steelers, Go Bears

[ Profil ]  
Dátum: 2016-08-01 15:14   [ Eltüntet ]   [ # 454965 ]  
Veterán

Ah, köszi, ha hozzájárulol, fölrakom az oldalra, összedobok egy tábla how-to-t, és akkor abba beidézve egy gyakorlati megvalósítás-példát.

Én az artscow.com csodaoldallal készíttettem anno lábtörlőre pályát, mutatós, strapabíró és felgöngyölíthető lett, ráadásul a gumitalpa miatt nem is csúszik. Hátránya, hogy a figurákkal csak lépni lehet, csúsztatni nem, mert elakadnak az apró bolyhokban. Erről is lesz majd szó és kép a cikkben.

 Aláírás 

Magyar Blood Bowl Liga

[ Profil ]  
Dátum: 2016-07-28 15:41   [ Eltüntet ]   [ # 454869 ]  
Veterán

Szia!

Eddig két “mat”-ot csináltattam wargamehez, de azt hiszem nincs különbség, hogy vérfocihoz vagy pl. 40K-hoz csináltatod.
Otthonomtól nem messze található egy ilyen üzlet, ahol plakátokat, hirdetőtáblákat, de még teherautó ponyvákat is gyártanak. Sokszor jártam arra és egy nap gondoltam megkérdezem, hátha tudnak segíteni. Felvázoltam néhány szóban, hogy mit szeretnék és abban maradtunk, hogy ár/érték arányban egy kültéri “banner” anyag a megfelelő (sajnos a nevére nem emlékszem), de mint korábban írtam rengeteg féle anyaguk van. (Elvileg még egérpad anyagra vagy ahhoz hasonlóra is tudnak nyomtatni, de mivel az ára miatt nagyon kicsi rá a kereslet nekik nem volt belőle raktáron, így azt rendelni kellett volna ami nagyon drága lett volna) Ez egy a nagyi viaszosvászon terítőjéhez hasonló műanyag “szövet szerűség”. Vízálló, gyűrődést relatív jól bírja. Ennek ha jól emlékszem 3500Ft+ÁFA volt a négyzetméter ára. A nyomtatni kívánt file-t pendrive-on vagy egy tárhelyre feltöltve is eljuttathatjuk hozzájuk. 100+ MB nem volt gond, nekem volt olyan ami kb 230MB volt. PDF-ből és JPEG-ből is nyomtattattam.
Ha szükséges, tudják szerkeszteni is a képet. Nekem az egyiket 6*4-es méretre alakították úgy hogy nagyították majd az egyik oldalát megvágták, ezt ingyen. Van olyan PDF-em, mely az egész képet sok apró darabban tartalmazza. Elvileg ez sem gond, de lehet, hogy ezért már fizetni kell majd, ezt még nem próbáltam. A gyártási idő 1-2 nap volt, de ez nyilván a leterheltségüktől is függ.
A végeredmény nekem nagyon tetszett, igazán szépre sikerültek, hála a nagy felbontású képeknek.
A tartósságot lehet növelni úgy, hogy a kép szélén ráhagynak egy keveset, amit visszahajtanak és oda ragasztják vagy forrasztják. Én ezt az opciót nem kértem, mert nem éreztem szükségét, de egy klubban, ahol nagy az igénybevétel, lehet hogy hasznos. Ez némi felárat jelent.
Mivel a végterméket egy nagy gurigára nyomtatják és azt utólag vágják ki, így a széleken nem lesz csík vagy ilyesmi, kivéve persze ha kéred.
Mivel ez az egész nekem teljesen új volt, nagyon hasznosnak találtam, hogy személyesen beszélhettem velük és nem egy e-mailben kellett elmagyaráznom, hogy mit akarok, majd aggódni, hogy valóban azt kapom-e, amit szeretnék.
Remélem segítettem.
Üdv!

Petyo

 Aláírás 

Into the fire of battle, onto the anvil of war

Go Steelers, Go Bears

[ Profil ]  
Dátum: 2016-07-26 11:13   [ Eltüntet ]   [ # 454796 ]  
Veterán

Szia Petyo!

Mint a bloodbowlliga.hu tulaját, engem érdekelne mindenféle Blood Bowl resource, amid csak van. Ha megnézed, az oldalt , már jó pár hasznosság fölkerült a letöltések és a kezdők szekcióba, de bőven akadna javítanivaló.

Szóval, ha van szerkeszthető pálya pdf-ed, lsz. küldd el a swifty.coninor a gémélen címre, vagy ha túl nagy a mérete, pakold fel valahova. Azt is megköszönöm (sőt, ezt méginkább), ha magáról a pálya “előhívásról” írnál egy pár soros “élménybeszámolót”; minden ilyen nagy segítség lehet azoknak, akik csak úgy beesnek az internetről és esetleg fogalmatlanok vagy kevésfogalmúak az ügyben.

Tudom, mert annak idején nekem is kutatgatni kellett, és még ma is csak so-so vagyok képben pont az ilyen nyomtatás szolgáltatásokkal is, pl. lesz-e fehér szél a nyomtatott papíron/vásznon, megbírkóznak-e egy nagyobb (100MB+) PSD-vel, stb.

Az meg nem érdekel, melyik cég tudja ezt, ha van többel is tapasztalat, fel lehet tüntetni egy erről szóló irományban az ismert cégskálát.

 Aláírás 

Magyar Blood Bowl Liga

[ Profil ]  
Dátum: 2016-07-21 09:56   [ Eltüntet ]   [ # 454649 ]  
Veterán
Holy_Inquisitor - 2016-07-21 08:43
Petyo - 2016-07-07 10:46

Ilyet itthon is csinálnak. Én ITT csináltattam. Nem külföldi cég, személyesen könnyebben lehet velük beszélni (milyen anyag legyen, megfoghatod így nem zsákbamacska, mert rengeteg féle anyaggal dolgoznak és én pl tök fogalmatlan voltam róla, csináltak próbanyomtatást ingyen, hogy ellenőrizhessem a minőséget, segítőkészek voltak), az ára kb ugyanaz vagy olcsóbb és még a postaköltséget is meg lehet spórolni. Én nagyon elégedett voltam velük. Ha kell (töltöttem le olyan pdf-et, amit szerkeszteni is kell nyomtatás előtt) szerkesztik is a képet.
Nem reklámozni akarom a céget, nem fizetnek érte csak merem ajánlani. smile (és legalább egy itthoni, fiatalok által vezetett céget támogatsz a vásárlásoddal)

Az igazat megvallva, olyan helyen, ahol a weboldal annyira igenyten, hogy hemzsegnek a helyesirasi hibak, mert meg a Wordig sem jutnak el, tuti nem rendelek semmit

Ahogy gondolod. (Nem mintha egy helyesírás ellenőrző akkora segítség lenne, mert borzalmas dolgokat terjeszt manapság) Mint írtam, semmilyen érdekem nem fűződik hozzájuk, úgyhogy ott gyártatsz, ahol akarsz, csak egy ötletet szerettem volna adni. Hátha valaki nem akar külföldön gyártatni, mint én. Ha te ez alapján döntesz, lelked rajta. Én csakis személyesen vagy e-mailben érintkeztem velük, és nem volt panaszom, szívesen vittem hozzájuk a pénzem. Nyilván rajtuk kívül kismillió ilyen cég van még az országban.

 Aláírás 

Into the fire of battle, onto the anvil of war

Go Steelers, Go Bears

[ Profil ]  
Dátum: 2016-07-21 08:43   [ Eltüntet ]   [ # 454644 ]  
Veterán
Petyo - 2016-07-07 10:46

Ilyet itthon is csinálnak. Én ITT csináltattam. Nem külföldi cég, személyesen könnyebben lehet velük beszélni (milyen anyag legyen, megfoghatod így nem zsákbamacska, mert rengeteg féle anyaggal dolgoznak és én pl tök fogalmatlan voltam róla, csináltak próbanyomtatást ingyen, hogy ellenőrizhessem a minőséget, segítőkészek voltak), az ára kb ugyanaz vagy olcsóbb és még a postaköltséget is meg lehet spórolni. Én nagyon elégedett voltam velük. Ha kell (töltöttem le olyan pdf-et, amit szerkeszteni is kell nyomtatás előtt) szerkesztik is a képet.
Nem reklámozni akarom a céget, nem fizetnek érte csak merem ajánlani. smile (és legalább egy itthoni, fiatalok által vezetett céget támogatsz a vásárlásoddal)

Az igazat megvallva, olyan helyen, ahol a weboldal annyira igenyten, hogy hemzsegnek a helyesirasi hibak, mert meg a Wordig sem jutnak el, tuti nem rendelek semmit

 Aláírás 

WARGAMING ESSENTIALS
Firestorm Armada
Planetfall

[ Profil ]  
Dátum: 2016-07-20 21:13   [ Eltüntet ]   [ # 454635 ]  
Veterán

Infók az új kiadásról a BOLS-ról:

Humans and orcs are in the box, and then skaven and dwarves will be next. The pitch is reversible and has a human pitch one side and an Orc one the next side. Once they get skaven and dwarves out done they’re going to do a similar double sided pitch for them. In terms of other plastic box sets they are going to do an elf team and one other team. Everything else will be resin. Special characters are in the works, but rules for some of them are already done.

– The release box will be plastic and contain the full rules
– The following teams are planned for the initial run of releases: Human, Orc, High Elf, Wood Elf, Dark Elf, Elven Nations, Nurgle, Dwarf and Skaven
– He mentioned a dead zone supplement that will expand on them
– Resin teams and upgrade sets for all teams are planned
– Was mentioned that cheerleaders and apothecaries would make excellent the event pieces, though nothing like the original Orc cheerleader!
– Illegal procedure is now an optional rule!
– They won’t be following age of sigmars background or race naming for blood bowl
– Ask Lord Borak ‘may’ return!
– Dungeon bowl was also mentioned as something they’re looking at.

 Aláírás 

BGG profil.

[ Profil ]  
Dátum: 2016-07-07 10:46   [ Eltüntet ]   [ # 454175 ]  
Veterán

Ilyet itthon is csinálnak. Én ITT csináltattam. Nem külföldi cég, személyesen könnyebben lehet velük beszélni (milyen anyag legyen, megfoghatod így nem zsákbamacska, mert rengeteg féle anyaggal dolgoznak és én pl tök fogalmatlan voltam róla, csináltak próbanyomtatást ingyen, hogy ellenőrizhessem a minőséget, segítőkészek voltak), az ára kb ugyanaz vagy olcsóbb és még a postaköltséget is meg lehet spórolni. Én nagyon elégedett voltam velük. Ha kell (töltöttem le olyan pdf-et, amit szerkeszteni is kell nyomtatás előtt) szerkesztik is a képet.
Nem reklámozni akarom a céget, nem fizetnek érte csak merem ajánlani. smile (és legalább egy itthoni, fiatalok által vezetett céget támogatsz a vásárlásoddal)

 Aláírás 

Into the fire of battle, onto the anvil of war

Go Steelers, Go Bears

[ Profil ]  
Dátum: 2016-07-07 09:23   [ Eltüntet ]   [ # 454172 ]  
Veterán

Sok x-winges innen rendelt játéktáblát magának. PVC, feltekerhető.

Csak saját fájl kell hozzá amit feltöltesz. Nagy akciókat is szoktak csinálni.

https://www.pixartprinting.eu/wide-format/printing-banners-mesh/pvc-banner/

SW Armadához is csináltak sokan 120x180-ast

 Aláírás 

————-
Epic: Armageddon blog -  http://epichq.blog.hu/
Facebook -  http://www.facebook.com/groups/epicHQ/

[ Profil ]  
   
3 ennyiből: 27
3