Roham, utána csitt csatt, Fearless szabály-> ott marad a vesztes, de annyi páncélmentő dobás, amennyivel több sebet kaptak.
Ha elrontják, de van rajtuk Feel No Pain, az még mentheti őket?
Pl Hormagauntok 1 rohamig élnek kb, és ha nem 5 fős lövős osztagot támadnak 15-en, akkor a Fearless miatt a 6+ páncélmentővel meghal még egy maroknyi. Általában az összes:)
Azért kérdezem, ha dobok rájuk FNP-t, ér az valamit a Roham ezen szakaszában is? Mert ha nem, ki kell mennem Szinapszisból, akkor van talán esély a magas I miatt, hogy nem döglenek meg egyből.
Köszi a válaszokat előre is.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha van egy egységem, ami olyan spec szabállyal jön, hogy DS-nál nem szóródik akkor az osztaghoz csatolt IC megkapja ugyanezt? Illetve ha “hozzájuk csatolom” még DS előtt akkor egyszerre jönnek meg, vagy külön-külön kell nekik dobni, hogy megérkeznek e az adott körben?
Valamelyik IG faszi azt tudja h monszta ellen újradobhatja a sebzést a tank amiben ül. Ha a monszta be van csatolva egy tyrant guard osztagba, akkor is újra dobhatja az osztagra lőtt rontott sebeket?
Én úgy tippelném hogy Tyrant Guard osztag típusa Infantry, csak van egy gyanúsan kinéző őrmester is benne
Valamelyik IG faszi azt tudja h monszta ellen újradobhatja a sebzést a tank amiben ül. Ha a monszta be van csatolva egy tyrant guard osztagba, akkor is újra dobhatja az osztagra lőtt rontott sebeket?
Én úgy tippelném hogy Tyrant Guard osztag típusa Infantry, csak van egy gyanúsan kinéző őrmester is benne
mi a helyzet ,ha egy fearless kari csatlakozik egy negy nem fearless osztaghoz és vesztik a közelharcot?
Konkrétan: BA Gabriel Seth + termi osztag.
Ez valahol pont világosan le van írva. Ha az osztag fearless, akkor a kari is az lesz, ha csak a kari az, akkor az osztag nem lesz az és a kari bukja, amíg az osztag része.
Egész pontosan a szabálykönyv 75. oldalán a Fearless USR leírásában.
mi a helyzet ,ha egy fearless kari csatlakozik egy negy nem fearless osztaghoz és vesztik a közelharcot?
Konkrétan: BA Gabriel Seth + termi osztag.
Ez valahol pont világosan le van írva. Ha az osztag fearless, akkor a kari is az lesz, ha csak a kari az, akkor az osztag nem lesz az és a kari bukja, amíg az osztag része.
komolyan gondolkodoba estem:
1: jól értelmezem, hogy a rapidfire mozgás után csak 12re lő? Függetlenül attol hogy 24 max lötávu boltgun vagy 48 max lőtávu kroot gun?
2: miért emlékeztem én féltávra? Szoval hogy boltgun: 12”-re 2x, kroot gun 24”-re 2x, pulserifle 15”-re 2x? A 15 vagy 12 (pulserifle)az majdnem mindegy, de azért a 24/12(krootgun) azért nem…
A kérdés javarészt elméleti, nem hiszem hogy valaha hozok krootoxot, de akkor sem értem honnan szedtem a féltávot.
Mérgezett fegyvereknél a sebzést akkor kell (nem választható) újradobnod, ha a támadó ereje nagyobb, vagy egyenlő, mint a célpont szívóssága.
Közelharcban így működik, lőfegyverből meg egy sincs, ami mérgezett lenne, és 1-nél nagyobb ereje van. Általában Strength: X karakterisztika jelöli, csak néhány faj faq-jában javították át S1-re.
Ninja’d again…