Sziasztok.
Szombaton akkor mi lesz? Versenyre még nem mennék, mert a seregemet, még nem tudtam össze rakni (pláne kifesteni), de készen érzem magam egy újabb próbajátékra. Kb. délután 3-tól érek rá.
Ne bántsuk a tapasztalatlanabb társainkat, a szabálykönyv alapján ennyi megkötés van:
Ahány rare legalább annyi common tepsi kell legyen.
Ahány rare legalább annyi common formáció kell legyen.
Vannak egységek amelyekből csak egy lehet a seregedben: karakterek, legendás formációk.
Szövetségesek - ne hozzál, bár lehet… max 25%-ig.
A legutóbbi versenyen minden sereg megfelelt a fenti szabályoknak tudtommal.
klonharcos: Itt most nem értem a kérdést (ha volt)?
Mit értesz az alatt, hogy azt mondtam a szabálykönyv szerint lesz a verseny, de mégsem?
Egyedül a küldetések nem voltak a szabálykönyv szerint, minden más igen.
Sg azt mondtad hogy a Szabálykönyv szerint lesz a verseny!De mégsem.
Elvileg megvan hogy hány egység lehet fent.Emi is a seregembe két trollt tett.
Zagor,két bombást.(én legalábbis úgy láttam)
Szerintem az általad felvetett festési szabály nyugodtan mehet, mert annyi figurája biztos mindenkinek ki van festve.
Szinte igen, de azért volt egy két fekete csapat a múltkor is. Aztán ha már az 1 companys minimum mindenkinek megvan, mehet a kettő, és egy nem túl távoli jövőben pedig már mindenki full festetten tolja.
Az áprilisi versenyben nagyobb pontszámban fogunk játszani? Már csak azért kérdezem, mert ha igen, akkor lehet nekilátok festeni, hogy minden kész legyen addigra.
Másik kérdésem, hogy bevesszük e a versenyszabályzatba a múltkor javasolt festettségi követelmény ötletemet. Mégpedig, minden formációt, amit hozol, annak legalább a command company-ja legyen festett. Mindössze 3 szín figuránként. Ha ovis szinten kezeli az ember sem vesz el több időt az idejéből 25 percnél.
Aztán ezt az arányt a későbbiekben lehet növelni, de szerintem kezdetnek jó kis össznépi festés ösztönző.