Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája

1 ennyiből: 33
1
Operation WW2
Dátum: 2012-05-17 13:34   [ Eltüntet ]   [ # 288400 ]  
Veterán

Tudtok valami hivatalos vagy nem hivatalos kiegészítőt, amely a csendes-óceáni hadszíntérre koncentrál? És mondjuk van benne Japán sereglista. smile

Aláírás 

Their arrogance is matched only by their firepower!

Blogom - wargame, seregek, festések, csaták

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-17 12:51   [ Eltüntet ]   [ # 288393 ]  
Tag

Próbálom értelmezni a sereglistát. Eddig csak röhögök :D

Aláírás 

“Tuskó Hopkins: Hozz 2deci vörösbort! De ne tisztán, hígítsd valamivel!
Csapos: 2deci vörösbor 3deci rummal hígítva!”

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-16 23:49   [ Eltüntet ]   [ # 288335 ]  
Veterán

Átnézegettem ezt az új listát, és
a, át kell írni a Fall Rot- ot hogy kompatibilis legyen (ejtőernyősök ISZONYATOSAN megdrágultak, gyorstüzelő ágyuk meg csak annyira, hogy totálisan használhatatlanok legyenek, Flakvierling 1220 pont!).

b, írnom kellett egy új német sereglistát smile :
4000 pont/ 8 unit:

Panther @1140
Panther HQ @1170 pont
4 opció:

Recon Platoon:
sdkfz 223 + sdkfz 223 HQ @400 pont

Grenadier Platoon:
HQ @120 pont
Squad @220 pont
Squad+Mg42 @230 pont
Squad+Mg42 @230 pont

Assault Gun Platoon:
Marder III @490 pont

Elsőre ennyi. Van 3 HQ-m, abból az egyik elég masszív, ráadásul van 3 reroll-om míg ők élnek smile

Aláírás 

Ez a gyors-megható játék leejti a játékosjogot az az őrjöngő harci tett közepe, ahol az izgalmak éppen állandóan jönnek!
Egy egyszerű, intuitív ponton keresztül-és-kattanásinterfész, megengedő azonnali és teljes belemerülés a játékvilágban.
Valószerű hang és grafika, plusz gyors-folyó tettgyártmány egy izgalmas és most kielégítő játék világtapasztalat.

Lengyel játék borítója.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-16 21:18   [ Eltüntet ]   [ # 288316 ]  
Tag

Angolul nem voltak képesek feltenni ezek a spagetti zabálók?

Aláírás 

“Tuskó Hopkins: Hozz 2deci vörösbort! De ne tisztán, hígítsd valamivel!
Csapos: 2deci vörösbor 3deci rummal hígítva!”

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-16 19:37   [ Eltüntet ]   [ # 288293 ]  
Veterán

Itten vala

Csatolt fájlok
Armate OWW2 2011 12 14.zip  (Fájl mérete: 1569 - Letöltések: 8)
 Aláírás 

Ez a gyors-megható játék leejti a játékosjogot az az őrjöngő harci tett közepe, ahol az izgalmak éppen állandóan jönnek!
Egy egyszerű, intuitív ponton keresztül-és-kattanásinterfész, megengedő azonnali és teljes belemerülés a játékvilágban.
Valószerű hang és grafika, plusz gyors-folyó tettgyártmány egy izgalmas és most kielégítő játék világtapasztalat.

Lengyel játék borítója.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-16 17:56   [ Eltüntet ]   [ # 288281 ]  
Veterán

Leltem az olasz fórumon egy 2011-es olasz erratát, rögtön az első oldalon:

Új szabályok:

Company Headquarters:
Amennyiben nem található  a csatamezőn az adott sereghez tartozó HQ egység, (tüzérségi OP-k nem számítanak annak) minden Pánik és Acélidegek teszt dobáshoz -1-et kapnak az egységek.

Platoon Headquarters:
Minden olyan egység amely rendelkezik saját HQ-val (és az nem pánikol, pinned, vagy KIA) a játék során újradobhat 1 kockát (ez nem lehet olyan kocka amit már más okból újradobtál).

OMG: Amerikaiaknál Standard unit lett a Light Tank Platoon smile smile smile, soha többé nem hozok sherman-t.

Németek jól megdrágultak, minden osztagban van egy kötelező panzerfaust, +kaptak Stormtrooper-eket: Grenadier-ok nyakig Stg44-ben és Stug-on utaznak…

Waffen korps is átalakult, most már csak 75 pontba kerül, nem ad Wait-et és nem számítanak a 2-es kártyák 1-esnek, cserébe + 1 kártyát húzhat…

Aláírás 

Lengyel játék borítója.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-16 16:55   [ Eltüntet ]   [ # 288271 ]  
Veterán
bulba - 2012-05-16 06:31

Mivel már többször előfordult, hogy kerestem ellenfelet, de reakció annál kevesebb volt, megkérdezem: hol és mikor szokta valaki ezt a játékot játszani? Csak, hogy legyen néha ellenfelem…

Szegeden majdnem minden szombaton :D

Illetve, hogy konstruktív is legyek, halftrack-ekről mi a vélemény? Szovjetekkel játszok, vettem 2 M3A1-et, gondoltam, jó lesz az assault squad-oknak, mert ugye ott van rajta az M2 géppuska, plusz a DP a srácoknál, és amíg közel érnek, nem darálják be az osztagot. Viazont ez a kiszállós dolog elég érdekes, hogy ugye mozgás után bent kell hagyni egy embert és kohézióban kell vele maradni. Ez gyakorlatilag elvesz egy kört, hacsak nem fedezék mellé parkolok, és oda futnak be a fiúk, merr amúgy lelövöldözik őket squadonként 2 mg-vel,

Aláírás 

“A legjobb kezelő az Obliterator, mert neki a keze lő.”

Az Apokalipszis Pónilovasai - Szeged

Szegedi BB liga jelentkezés: KoporsóSzöged

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-16 12:45   [ Eltüntet ]   [ # 288235 ]  
Veterán

Én akkor szoktam amikor ide beírom smile

Aláírás 

Lengyel játék borítója.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-16 06:31   [ Eltüntet ]   [ # 288188 ]  
Veterán

Mivel már többször előfordult, hogy kerestem ellenfelet, de reakció annál kevesebb volt, megkérdezem: hol és mikor szokta valaki ezt a játékot játszani? Csak, hogy legyen néha ellenfelem…

Aláírás 

EPIC: Armageddon, Serpent Chapter Space Marines
Blood Bowl - Ork Team, Varlyúdonbi Vidám Fijúk
Epic HQ Hungary
Hordes - Circle Orboros

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-15 18:37   [ Eltüntet ]   [ # 288113 ]  
Veterán

Kapható valaki holnap 18:00-tól egy csatára a Cantinában? 2-3000 pont németet hoznék.

Aláírás 

Epic HQ Hungary
Hordes - Circle Orboros

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-15 11:34   [ Eltüntet ]   [ # 288067 ]  
Veterán

Megérkeztek a britek is.
+Vasárnapra keresek ellenfelet, franciákkal, vagy németekkel tudok jönni.

Csatolt fájlok
Operation Fall Rot.zip  (Fájl mérete: 324 - Letöltések: 4)
 Aláírás 

Lengyel játék borítója.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-14 13:01   [ Eltüntet ]   [ # 287909 ]  
Veterán

Elkezdtem az 1940-es briteket, de a másik két néphez képest annyira szürkék szegények, hogy inkább átváltottam az Operation Barbarossa németjeire (csak, hogy egy napig ismét főoldalon legyen a topic raspberry ).

Aláírás 

Lengyel játék borítója.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-03 18:10   [ Eltüntet ]   [ # 286231 ]  
Veterán

Tok jo vegre egy korai csata!

A Char B1 nalunk eleg huzos ellenfel szokott lenni a nemet tankoknak, persze a 88-as ellen semmi sem all meg. A korai Pz III-asok meg nem jobbak mint a T-38-asok, valo igaz. Az egy emberes torony minden szabalyrendszerben szivas. smile

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-03 17:14   [ Eltüntet ]   [ # 286223 ]  
Veterán

Írtam egy szép hosszú postot, de elküldéskor összeomlott a Firefox. Nem fogom újra leírni az egészet…

Szal:
29-én játszottunk Sg-vel egy próbacsatát, a seregek:

French Reserve Army (4200 pont / 10 unit)
2 Char B1bis
1 Ft31
1 Renault R-40
1 AMD-35
Infantirie Platoon, 2-2 gránátvető 2 osztagnál
Sappeur Platoon 2 gránátvetővel

Waffen Korps (2800 pont / 8 unit)
Grenadier Platoon, 2 osztag teherautón
2 Panzer III E
1 Pz 38(t)
1 Flak 36

Küldetés a 2010-es versenyküldések közül a faluvédős.

A játék szépen mutatta mennyire más a 2 sereg működési elve: a német tankok össze-vissza cikázva tűz alatt tartották francia társaikat, miközben azok elkeseredetten próbálták újratölteni tankjaik lövegét…
Végül kikaptam, de csak az utolsó körben, ami eléggé meglepő volt számomra smile
De legalább rájöttem néhány dologra:
Még mindig vannak elírások dögivel smile
Gránátvető l*****t se ér.
Kell még AMD-35, valamiért annál a járműnél 2 embert raktak a toronyba a derék gallok…
De Sg is bevallotta, hogy jobban járt volna az elején általam ajánlott 2. Pz 38 (t)-vel mint a Pz III-mal, + a Waffen Korps se egy nagy szám…

+ néhány kép

Aláírás 

Lengyel játék borítója.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-27 12:21   [ Eltüntet ]   [ # 285503 ]  
Veterán

ver. 0.5.5
Added Germans.
Fixed French mistakes.

Csatolt fájlok
Operation Fall Rot.zip  (Fájl mérete: 259 - Letöltések: 9)
 Aláírás 

Lengyel játék borítója.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-27 05:34   [ Eltüntet ]   [ # 285458 ]  
Adminisztrátor

Bulba: nem halott a topic csak kisütött a nap és mindenki dolgozik (legalábbis én biztos). smile

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-25 21:19   [ Eltüntet ]   [ # 285326 ]  
Újonc

ok ok. legyen úgy….

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-25 20:17   [ Eltüntet ]   [ # 285313 ]  
Veterán

Elvben csatám lesz Gróffal, ha addigra meggyógyul. Térjünk rá vissza kedd-szerdán. Ha Grófnak nem jó, szívesen.

Aláírás 

Epic HQ Hungary
Hordes - Circle Orboros

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-25 20:11   [ Eltüntet ]   [ # 285310 ]  
Veterán

Kozákok vannak OWW 2-ben? smile

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-25 20:08   [ Eltüntet ]   [ # 285309 ]  
Újonc

Bulba: jövőhét szerda? Én benne lennék..

[ Profil ]  

1 ennyiből: 33
1

‹‹ WW2 Általában      Rules of Engagement ››