én vagyok béna, vagy a sent mappa tényleg üres, és sosem látom viszont h elment e az üzenetem, vagy hogy küldtem-e egyáltalán, vagy hogy mit?
Az üzenet elküldésekor be kell jelölni az üzenet mentése a küldött üzenetek mappába opciót. Alapból a motor nem kezeli, nem lehet standardként beállítani neki. E miatt tényleg az egyes felhasználóknak kell eldönteni, mit is akarnak menteni, és ezt kézzel kell megtenni.
Konrad, vagy megjavul magától, vagy ürítsd ki a törölt leveleid mappát. Sajnos, ez is motorbug, a motor saját készítői fórumán is előjött, de javítás erre a verzióra már egyáltalán nincs…
Bejelentkezve: szentelit | Stílus: sötét / világos | Privát üzenetek | Olvasatlan: 4294967293 | Nyilvános profilod | Saját vezérlőpultod | Felhasználók listája |
Ezzel csak nekem van egy kis gondom? tegnap kezdte, relogoltam vártam 1 napot és még mindig bugos.
Érdekes, nekem az ősrégi symbian-os telefonomon, és az android-os tablet-en firefox-szal is hibátlanul működik az oldal. Bár számomra a sávszélesség nem tényező
Válaszolok Roodie helyett.
A fórum jelen pillanatban EEE (Expresseion Engine) alól fut. Itt tehát nincs extra fejlesztés, minden plusz plugint és add-on-t külön meg kell venni.
Eredetileg az EEE fejlesztői nem is gondoltak a mobil userekre, egyszerűen azért, mert a verzió írásakor még nem volt igazán elterjedt.
Most kapnak csak észbe, de akkor is főleg külsős fejlesztők.
Jah, kettes kérdésedre a válasz: nem. A dolog egyszerű. Mielőtt belépnél, nyitsz egy sessiont, mint vendég, nem tag. Amikor belépsz, akkor dobod a régi sessiont, és a saját usered sessionjét nyitod meg. Ergo, 2 külön userről van szó.
Nem hibával, hanem kéréssel fordulnék hozzátok. Esetleg nem lehetne-e létrehozni egy aloldalt, ahol a főoldalon lévő fórumdoboz látható csak? Elnevezhetnénk mondjuk mobil verziónak.
Az már külön öröm lenne, ha onnan való belépéskor tiltva lenne alapból minden kép/avatar, de gondolom az már nem lenne egyszerű.
Barakis
Szerk: amennyibe a fejlesztők alatt csak Roodie van, akkor csak neki szól a kérés. Én már nem tudom, hogy ki adminisztrátor, moderátor, hegesztő szakiparos.
Szerk 2: Sorry a sok szerk-ért, lassú az agyam vasárnap reggel (is). Esetleg azt nem lehetne megoldani, hogy ha bejelentkezek egy topicnál, akkor lehetőleg ugyanoda dobjon vissza a rendszer és ne a fórumok főoldalára?
Jelentkezzen újra, ha nem probléma, kb. 300 regisztrációt néztem át ma reggel, lehet hogy pont lemaradt az övé, és töröltem. Általában meg tudom nézni naponta, és akkor nem csúsznak be ilyenek, de most 4-5 napja nem volt időm rá.