Engem a KÉPEN látható díszes kompánia gyártója és megnevezése érdekelne, igazán izgalmas modellek. A festés elkövetőjének, bárki is volt, pedig csak gratulálni tudok, nagyon szép munka.
Engem a KÉPEN látható díszes kompánia gyártója és megnevezése érdekelne, igazán izgalmas modellek. A festés elkövetőjének, bárki is volt, pedig csak gratulálni tudok, nagyon szép munka.
Szeretnék először is gratulálni a szervezőknek a jól sikerült rendezvényért.
Engem elsősorban a Golden Gobbo festőverseny érdekelt. A tavalyihoz képest (azon voltam először) szerintem órási előrelépés mutatkozott a munkák minőségében. Ez nem tudom minek köszönhető, de nagyon jó volt látni, hogy ennyi tehetséges festő van kis hazánkban.
Külön érdekelne a Viking harcost készítő kollégától, hogy hogyan sikerült a vizet annyira szépen elkészítenie. Próbálkoztam már egy-két cuccal, de semmi sem hozott ilyen szép végeredményt. Ha esetleg valaki ismeri az elkövetőt, és tud hozzá egy email címet, előre is köszönöm ha átdobja.
A Tisztelt Szervezőktől kérdezném, hoyg azt már lehet tudni , hogy mennyien voltak az idei rendezvényen és ez a szám jobb vagy rosszabb az elöző évekhez képest ???
Nagy munkát végeztetek, és nagyon jól sikerült minden! Kiemelném a családias hangulatot, ami talán még a korábbi éveknél is jobban érezhető volt. Nagyon szép gesztus volt, hogy gondoltatok Farseer-re is (Ezúton is sok erőt neki!). A Golden Gobbo pedig minden eddiginél színvonalasabb volt.
Ha a képen balra lévő srác kell (ő van egyedül barna felsőben, de a gracitációval senki sem dacol, itt már késő lehetett), az bizony Nemes úrfi. A vele szemben álló FEKETE felsős srác már nem tudom, hogy kicsoda.
huntroll - 2010-12-05 23:56
Zotyo - 2010-12-05 23:48
Brother Gabriel az LFG.hu-n, civilben tekintetes Nemes Gábor úrfi. Telefonja 0620-268-9988.
Szerintem nem ő az… Mindegy, legfeljebb rossz embernek küld emailt Gerik :D
Köszi a rendezést mindenkinek, sajnos nem tudtam sokáig maradni, de a rendezvény szerintem jóra sikeredett…
[konyvtar] MAXXxxx - 2010-12-05 10:09
es nagy thanks a bitzboat-osoknak, akik ugy tudtak az egyik figuramat megragasztani(a hajanal), hogy hazauton sem esett szet.Ez volt a 3-ik utaztatasa, elotte 2-bol 2x esett szet.
Hmhm…hát ezt biz nem a bitzboat-osok ragasztották meg hanem én, de nincs mit örülök, hogy jól sikerült:)