Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája

1 ennyiből: 15
1
Budapest Grand Tournament 2010
Dátum: 2011-08-26 14:40   [ Eltüntet ]   [ # 253094 ]  
Veterán

Azon leszünk wink Tényleg szerettünk volna idén is de nem jött össze :(

[ Profil ]  
Dátum: 2011-08-26 12:34   [ Eltüntet ]   [ # 253079 ]  
Veterán

Idén osztrák volt. Reméljük jövőre lesz mindkettő.

Aláírás 

Régen a jók csak a mesékben győztek.
Aztán Matthew Ward megírta a GK kódexet.

[ Profil ]  
Dátum: 2011-08-26 12:00   [ Eltüntet ]   [ # 253076 ]  
Veterán
Bala - 2011-08-26 11:58

ööööööööö... idén lesz ilyen?

Sajnos nem.

Aláírás 

“My sons, the galaxy is burning. We all bear witness to a final truth—our way is not the way of the Imperium. You have never stood in the Emperor’s light. Never worn the Imperial eagle. And you never will. You shall stand in midnight clad, your claws forever red with the lifeblood of my father’s failed empire, warring through the centuries as the talons of a murdered god. Rise, my sons, and take your wrath across the stars, in my name. In my memory. Rise, my Night Lords.”

[ Profil ]  
Dátum: 2011-08-26 11:58   [ Eltüntet ]   [ # 253075 ]  
Veterán

ööööööööö... idén lesz ilyen?

Aláírás 

Csaták, taktikák, agymenések a hobbiról (WHFB, 40K, EDEN, MALIFAUX, hírek, csataleírások, ismertetők, minden)

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-28 14:58   [ Eltüntet ]   [ # 211550 ]  
Veterán

A GW annyiból nem sz.rik az egészre, hogy pályáztatja a szervezőket a 2011-es GT helyszínét illetően. Ha a magyar GT olyan jól sikerült, hogy például lehet állítani a többi elé, a GW neki fogja adni a stafétabotot ismét. Ez pedig azt jelenti, hogy mindent fizet (a minden alatt még a táncoslányokat is lehet érteni, akik a győzteseknek lapdance-t nyomnak a VIP szobában). Valamint a rendezőnek is csurran-cseppen valami, fpleg, ha az egy regionális disztribútor.
Ezen érdemes elgondolkozni, mielőtt lesajnáljuk a GW-t a többi kiadóval szemben. Lehet, hogy a Battlefront adott 150k értékű cuccot, de ez sehol sincs ahhoz képest, hogy egy év múlva a GW akár a pármilliós költségvetést is állja. Illetve állja, akinek odaadja az EEGT rendezési jogát.
Ha már eleve erre gyúrunk, hosszú távon, akkor én nem sajnáltam volna egy-két nyereményt még kiosztani, akár saját zsebből sem. A GW amúgy is irtózatosan nyomott áron adja a cuccokat terjesztésre, feltéve, ha ezt-azt teljesít a disztribútor. Versenyeket szervez, például… Vehetjük úgy is, hogy ez a támogatás.

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-23 16:52   [ Eltüntet ]   [ # 210861 ]  
Veterán

Wolfi (WolfG) már belinkelte az rpg.hu-n, de legyen itt is:

egy külföldi 40k játékos összefoglalója a Budapest GT-ről:

Dorian összefoglalója

Aláírás 

Beware the Palmtop Tiger!
Be individual!
http://www.l5r.com/images/crane_2.jpg
http://www.l5r.com/images/craneclan.jpg

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-23 14:38   [ Eltüntet ]   [ # 210854 ]  
Veterán

Szívesen vennék egy linket valakitől, aki fotózgatott az eseményen és fel is töltötte valahova.
Leginkább 40k érdekel, de vegyesen is jöhet bármi.
Nekem ugye egyéb teendőim miatt nem volt lehetőségem fotózgatni. smile
Köszi!

Aláírás 

“The soul of the Imperial Fist can be found in his sword.”
/Rhetoricus/

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-22 23:12   [ Eltüntet ]   [ # 210809 ]  
Veterán
BoneHeart - 2010-10-21 20:01

... “amilyen a mosdó olyan a törölköző”...

Ja, tényleg, a mosdóban nem volt papír törölközö! raspberry
Ha a GW ellenjavallja a tárgynyereményt, és föleg a szervezö egy bolt, akkor miért nem merült fel a Kupon/Bón/Kedvezmény, mint nyeremény? Vagy ha felmerült miért vetettétek el?
Ez még külföldön is divat ahol mindenki (legalábbis egyesek szerint) zsebpénzböl veszi a seregeket.

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-22 18:25   [ Eltüntet ]   [ # 210773 ]  
Veterán
Gróf - 2010-10-22 07:18

Szerk.: például hogy ne vegyelek egy kalap alá a géwével most azonnal utalj át nekem egy battleforce árát! Küldhetem a számlaszámot? :-D Értelmes ember erre azt mondja: nénikédnek.

Én neki se, egyébként a nénikéd milyen sereggel játszik? xD

a GW azért néha összeszedi magát, volt már angol GD-re indított buszon pl. drop pod, meg egy táskányi festett sm sorsolása - sok más mellett… wink (bár ez is változott buszonként)

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-22 07:18   [ Eltüntet ]   [ # 210716 ]  
Veterán
Daxora - 2010-10-21 07:31

Nem tisztem megvédeni a disztribútort, de mijafenéért kellene az eddigi nem kevés költségen felül plusz költségekbe vernie magát, ha a játék gyártója magasról tesz az egészre?

Esetleg, hogy az emberek ne vegyék egy kalap alá, a játék oly közkedvelt gyártójával wink

Tényleg ne bántásnak vedd, de volt valaha saját üzleti vállalkozásod? Vagy voltál egynek a közelében vezetőként? A reklám egy darabig megéri, utána nem, ez ilyen egyszerű. Ráadásul már a hobbiba verseny-szinten beágyazódott arcoknak mit reklámozol?

Szerk.: például hogy ne vegyelek egy kalap alá a géwével most azonnal utalj át nekem egy battleforce árát! Küldhetem a számlaszámot? :-D Értelmes ember erre azt mondja: nénikédnek.

Aláírás 

DiL - Vadnyugati skirmish magyarul

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-22 07:02   [ Eltüntet ]   [ # 210713 ]  
Veterán
BoneHeart - 2010-10-21 20:01

Sztem Svindler nem így értette, hanem úgy, hogy ha van egy x versenyen mondjuk első helyként egy gw-s tereptárgy doboz, vagy valami nagyobb szett, akkor a magyarnak nem természetes, hogy lesz egy olyanja, hanem hűűű, a magyar ámul h olyat nyert, mert jobb esetben kb 1-2 honapig tenne rá félre, hogy meg tudja venni. A külföldi meg nem.

Igen, így értettem…mert, magammal példálózva: nekem kb. 2 évembe tellett, mire egy 2.000 pontos ork sereget összedobtam…külföldön meg 1 bevásárlásból összejön…így rá vagyok szorulva egy-egy utalványra…jól jön, na…

De persze, a dicsőség fontosabb meg a jó kis csaták…

Aláírás 

You must gather your party before venturing forth…

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-21 20:01   [ Eltüntet ]   [ # 210686 ]  
Veterán

Sztem Svindler nem így értette, hanem úgy, hogy ha van egy x versenyen mondjuk első helyként egy gw-s tereptárgy doboz, vagy valami nagyobb szett, akkor a magyarnak nem természetes, hogy lesz egy olyanja, hanem hűűű, a magyar ámul h olyat nyert, mert jobb esetben kb 1-2 honapig tenne rá félre, hogy meg tudja venni. A külföldi meg nem.

GW támogatás: Hát én a KCS helyében “amilyen a mosdó olyan a törölköző” alapon rég leszarnám mit gondol a gw, ők is leszarnak minket. Kár erőltetni, semmivel sem vagyunk előrébb gw téren mint x éve, ugyanugy szarba se néznek minket, és mást se, és ez sztem nem fog változni a jövőben. Küldjék a cuccokat oszt’ jóvan. Szerintem a közeljövőben lehet hogy érdemesebb lenne alternativ támogatókat/szponzorokat beszervezni(már alapitványunk is van MSTE), mint a gw-t macerálni állandóan, eredménytelenül/fölösleges költségekkel/stb. És ez minden szervezőre/boltra vonatkozik. És ha esetleg ez sikerül, lehet költögetni másféle dijakra stb-re, amire csak akar a szervező.

Aláírás 

:: Firestorm Klub Eger ::

“Holy SHIT! IT’S SIGMAR!’’ Mircea screamed in horror. ‘‘GAME OVER MAN, GAME OVER!”
Of course im putting lots of points into vampires! The name of my army book is Warhammer: Vampire counts, not Warhammer: Random undead!
:DDDD
Növeszd a Démonomat! :D

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-21 19:35   [ Eltüntet ]   [ # 210681 ]  
Veterán

Bár csak a magam nevében beszélhetek, nekem a dicsőség a lényeg egy nagyszabású nemzetközi versenyen, nem a tárgynyeremény, ami többnyire nem is illik az ember seregébe vagy már van vagy nem is kell semmire(többség úgyis jutányosan másnap már értékesíti…már én is tettem).
Rászorulni tárgynyereményre?...egy költséges hobbinál?, ez azért durva.
Egy versenyen a kihívás, helytállás, a dicsőség megszerzése és az izgalmas játék az elsődleges szerintem.

Svindler/Balage L. - 2010-10-21 11:59

Szerintem a GW-nél nem ismerik annak a tényét, hogy Magyarországon a játékosok azért, csúnya szóval, rá vannak szorulva a tárgynyereményekre. Nyilván, ahol eddig tevékenykedtek, ott egyértelműen a dicsőség és annak a megtestesítője a szobor volt a cél.

Ha ismerik, akkor meg bekaphatják:)

Csatolt fájlok
Gt 2010 vegleges.xls  (Fájl mérete: 83 - Letöltések: 52)
[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-21 11:59   [ Eltüntet ]   [ # 210600 ]  
Veterán

Szerintem a GW-nél nem ismerik annak a tényét, hogy Magyarországon a játékosok azért, csúnya szóval, rá vannak szorulva a tárgynyereményekre. Nyilván, ahol eddig tevékenykedtek, ott egyértelműen a dicsőség és annak a megtestesítője a szobor volt a cél.

Ha ismerik, akkor meg bekaphatják:)

Aláírás 

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-21 11:00   [ Eltüntet ]   [ # 210593 ]  
Veterán

ellenjavalljak… nos ez igy meg durvabb viccesebb.
ezek utan tenyleg felmerul a kerdes, hogy ha nem tamogatjak, de meg bele is szolnak, akkor kell-e valakinek?

Aláírás 

I am not whining. I am complaining. Do you want to hear whining? This is whining….

... Yay. LOUDER!!! *inhales deeply* Yaaaaay… *sees Dash fall in frustration* ...too loud?

—————————————
Festesek (kepek)

Seregek (lista)

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-21 10:53   [ Eltüntet ]   [ # 210592 ]  
Veterán

Néhány apróság:
Uraim nem az a baj a GW-nél, hogy nem támogatja azt hogy adjunk figurákat díjként hanem az hogy ellenjavallják.
Amúgy a FoW-os díjak is közös vállalás volt a gyártóval.

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-21 09:05   [ Eltüntet ]   [ # 210586 ]  
Veterán

Is-is, az itteni emberek nem ehhez vannak hozzászokva, és ez most itt bukott ki először. De a külföldi helyzetről dobtam egy linket a PP kontra GW vs mindenki topikba, ott el lehet olvasni, hogy ne itt folytatódjon.

Aláírás 

Beware the Palmtop Tiger!
Be individual!
http://www.l5r.com/images/crane_2.jpg
http://www.l5r.com/images/craneclan.jpg

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-21 08:50   [ Eltüntet ]   [ # 210584 ]  
Veterán

Erről van szó. A GW ilyen, ismerjük a gondolkodását, dagobert bácsi.
Szerintem a szervezőknek anyagilag így sem volt egy diadalmenet a rendezvény (bár nem vagyok kompetens a témában), úgyhogy szerintem a győztesek meg lehetnek elégedve a trófeával, meg a dicsőséggel.
Hozzáteszem, hogy tekinthetünk úgy is a dologra, hogy a győzelemért alapesetben kupa vagy érem jár, és az, hogy a FoW gyártója volt olyan jó fej (előrelátó?), hogy hozzávágott néhány dobozt a győztesekhez, annak csak örülni lehet.
Abban legalábbis biztos vagyok, hogy ezek után a következő alkalommal ennél több induló lesz FoW-ban.
Szerintem ez a téma egyébként egy picit off..

Aláírás 

“The soul of the Imperial Fist can be found in his sword.”
/Rhetoricus/

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-21 08:35   [ Eltüntet ]   [ # 210579 ]  
Veterán
Gróf - 2010-10-21 06:46

Nem tisztem megvédeni a disztribútort

nekem meg annyira sem, de ez tenyleg nem az o saruk.
GW egyszeruen ilyen. nevet nehezen adja a rendezvenyhez, tamogatast kb egyaltalan. (pedig kis eszuk lenne elszamolnak reklamkoltsegnek)

Aláírás 

I am not whining. I am complaining. Do you want to hear whining? This is whining….

... Yay. LOUDER!!! *inhales deeply* Yaaaaay… *sees Dash fall in frustration* ...too loud?

—————————————
Festesek (kepek)

Seregek (lista)

[ Profil ]  
Dátum: 2010-10-21 07:31   [ Eltüntet ]   [ # 210567 ]  
Veterán

Nem tisztem megvédeni a disztribútort, de mijafenéért kellene az eddigi nem kevés költségen felül plusz költségekbe vernie magát, ha a játék gyártója magasról tesz az egészre?

Esetleg, hogy az emberek ne vegyék egy kalap alá, a játék oly közkedvelt gyártójával wink

Aláírás 

Ultramarines. The most violent Disney movie I’ve ever seen.

[ Profil ]  

1 ennyiből: 15
1