azèrt ne higgyètek, hogy ez csak németekkel van ìgy, èn amx 120-al màr nem lövök KV-kra/t-50-2-re, mert ùgyis lepattan, jobb esetben TROLOLO 0%... az artykat mèg azèrt bàtran bevàllalom 8)
- lepattanni tőled alacsonyabb tierű artyról, akár kétszer egymás után vagy csak láncolni
- KV 1/2-ről pattogni
- a kis AMX batmobilokról pattogni
- első lövésből a skótkat csak láncolni, nem sebezni
Ezeket duplán át kéne ütnöm de nem tehetem, mert német tankkal vagyok
De mikor ezt egy Jagdtiger csinálja az már mondjuk tényleg a csúcs..
Vagy mikor az E-100-al meglövöm a T-50-2 csodát és talál, penetration (azt még át tudnám ütni, ha nem pattanok le), de semmi sebzés..
Victory!
Battle: Sand River 2012. május 22. 16:21:58
Vehicle: SU-26
Experience received: 1 340 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 15 084
Battle Achievements: Reaper, Top Gun
9 kill.
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. május 22. 16:37:33
Vehicle: Marder II
Experience received: 1 498 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 10 200
Battle Achievements: Sniper
Itt kevesebb kill, de abból 2 az KV-1 (az jól esett ).
- lepattanni tőled alacsonyabb tierű artyról, akár kétszer egymás után vagy csak láncolni
- KV 1/2-ről pattogni
- a kis AMX batmobilokról pattogni
- első lövésből a skótkat csak láncolni, nem sebezni
Ezeket duplán át kéne ütnöm de nem tehetem, mert német tankkal vagyok
van kedvenc SW-orosz tankok
van 2.kedvenc necron,BA -amcsik
vannak a gyorsak,de ropik DE-francia
szopóág DA -németek
ami kijön ahelyett ,hogy javítva lenne a nagy egész arról szól hogy az új jobb/erősebb/gyorsabb vedd meg fordítva előnyösebb lenne—->nekünk játékosoknak
a 3001P-t tényleg túl kell élni elképesztően nem lehet vele sokmindent kezdeni csak ha a felső ötben vagy esetleg.(jó az én legénységem még gyenge lehet ez is az oka persze),de amit nem értettem (bár én ráérősen ,kényelmes tempóban egyszerre több ágon haladok) az a szenvedés a stock TigrisP-vel
elköltöttem a free xp-im valahova.amikor megvettem a 3001est most már fullos a tank törhetek a tigris felé abban pedig már ki van fejlesztve a közpes ágyú a rádió mire összeszedem az xp-t (még 40k )kell adigra meglesz a nagyágyúra és még valamire -freeből.Persze nemcsak a 3001 megy hanem a KV3,PZ4,Tetrarch,KV2 is növeli a free xp mennyiségét
egyébként lenne egy olyan ötletem is, hogy stock tankok stock tankok ellen sorsolja a gép, ~20.000 játékos esetén ez talán kivitelezhető
így mindkét oldalnak közel azonos esélye lenne, és még tán játékélményben is zsírosabb lenne a szitu
stock tankokkal fullosok ellen “élmény” menni…
Csatlakozom valamelyik előttem szólóhoz és én is inkább az új játékmódokat, a stuck eltűnését és a normalizált MM-et várom inkább, mint azt hogy a fejlesztők fossák magukból az új táposabbnál táposabb csodákat.
T95-tel véget ért az amerikaiaknál a TD fejlesztés, valószínűbb, hogy a T-30-ból fog jönni.
Más (orosz interjúkból):
“Storm” és “Meeting engagement” játékmódok 7.4-es patch-ben.
Amerikaiaknak lesz Super Pershing premium-juk tier 8-on, még nem tudni mikor…
Még idén kapunk VALÓDI multi-core támogatást.
Lesz Europe tanktree, az eddigi nevezők: Csehszlovákia (???, kiveszik őket a német ágból?), Magyarország, Lengyelország, Olaszország (megintcsak wtf: svédeket miért hagyják ki?).
Nabazzeg… Gondolom ilyen 250.000 xp-kért. Azt farmold ki a JagdTigerrel!
És mi lesz az amerikai OMFG T10, ami a T95-ből jön? Bele se merek gondolni. 400 mm-s hajóágyú, betonbunkerbe építve, lánctalpon gurítva?
Hm, most így belegondolva… AZ orosz T10 semmiben sem különbözik majd az Object-től, csak annyiban, hogy nem lesz harmadik dimenzióbeli kiterjedése, magassága, egy 2D-s téglalap, ami repül. Az ágyú valszeg marad ugyanaz.
A német T10 egy fejlesztett JagdTiger lesz, ugyanazon paraméterekkel, de többfajta ágyúból választhat: 50 mm-es, dobtárral, 75-ös, speciális láncos golyókkal, 88/L500, 105-ös aknarakó, és persze a felülmúlhatatlan 128-as, mely már most is a legerősebb TD-vé teszi…
Lesz francia TD vonal, itt a T10 egy bagettre hasonlító körvonalú, 120 km/h végsebességű, 150 mm-es ágyúval rendelkező (dobtárban 12 lövedék), körben 50 mm-es páncélos tank lesz.
A legfontosabb: egyik videóban bevillant és azóta az orosz oldalon már el is ismerték, hogy lesznek Tier 10-es td-k OMFG tűzerővel (oroszoknál Obj. 704-ből jön majd).
Akkor ki kell kapcsolni a crew traning gyorsítását hogy legyen rajta xp
A legfontosabb: egyik videóban bevillant és azóta az orosz oldalon már el is ismerték, hogy lesznek Tier 10-es td-k OMFG tűzerővel (oroszoknál Obj. 704-ből jön majd).
IS4 pontatlanabb mint jt vagy t95 vagy t30 és nincs jobb penje csak ugyanaz kb. Egyedül obj 704 nek van jobb penje de az meg pontatlanabb mint is4.
Jagdtiger
pen: 246 damage: 490 acc: 0,33
T95 - T30
pen: 276 damage: 750 acc: 0,38-0,39
Obj. 704
pen: 286 damage: 750 acc: 0,39-0,41
IS-4, IS-8, ST-1
pen: 268 damage: 440 acc: 0,38
IS-7
pen: 270 damage: 490 acc: 0,40
AMX 50B
pen: 267 damage: 400 acc: 0,35
T110E5
pen: 269 damage: 400 acc: 0,35-0,37
Igazad van, leheletnyit pontosabbak és leheletnyit nagyobb az átütésük.
De nézd meg hogy a heavy tankok mire képesek, szemben a TD-vel: gyorsabbak, majdnem olyan pontosak mint a top TD (már T8 szinten), átütésük elegendő bármelyik tank átütéséhez, sebzésük sem olyan rossz, mozgékonyabbak, forgatható a tornyuk, több a hp-juk. Egyedül a T95 az ami előtt le a kalappal! Szemből elpusztíthatatlan.
Szal tényleg nem látom értelmét a TD ágaknak amíg az új patchekben / új heavy ágakban ennyire szájbakúrtul elcseszett ágyúkat osztanak ki.
(talán észrevettétek, hogy kihagytam a német heavy tankokat. ők nem rúgnak labdába átütés tekintetében)
Azt ne felejtsd el hogy TD ágyúk hasonló pennel és dmg vel gyorsabban lőnek.Pl round/min 5,25 jt 4,38 IS7 De a fix torony sokszor nagy szívás….
Én ettől független heavy tank párti vagyok. És van obj 704-em amivel nagyon jókat szoktam játszani. Oz obj 704 igen érdekes. Mert van hogy 1 csatában 4 et mellélövök sorban full célzással, de van hogy szétlőtt gunnal mozgás közben telibelövöm… ehhez no comment.
És obj 704-el szinte fixen átlövöm t95-öt. És is4-el is elég jól átlőhető.(persze enm 500 méterről ) + ha előre kell nyomulni t95-el akkor artycsemege.
Szerk:
Most néztem meg t110-et na az gyakrabban lő mint egy td… Tehát akkor ezért állítják hogy a legjobb heavy 10-es. És nem véletlen hozhat olyan jól kreditet.
Látótávban (ismét) ellent mondanék Vik-nek mivel 300-350m-es látótávú orosz csodákkal (semmi látótáv növelés, még skill sem) szoktam ~550m-ről lövöldözni, ez valószínűleg csak grafikai beállítás kérdése.
Az alapból nagy látótávú, coated, binocular-os Marder II-vel se tudok ennél messzebbről rájuk lőni, viszont a legtöbb tankot 400+ m-ről észleli.
Szerintem ez a következőképpen megy:
Géza, aki előtted van 300 méterrel, észrevesz egy 250 méterre lévő ojjektumot. Leadja rádión(ezé fontos rádijót vásáni) a koordinátákat, majd te 550 méterről tüzet nyitsz, mert szintén látod az általa felderített ojjektumot.
Szerintem.
IS4 pontatlanabb mint jt vagy t95 vagy t30 és nincs jobb penje csak ugyanaz kb. Egyedül obj 704 nek van jobb penje de az meg pontatlanabb mint is4.
Jagdtiger
pen: 246 damage: 490 acc: 0,33
T95 - T30
pen: 276 damage: 750 acc: 0,38-0,39
Obj. 704
pen: 286 damage: 750 acc: 0,39-0,41
IS-4, IS-8, ST-1
pen: 268 damage: 440 acc: 0,38
IS-7
pen: 270 damage: 490 acc: 0,40
AMX 50B
pen: 267 damage: 400 acc: 0,35
T110E5
pen: 269 damage: 400 acc: 0,35-0,37
Igazad van, leheletnyit pontosabbak és leheletnyit nagyobb az átütésük.
De nézd meg hogy a heavy tankok mire képesek, szemben a TD-vel: gyorsabbak, majdnem olyan pontosak mint a top TD (már T8 szinten), átütésük elegendő bármelyik tank átütéséhez, sebzésük sem olyan rossz, mozgékonyabbak, forgatható a tornyuk, több a hp-juk. Egyedül a T95 az ami előtt le a kalappal! Szemből elpusztíthatatlan.
Szal tényleg nem látom értelmét a TD ágaknak amíg az új patchekben / új heavy ágakban ennyire szájbakúrtul elcseszett ágyúkat osztanak ki.
(talán észrevettétek, hogy kihagytam a német heavy tankokat. ők nem rúgnak labdába átütés tekintetében)
Látótávban (ismét) ellent mondanék Vik-nek mivel 300-350m-es látótávú orosz csodákkal (semmi látótáv növelés, még skill sem) szoktam ~550m-ről lövöldözni, ez valószínűleg csak grafikai beállítás kérdése.
Az alapból nagy látótávú, coated, binocular-os Marder II-vel se tudok ennél messzebbről rájuk lőni, viszont a legtöbb tankot 400+ m-ről észleli.
Amit írtam, annak alapján írtam, amit a wikipedián olvasni lehet :) Egyébként meg őszintén szólva a leghalványabb fingom sincs róla, hogy működik a játékban a látótáv. De különösebben nem is érdekel… Látótáv növelés a legénységnek, periszkóp a tanknak, aztán reménykedjünk a legjobbakban :)