Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája

2 ennyiből: 19
2
Legendás Hadurak
Dátum: 2012-05-01 18:52   [ Eltüntet ]   [ # 285937 ]  
Veterán
Crybaby Loki - 2012-05-01 18:29

kgb:
jogos felvetés értem.Másik megoldás lehet,hogy a hadigépeknek kell kezdeni a lövésfázist.Megfontoljuk.

Emlékeim szerint régebben a lövés fázist a saccolást igénylő hadi gépeknek kellett kezdenie. Ha valaki elkezdett méricskélni, akkor a saccolós gépek már nem lőhettek.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 18:50   [ Eltüntet ]   [ # 285936 ]  
Veterán
Halandó - 2012-05-01 14:18

3. küldinél értem, hogy d6 seb az osztagnak minden figu helyett, de ezt nem lehetne a sok modelles osztagokra korlátozni? Egy monszter vagy szekér ezzel sokkal rosszabbul jár.

Monsterek és szerekek nem egy sebpontosak. Egy 4 fős ogre osztagnak 12 sebe van, mintha egy 12 fős sok modelles osztag legyen.

Alternatíva, ha Te is szeretnéd, hogy a döbbsebes modelleknek minden seb D3 sebnek számít :D

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 18:45   [ Eltüntet ]   [ # 285935 ]  
Veterán

Nem sírás akart lenni, csak érdekelt:)
Ha az lenne hogy 4+on tudnának csak lőni?(korábbi legendás erre a példa)

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 18:29   [ Eltüntet ]   [ # 285929 ]  
Veterán

kgb:
jogos felvetés értem.Másik megoldás lehet,hogy a hadigépeknek kell kezdeni a lövésfázist.Megfontoljuk.

Köszönjük

Aláírás 

Szerény vagyok,de van mire ! smile

Born to be Cry smile

Titulusom mától hivatalosan: Térítő vagy Próféta

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 18:24   [ Eltüntet ]   [ # 285928 ]  
Veterán
Dawe - 2012-05-01 15:34

Köszi Halandó.
De mi van akkor ha a stegadon van a mocsárban.A stegán van 5 skink akikre nem hat a mocsár, ezért csak a stega kapja a sebet, kap 5 sebet, és belehal, ilyenkor az összes skink is vele pusztul.Akkor a skinkek a mocsártól pusztultak el.Szóval ilyenkor mi van?

Tetszik, hogy a gyíkember játékos aggódik egy olyan küldetésen, amit konkrétan neki találtak ki - ha egy breton sír, azt megértem, mert neki aztán kalap-kabát ez a küldetés, akár fel se álljon, de egy lizardmen wink

Amikor elolvastam ezt a küldetést, már azon gondolkodtam, Dawe mivel vette meg a szervezőket tongue wink

Kis gyakorlati meglátás (bár nem megyek, szóval csak az oldalvonalról beszélek bele): nehéz lesz kivitzelezni a becslést a nem BS fegyvereknél, merthogy mindent lehet mérni, és így könnyebben lehet becsülni + akár vita is lehet egy lövés előtti “egyéb” mérés szükségessége. Nem lenne egyszerűbb, ha minden indirect shot lenne?

kgb

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 18:13   [ Eltüntet ]   [ # 285926 ]  
Veterán
Dawe - 2012-05-01 15:34

Köszi Halandó.
De mi van akkor ha a stegadon van a mocsárban.A stegán van 5 skink akikre nem hat a mocsár, ezért csak a stega kapja a sebet, kap 5 sebet, és belehal, ilyenkor az összes skink is vele pusztul.Akkor a skinkek a mocsártól pusztultak el.Szóval ilyenkor mi van?

Szeretem mennyire ki tudod tekerni a dolgokat.
Szerintem értelemszerű mi történik.Visszakérdezhetnék akkor mi van ha lelövik a stegát.A skinkek továbbmennek mert nem őket lőtték le?
Feleslegesen ne bonyolítsd meg a kérdéseket.(érettségin is így fogsz neki állni értelmezni a kérdéseket? smile)

Aláírás 

Born to be Cry smile

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 15:34   [ Eltüntet ]   [ # 285917 ]  
Veterán

Köszi Halandó.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 14:18   [ Eltüntet ]   [ # 285910 ]  
Veterán

3. küldinél értem, hogy d6 seb az osztagnak minden figu helyett, de ezt nem lehetne a sok modelles osztagokra korlátozni? Egy monszter vagy szekér ezzel sokkal rosszabbul jár.
Amúgy is ez főleg a nagy osztagoknak kedvez ahogy nézem.

Ugyanitt, akkor ha unit kap, akkor unitban álló karakterek biztonságban vannak?

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 14:11   [ Eltüntet ]   [ # 285909 ]  
Veterán

Lizard FAQ:
“Page 41 – Special Rule – Aquatic
Change the first sentence to “Models with the Aquatic special
rule have the River Strider, Marsh Strider and Lake Strider
rules.”

Azaz mentesülnek a veszélyes terep teszt alól.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 13:41   [ Eltüntet ]   [ # 285906 ]  
Veterán

A mocsár hat vízi lényekre?
A salamandrák gondolom változatlanul lőnek, de azért megkérdezem, változik náluk valami?

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 13:13   [ Eltüntet ]   [ # 285904 ]  
Veterán

525 akkor…

Aláírás 

There is no “overkill.” There is only “open fire” and “time to reload.”

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 12:51   [ Eltüntet ]   [ # 285902 ]  
Veterán

1) Itt a kikötés az, hogy Core unit legyen - nincs köze a seregösszeállításhoz, az osztag besorolása számít. Az uralja a dombot, akinek darabra több egysége van a dombon. Azért 505, mert az pont 25%-a a seregek pontértékének.

2) Ráállni ráállhatsz. De ha az egységben nincs karakter, akkor nem tudod felvenni.

3) Nem. Olyan lesz, mint a 4-5-6-7-ben smile
Az elírást javítom, de értelem szerűen: az asztal lapja mocsár, minden tereptárgy amire fel lehet állni, az nem mocsár.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 12:11   [ Eltüntet ]   [ # 285901 ]  
Veterán

Elírás. Helyesen minden ami tereptargy az biztonságos föld,minden ami az asztallapja az mocsár.

Aláírás 

Born to be Cry smile

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 11:39   [ Eltüntet ]   [ # 285896 ]  
Veterán

Ubi: Nagyon jól néz ki smile

Kérdéseim:

1 küldetés: A swarmok minek számítanak? oda van hozzájuk írva hogy nem tudod kitölteni a minimum25% core unitot, de a core kategóriában van.
A unitok száma kell hogy több legyen vagy pontbeli értékük?
(Miért pont 505pontot ér?:D)

2 küldetés: Ha az objektívát hordozó karakter meghal, akkor ki kell tenni az objektívát.Erre ráállhat egy osztag, úgy hogy nem veszi fel senki?

3 küldetés: A vissza kell térni a saccoláshoz-t azt hogyan értitek? Olyan lesz mint a 7-ben?
Ez számomra ellenmondásos: “minden ami nem tereptárgy domb, erdő az a stabil biztonságos földterület.”-Eddig értem, a tereptárgyakon kívül minden más normális föld.
“Minden ami magának az asztalnak a lapja az mocsár (Marshland)”-Itt a bibi.Most akkor biztonságos, vagy nem, az ami tereptárgy?

Dawe

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 11:03   [ Eltüntet ]   [ # 285888 ]  
Veterán
Crybaby Loki - 2012-05-01 10:05

Helló!

A küldetések kész vannak,Ubi megszerkesztette csilivilire ma felkerülnek ide és a megfelelő topikjaba

Kint is vannak a legendás jelentkezési oldalán

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-01 10:05   [ Eltüntet ]   [ # 285883 ]  
Veterán

Helló!

A küldetések kész vannak,Ubi megszerkesztette csilivilire ma felkerülnek ide és a megfelelő topikjaba

Aláírás 

Szerény vagyok,de van mire ! :)

Born to be Cry :)

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-01 10:45   [ Eltüntet ]   [ # 282254 ]  
Veterán

Úgynéztem a tavalyi pontok megvannak,ha az előző fordulóra gondolsz azt megcsinálom nem sokára.

Akkor köszönöm én is mindenkinek aki eljött és játszott (persze azoknak is akik nem smile )
az ellenfeleimnek.Azért merészen bízakodom a következő fordulóra több hadúr,úrhölgy) jön.
De nem i ragozom tovább íme a tegnapi eredmények:

1.Beatles Empire GY,GY,GY 5621VP
2.Dawe Lizardmen GY,GY,GY 4327VP
3.Nosfi DElves   GY,GY,V 4321VP
4.Tolyci WoC   V,GY,GY 3716VP
5.Miyako Dwarfs GY,V,V   3286VP
6.Kronxx OgreK   V,V,GY   2963VP
7.Frigli Dwarfs V,V,GY   2550VP
8.Dugó  Skaven Gy,V,V   2440VP
9.Loki DElves   V,GY,V   1460VP
10.Förgeteg WElves V,V,V 1316VP

A következő forduló időpontja :2012.06.02
A pontszám :2100
A megkötések (Lord,Hero) nem fognak változni így nagyjából lehet majd készülgetni

Még egyszer Köszönöm mindenkinek!

L

ui:az első,a második és az 2012 összesített eredmények kinnt vannak a legendás oldalán is

Aláírás 

Born to be Cry smile

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-01 09:39   [ Eltüntet ]   [ # 282251 ]  
Veterán

Köszönöm az ellenfeleimnek hogy adtad kockát és “mérőt:)
Jók voltak a küldetések, izgalmas volt mindegyik játékom.
Ha valaki szeretne velem játszani akkor keressen fel.Legyen az visszavágó, vagy csak a Lizardok porba tiprásának terve wink

Annyit szeretnék kérni a szervezőktől, hogy a legendas.hu-n írják be még a tavalyi pontokat és a végeredményt(ha ez még lehetséges) és a mostani eredményeket is.

Köszönöm
Üdv.:Dawe

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-01 09:25   [ Eltüntet ]   [ # 282250 ]  
Újonc

Köszönöm a remek játékokat, a szervezést, a türelmes válaszokat a kérdéseimre és a jó hangulatot! smile

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-30 18:27   [ Eltüntet ]   [ # 282077 ]  
Veterán
Fattyú - 2012-03-30 10:58

Van minimális esély, hogy beesek reggel. Küldjek listát, vagy jó lesz ott is?

Jó lesz ott is.

Aláírás 

Born to be Cry smile

[ Profil ]  

2 ennyiből: 19
2