Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája

14 ennyiből: 19
14
Legendás Hadurak
Dátum: 2011-05-15 11:28   [ Eltüntet ]   [ # 241092 ]  
Veterán

Hát úgy tűnt nem szombat este!

Aláírás 

Techno Viking

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-13 14:11   [ Eltüntet ]   [ # 240961 ]  
Veterán

:D:Diiigen smile

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-13 13:43   [ Eltüntet ]   [ # 240958 ]  
Veterán
Dawe - 2011-05-13 13:29

Mindenki csak szídja szegény Pavanot pedig ő mindent megtesz és mint ti is neki is van más dolga minthogy versenyt szervezzen nekünk….

Ilyen fránya dolog ez a felelősség smile

Aláírás 

Minitroopers Kis bakás flashjáték, jó móka smile

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-13 13:29   [ Eltüntet ]   [ # 240955 ]  
Veterán

Mindenki csak szídja szegény Pavanot pedig ő mindent megtesz és mint ti is neki is van más dolga minthogy versenyt szervezzen nekünk….

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-13 11:43   [ Eltüntet ]   [ # 240938 ]  
Veterán
Pavano - 2011-05-13 06:22

Este megpróbálom ismét.

Melyik este? :D

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-13 07:46   [ Eltüntet ]   [ # 240907 ]  
Veterán

Pavano, legegyszerűbb, ha elküldöd nekem, és én felteszem a Legendásra… is.

Aláírás 

Senki nem mondta, hogy a számítástechnika egzakt tudomány!
—-
Valar Morghulis!

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-13 07:18   [ Eltüntet ]   [ # 240902 ]  
Veterán

Szerintem…Pavano épp egy olyan ismerőséhez ment, hogy feltegye ide a küldetéseket, akinek van internete, de egy sötét sikátorban/aluljáróban/kuplerájban/buzibárban leütötték/lemarkecolták/ágyhoz bilincselte egy prosti/leitatta egy transzvesztita “pincérnő”. A nála lévő pendrive-ot (ezen vannak a küldik)becsapták a zaciba a rabolók/öngyújtónak hitték, de mivel kifogyott belőle a gáz, bedopták egy kukába/inputolta magának a hivatásos/inputolta neki a “pincérnő”.
Egyedül az első esetben van remény arra, hogy megtudjuk a küldiket…
tongue laugh

Szerk.: Sikerült megelőznie…

Te fiú! Az általános dolgokat nem kell mégegyszer beidézni, a küldik szövegét nyomd be, és kész. Mentsd le txt-be a (gondolom, így írtad meg) doc-ot, és copy-paste.

Aláírás 

Dicsőséges Keleti Front, Nyíregyháza

BitzBoat Konvertáló Blog

BitzBoat Webshop - GW-s Figuraalkatrészek

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-13 06:22   [ Eltüntet ]   [ # 240899 ]  
Veterán

Hoi!

Valami nem felel meg a standardoknak itt. Szerkeszteni a hozzászólást, előnézetet megnyitni nem tudok, feldarabolja a szöveget a fórummotor vagy mi. Nem enged elküldeni több szöveget, pedig a karakterszám miatt még aprítottam is.

Remélem, átmeneti a dolog, de az lfg-n sem megy jól, ott azt írja ki, hogy error 403, itt meg semmit!

Tanácsok, vélemény?

Este megpróbálom ismét.

P.

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-13 06:18   [ Eltüntet ]   [ # 240898 ]  
Veterán

Legendás Hadurak

Warhammer fantasy versenysorozat

Általános szabályok

A Legendás Hadurak versenysorozat a WH fantasy alapkönyv VIII. kiadásának szabályai szerint kerül lebonyolításra. Az ettől eltérő speciális dolgokat az egyes küldetések leírásainál jelezzük.

A versenyen csak minden szempontból szabályos, a VIII. kiadás vonatkozó részei szerint összeállított seregekkel lehet részt venni. Kizárólag a hivatalos seregkönyvekben megjelent egységeket, hősöket lehet használni, sem az ellenfél beleegyezését igénylő „hátsó listákat”, sem a White Dwarf magazinban vagy az interneten megjelent kiegészítőket nem fogadjuk el.

Minden szabálykérdésnél az angol nyelvű, eredeti könyveket vesszük alapul.

A versenyre érvényesen nevezni csak előre leadott, jóváhagyott sereglistákkal lehet, melyeken az elfogadásuk után változtatni nem szabad. Minden játékosnak rendelkeznie kell saját sereglistáinak nyomtatott példányaival a találkozón, számítógépen hurcolt, kézzel lejegyzett listákat senki ne használjon! A küldetések leírásainál ennek okaira részletesen kitérünk.

A verseny pontozása az alábbiak szerint történik:

A victory point-okat az alapkönyv szabályai szerint kell kiszámítani (teljesen megsemmisített, véglegesen elmenekült egységek, közelharcban megszerzett zászlók, seregzászlós (battle standard bearer) és a generális legyilkolása, ellenséges karakterek párbajban történő legyőzése, ha azt unit champion tette meg – ezekért járnak pontok).

Minden csata esetén megállapításra kerül mindkét játékos valamennyi victory point-ja, ebből számítjuk ki, melyikük nyerte az adott összecsapást. 100 VP különbség esetén a több pontot szerző játékos a győztes, ha valaki ellenfelénél kétszer több pontot szerzett, akkor a szabálykönyv szerinti „crushing victory”-t sikerült elérnie. Ha nincs legalább 100 VP különbség a két sereg által elért pontszámok között, a csatát eldöntetlennek kell tekinteni.

A versenysorozat pontozása során a vereségért 1, a döntetlenért 2, a győzelemért 3 Legendás Pont jár minden egyes csatáért. Mind az egyes találkozók, mind az egész éves teljesítmény értékelésekor ezek a pontszámok határozzák meg a versenyzők közötti sorrendet.

Az összesítés során minden játékosnál három értéket veszünk figyelembe: a játékos által elért Legendás Pontok számát, a szerzett VP-k számát, valamint azt, hogy szerzett-e az adott fordulóban „crushing victory” minősítésű győzelmet.

A fentieket ebben a sorrendben vizsgáljuk a helyezések megállapításakor. A sorrend tehát elsőként a LP-ok alapján alakul ki, egyenlő LP esetén az adott fordulóban szerzett VP-ok számát vesszük figyelembe, ha ezek is megegyeznek, akkor az adott fordulóban szerzett „crushing victory” minősítésű csaták száma dönt. Ha ez alapján is egyforma a játékosok teljesítménye, kockadobással állítunk fel rangsort a döntetlen eredménnyel bírók között.

A versenysorozaton minden forduló első csatáját sorsolással határozzuk meg, azzal a kitétellel, hogy lehetőség szerint minden játékos más klubból való versenyzővel küzdhessen meg. A későbbiek során svájci rendszerben párosítjuk egymáshoz a derék hadurakat, itt már nem vesszük figyelembe, hogy ki melyik klubból érkezett.

Szeretnénk, ha a versenyek jó hangulatban, komolyabb viták nélkül zajlanának, ezért mindenkit kérünk, hogy játékként tekintsen ezekre a csatákra.

A versenyen a seregek festettségét nem pontozzuk, de elvárás, hogy a figurák minimum alapozottak legyenek. Minden konverziót támogatunk, ha azok mind méretükben megfelelőek, mind jellegükben felismerhetőek az eredeti babákhoz képest.

Szeretettel várunk minden játékost, a jelentkezés feltételeit az egyes fordulók kiírásaiban találhatjátok meg.

Találkozzunk a Legendáson!

A szervezők
—————————————————————————————————————————————-

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-12 20:25   [ Eltüntet ]   [ # 240850 ]  
Veterán

Telt, múlt az idő.....smile

Aláírás 

Techno Viking

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-11 22:09   [ Eltüntet ]   [ # 240659 ]  
Veterán
Csibuszkukisz - 2011-05-11 19:14

Ma még kér a nép! smile

,,-Még kér a nép, most adjatok neki!
-Parancsára, százados elvtárs!”
LOL

(...vagy hogy van)

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-11 19:14   [ Eltüntet ]   [ # 240612 ]  
Veterán

Ma még kér a nép! smile

Aláírás 

Techno Viking

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-11 16:47   [ Eltüntet ]   [ # 240594 ]  
Veterán
Pavano - 2011-05-09 11:38

Hoi!

Ismét netproblémákkal küzdök, holnapra ezek véglegesen megoldódnak, akkor jönnek a küldetések ide fel.

Nem ma van holnap? Vagy a holnap tegnapja? Vagy a tegnap holnapja?

De sajna, mostanra kiderült, hogy nekem mindegy, mert nem tudok menni a következő fordulóra.
Ám a többiek igen, úgyhogy edzeni kell velük…

Aláírás 

Dicsőséges Keleti Front, Nyíregyháza

BitzBoat Konvertáló Blog

BitzBoat Webshop - GW-s Figuraalkatrészek

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-11 13:25   [ Eltüntet ]   [ # 240563 ]  
Veterán
Blackfire - 2011-05-11 13:12
Aromo - 2011-05-11 08:56

Az eredményeket felvittem a Legendás oldalra, de mivel Batáry Gergely és Laki Tamás nem ott jelentkezett, ezért a seregüket nem tudtam beállítani. Kérlek írjátok ide.

Batáry Gergely-Vampire Counts
Laki Tamás-Lizardmen

Köszönöm, módosítottam.

Aláírás 

—-
Valar Morghulis!

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-11 13:12   [ Eltüntet ]   [ # 240562 ]  
Veterán
Aromo - 2011-05-11 08:56

Az eredményeket felvittem a Legendás oldalra, de mivel Batáry Gergely és Laki Tamás nem ott jelentkezett, ezért a seregüket nem tudtam beállítani. Kérlek írjátok ide.

Batáry Gergely-Vampire Counts
Laki Tamás-Lizardmen

Aláírás 

-“Jaj! Én egy olyan festményt rendeltem magától, ami emléket állít a férjem utolsó gondolatának! Erre maga idefest egy glóriás trágyakupacot meg egy csomó közösülő indiánt!”
-” Mrs. Custer, ezek a férje utolsó gondolatai: Mi a szent szar! Ezt a sok kibaszott indiánt!

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-11 08:56   [ Eltüntet ]   [ # 240520 ]  
Veterán

Aláírás 

—-
Valar Morghulis!

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-09 11:38   [ Eltüntet ]   [ # 240274 ]  
Veterán

Hoi!

Ismét netproblémákkal küzdök, holnapra ezek véglegesen megoldódnak, akkor jönnek a küldetések ide fel. Készen vannak, 2250 pontos csatákra készüljetek, az első fordulóhoz hasonlatosan oldalanként egyszerre történő felpakolással, speciális feladatokkal, vidám szörnyekkel.

Addig is az előző forduló eredményei:

1. Novák András LP 9 VP 4527
2. Szegedi Zsolt LP 9 VP 3779
3. Lukács Tamás LP 7 VP 4883
4. Feigl Attila LP 7 VP 4524
5. Gunst Dávid LP 7 VP 3805
6. Jeles Zsombor LP 7 VP 3012
7. Batáry Gergely LP 7 VP 2572
8. Csécsei Gábor LP 7 VP 2135
9. Kovács Tibor LP 7 VP 1593
10. Jeles Attila LP 5 VP 3502
11. Varga Virág LP 5 VP 3185
12. Lambert Richárd LP 5 VP 1825
13. Csuka Ádám LP 5 VP 1605
14. Pabian Ádám LP 5 VP 1555
15. Laki Tamás LP 5 VP 1413
16. Józsa László LP 4 VP 870
17. Orosz Dániel LP 4 VP 672
18. Malmos Zoltán LP 3 VP 488

Köszönjük, hogy sportszerűen, vidáman és viszonylag gyorsan grin zajlottak a csaták, a következőre is szeretettel várunk mindenkit!

Jönnek a küldetések, jó gyúrást!

P.

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-06 11:36   [ Eltüntet ]   [ # 239871 ]  
Veterán

Mindegy Oldd meg! smile

Aláírás 

Techno Viking

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-06 09:01   [ Eltüntet ]   [ # 239838 ]  
Veterán
Csibuszkukisz - 2011-05-03 22:36

Akkor a küldetéseket amit mára ígértek majd este megnézzük! :) 
Kérném a legendas.hu adminját, hogy egy jelszóemlékeztetőt küldjön már a mail címemre, mert az elfelejtett jelszó menüpont nem működik az oldalon! Köszi! novakandras(kukac)gmail.com

Nem a funkció nem működik, csak valami másik hülye is regelt a te (illetve a megadott) e-mail címeddel…

[ Profil ]  
Dátum: 2011-05-06 07:13   [ Eltüntet ]   [ # 239828 ]  
Veterán

Hoi!

Csak este lesz időm gépelni, de folyamatban az ügy!

A küldetések formázás alatt vannak, az eredménylista kész, este begépelem.

P.

[ Profil ]  

14 ennyiből: 19
14