Annyi változás van,hogy nem a HQ-ban lesz megtartva hanem a Dembinszky u21 szám alatt
Ez két saroknyira kb 3-5 perc séta a HQ-tól.Eltévedni nem nagyon lehet,de ha gondoljátok találkozzunk 08.15-ig a HQ-nál.Előnye viszont,hogy hazafelé lesz a szánkban kb 50m-re a troli megálló
Van két féle is, ha érdekel. A kaszás (nem a nurgle, hanem az egyenesített kaszás), meg a kosfejes. Utóbbi pajzzsal szerelve.
A pajzsos varázsló felelne meg teljesen a WYSWYG szabálynak, ezért megköszönném, ha behoznád. Ha mégsem tudod elhozni, akkor majd megfertőzöm a vámpírokat egy káosz istenséggel.
Nem, sajnos nem tudnék egész nap maradni, így nem. De ahogy néztem a beosztásom, a következőre lehet jelentkezek. Úgy is rég játszottam.
Így most max lenézek reggel, ha kell a figu.
Van egy figuránk itthon ami megfelelhet.GameZoneos Vampi,de gonosz Azt elviszem.remélem megfelel.
Tamurkhanos sereg:próbáltam rendesen átnézni ,de nem sikerült.Elég pongyolán van megfogalmazva a kiírásban is milyen sereg jöhet belelehet érteni ezt is azt is.Én azt mondom jelen pillanatban,nem jöhetnek.Kevesen ismerik,követkző fordulóra átnézem rendesen,sőt szívesen játszom is ellenük pár meccset hadd érezem testközelből a tőrődést
Annak viszont örülnék a ha birodalom bemutatót tartana az errejéből a versenyen