Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája

1 ennyiből: 63
1
Lord Of The Ring
Dátum: 2012-05-18 14:59   [ Eltüntet ]   [ # 288555 ]  
Veterán

LINK
Nekiestem a seregnek újra, most hogy lefutott a neheze a sulimnak. Fő projekt a Fell Best. Kicseréltem a buzogányt házilag gyártott lángoló kardra. Illesztéseket tömök, csiszolok, hogy szép legyen. A tüskéket is egyesével kiélesítem. (Milyen ideg leszek, ha egyszer leesik az asztalról.)
Foglalkoztam a ballisztámmal is, most már be van fejezve, készen áll festésre.
A 2 trollom lábát magnetizáltam, le lehet venni a bázisukat. Eddig elég nehézkes volt mindig begyömöszölni a szivacstáskába, most már király. Remélem belátható időn belül kifestem a Nazgult, hogy hozhassam csatába.

Lessétek Kínált, 4 fém figum eladó.

Aláírás 

Bástya Shop: star wars, comic, könyv ...

||[ Grafikai portfólióm ]||

Eladó diósdi telek, lesd meg wink

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-14 12:29   [ Eltüntet ]   [ # 287904 ]  
Veterán

Legegyszerűbb és legolcsóbb a maelstormon keresztül megrendelni.

Aláírás 

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-14 10:59   [ Eltüntet ]   [ # 287886 ]  
Veterán

Tényleg jól néznek ki! Hol lehet beszerezni öket?

Aláírás 

The Name of the Game: FullHD Real3D RTS
Eden - Convoi
WW2 - 1/72 & Weird War British Army
LotR - HighElf & Harad Army

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-13 14:38   [ Eltüntet ]   [ # 287801 ]  
Veterán

A great eagle a Gamezone kiadásában sokkal jobb, mint a GWben

Aláírás 

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-06 01:26   [ Eltüntet ]   [ # 286642 ]  
Veterán

Egy adag nagyon szép LOTR figu kép.

Aláírás 

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-04 07:58   [ Eltüntet ]   [ # 286272 ]  
Veterán

Nem hangzik rosszul, ez a Venomos se, kár, hogy nem balance a választás, mert a +1 Fight sokkal jobb.
Köszi az infókat!

Aláírás 

*** Csillám Nida ***

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-02 19:42   [ Eltüntet ]   [ # 286099 ]  
Újonc

A kalózok nem változtak, csak annyi az újítás, hogy a Blac Numenorean Warrior-t fel lehet fejleszteni Castellan of Umbar-nak így +1 Fight-ot kapnak(elég zúzós) vagy Venomknight-nak így minden wound-nál dobott 1-est újradobhatnak(nem rossz de a másik opció jobb)

Aláírás 

Known as The Black Easterling, the Lieutenant of Dol Guldur, Khamul is second amongst the Ringwraiths.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-29 22:45   [ Eltüntet ]   [ # 285747 ]  
Veterán

És a kalózok? Tudod, az Umbari, gonosz Kalózok! Mesélj nekünk az Umbari kalózokról, kérlek nagyapó!
* leül, és csöndben hallgatja a mesét*
Nem rossz amúgy, érdekesen hangzik, majd valaki játsszon egy tesztcsatát az új kiadás alapján!

Aláírás 

*** Csillám Nida ***

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-28 18:28   [ Eltüntet ]   [ # 285628 ]  
Újonc

Üdv! Jelenleg 2 könyv van nálam( Free peoples, Fallen Realms). Egy tesztjáték után ez a warband-es dolog elég érdekes összeállításokat szül de nagyon faja hogy a hősök a kis csaatok élére állnak. A könyvekről: Az elfek maradtak elfek -.- Fight érték növelhetőség és néhány hős Terrort kapott. Lothlórien és Mirkwood érdekes. Celeborn Courage-ot ad tündéknek(de minek??) Thranduil pedig jobb lövést biztosít a bakacsiniaknak. 2 fajta Stormcaller van egyik will tolás a másik maradt a régi(sajnos). A törpöknél is 2 féle egység fejlesztés: Bodyguard vagy +1 Strenght(bizonyos egységek kellenek hozzájuk). A hobbit seregek mostmár talán az orkokkal és sima emberekkel is feltudják venni a harcot de egy ilyen sereget csak funoláshoz tudnék elképzelni(itt is 2-3 fejlesztés megérné mert így is nagyon olcsók a kis hobbitkák). A Szövetség és a Fehér Tanács is számítható 1 önálló warband-nek és eléggé táp(főleg a tanács). A Fehér Gandalf nem lök többé(wohoo).
Fallen Realms: Nagyon vártam hogy meglegyen. Harad és az Eastern Kingdoms nagyon használható lett. Harad-nak több íjásza lehet a szokásosnál és az easterling gyalogok végre felveszik a versenyt régi ellenségeikkel, a törpökkel (Fight-ra utalok gonoszul). Az egyetlen amit sajnálok a délieknél a Mahud csapatok. Régi könyvekkel egy ütőképes sereget lehetett összerakni belőlük( nagy fight, nagy strenght, 2 attack). A fight és az attack csökkent( jó hogy csak 3-at rendeltem belőlük). A használhatóságuk így szerintem nagyban csökent. Végül a Khandish Host. A mercenery-k eltűntek és az alap harcosok és hősök tudják azt amit ők régen.(Nem a sellsword-re gondolok) NAgyvonalakban ennyi, nem tom miket lehet közölni nem hivatalosan de remélem felkeltettem az érdeklődéseteket. A többi könyvről is jelentek ha hozzám kerülnek és érdekel valakit. De vegyétek meg a seregetekhez, nagyon megéri. wink Köszönöm a figyelmet
Khamul

Aláírás 

Known as The Black Easterling, the Lieutenant of Dol Guldur, Khamul is second amongst the Ringwraiths.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-23 10:09   [ Eltüntet ]   [ # 284930 ]  
Veterán

Sg, meg még valaki talán.

A régi SBG szabályok passzolnak az újakhoz, az újak igazából kiegészítések.

Aláírás 

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-23 09:29   [ Eltüntet ]   [ # 284925 ]  
Veterán

Engem is érdekelne az SBG új kiadás, Feri és Bástya segítségével még a régit tanulom fejbe.
Csinálsz beszámolót, ugye, Khamul? Rászánsz az életedből egy pár órát?
:D
Egyébként Rohannal játszik valaki a Cantinában? Szívesen kipróbálnám őket.

Aláírás 

*** Csillám Nida ***

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-22 21:36   [ Eltüntet ]   [ # 284895 ]  
Veterán
Khamul - 2012-04-22 20:09

Üdv Mindenki! Nem tom lemaradtam-e vagy tényleg senki nem ír az új könyvekről? Semmi vélemény nyilvánítás? Pár napja jött meg az összes könyv és mondhatom hogy Dol Guldur illetve az Easterling-ek nagyon vadak lettek(jó hogy ezzel tolom), a tündék ugyanolyan tápok mint voltak. Egyedül a Gondort sajnálom… Mind1 könnyeb lesz bevenni a Fehérvárost. smile

Te vagy az első ember, aki érdeklődését fejti ki az új SBG könyvek iránt. Mi főleg WOTR-zunk. De ha már ilyen lelkes vagy, írhatnál egy hosszabb beszámolót nekünk, engem érdekel mi van benne.

Aláírás 

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-22 20:44   [ Eltüntet ]   [ # 284889 ]  
Veterán

Engem momentán nem érdekel az SBG…

Aláírás 

Ez a gyors-megható játék leejti a játékosjogot az az őrjöngő harci tett közepe, ahol az izgalmak éppen állandóan jönnek!
Egy egyszerű, intuitív ponton keresztül-és-kattanásinterfész, megengedő azonnali és teljes belemerülés a játékvilágban.
Valószerű hang és grafika, plusz gyors-folyó tettgyártmány egy izgalmas és most kielégítő játék világtapasztalat.

Lengyel játék borítója.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-22 20:09   [ Eltüntet ]   [ # 284887 ]  
Újonc

Üdv Mindenki! Nem tom lemaradtam-e vagy tényleg senki nem ír az új könyvekről? Semmi vélemény nyilvánítás? Pár napja jött meg az összes könyv és mondhatom hogy Dol Guldur illetve az Easterling-ek nagyon vadak lettek(jó hogy ezzel tolom), a tündék ugyanolyan tápok mint voltak. Egyedül a Gondort sajnálom… Mind1 könnyeb lesz bevenni a Fehérvárost. smile

Aláírás 

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-22 13:43   [ Eltüntet ]   [ # 284865 ]  
Veterán

A Fényképészünk is lemondta a részvételt…

Aláírás 

Eden - Convoi

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-21 22:08   [ Eltüntet ]   [ # 284822 ]  
Veterán

Wow, remekül hangzik. Meg is hozta a kedvem egy kis mordori zúzásra, csak legyen meg a diplomám. Fényképek készültek?

Aláírás 

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-21 21:35   [ Eltüntet ]   [ # 284815 ]  
Veterán

Sziasztok!
A Mai Lord of the Rings nap egy megacsatába torkollott. 2350pontból játszottunk, ahol is rövid oldali felállásból indulva 5 jelző összeszedése volt a cél.

A seregek:

Jó oldal:
2 tálca Minas-tirith-i warrior Boromir vezetésével
2 tálca Númenori warrior
1 tálca Minas-tirith-i íjász
3 tálca Minas-tirith-i lovag zászlóssal
4 tálca HighElf Glaive Elrond vezetésével + zászlós
2*2 tálca HighElf Íjász Haldir vezetésével
4 tálca HighElf Cohort full-command
2 tálca Gildor’s House Hold
2 Ent és Lord Glorfindel

Rossz oldal:
4 tálca Uruk-hai pikás zászlóssal
4 tálca Uruk-hai Kardos-pajzsos Lurtz vezetésével + zászlós
2 tálca Uruk-hai Scout íjász
2 tálca Uruk-hai Számszeríjász + Captain
4 tálca Haradrim warrior full-command The Betrayer vezetésével
2 tálca Haradrim íjász + captain
6 tálca Haradrim Raider Suladan vezetésével + zászlós
4 tálca Serpent Rider + Chieftain
2 Troll-chieftain
1 War-Mumak of Harad

A csata:
Nagyon tagolt terepen, hegyeken és erdőkön át vezetett az út a jelzőkig.
A rossz oldal az átkarolásra játszott, két oldalt indítva 1-1 Lovas csapatot és 1-1 Trollt.
Középen a Mumak mellett nagyon lassan haladt előre a gyalogság.
A jó oldal a kivárásra játszott, hogy a gonoszok majd az ölükbe pottyantják a jelzőket.
És ez így is történt…
A jobbszárnyon az egyik Troll ledarálta a Cohortot. A lovasság eljutott az elfek vonaláig de ott már nem sok kárt okoztak. A számszeríjászoknak sikerült ritkítania az elfek sorait.
A Balszárnyon Glorfindelnek nem tudott ártani a másik Troll, így őt Betrayer egy Black Dart-tal küldte az ősei után. A trollt végül is egy ent győzte le, de ő is végzetes sérüléseket szenvedett. A másik entet a Haradi íjászok mérgezett nyilai ölték meg. A lovasságot felét lelőtték mielőtt a Minas-tirithi lovagokat megrohamozták volna, a visszaütésnél már nem bírták tartani az alakzatot és szétszéledtek.
Középen Boromir bátran megrohamozta a Haradi derékhadat, sok Haradit lemészárolt, de csapdába került mert a Kardos-pajzsos Urukok oldalba rohamozták őket és az egész egység megsemmisült a haradiakkal egyetemben.
A Mumak megzavarodott egy elf nyílzáporban bekapott sebtől majd az Uruk-hai-okon átgázolva - akik szerencsésen félreugráltak (1 Urukot taposott csak el!)- nekiment egy hegynek és oly szerencsétlenül esett el hogy mindenkit maga alá temetett, majd kimúlt.

A tanulság:
Nagyon kiegyenlített volt a meccs, a tagolt terep sajnos nem kedvezett a Mumaknak. Összességében jó csata volt, ekkora csatát még nem játszunk, több mint öt órán át tartott. Csak a seregek ki- és elpakolása 1-1 órát vett igénybe.
Legközelebb előre megírt sereglistával max 1250pont-ból játszunk, hogy legyen idő visszavágóra is. Remélem akkor már többen el tudtok jönni és nem csak 4-en leszünk…

Aláírás 

Eden - Convoi

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-20 13:20   [ Eltüntet ]   [ # 284629 ]  
Veterán

Más hangulatú a két játék, SBGben nagyon le lehet fáradni a sok sok kis katona tologatásától. SBGben azt utálom, hogy az okrjaim átmenetelhetik az egész pályát, míg az ellenség általában egy sarokba kuporodva ácsorog és íjaz engem.

Aláírás 

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-20 13:05   [ Eltüntet ]   [ # 284624 ]  
Veterán

Leginkább akkor tetszett meg a játék, amikor SBG-t nyomott a párom Ferivel. A tepsis annyira nem volt gyerebe. Meg utólag sem, hogy tudom, pl zenész WOTR-be nyom inkább tápot.
Kár, hogy SBG versenyeket nem csináltok amúgy.

Mivel a figurák megegyeznek, csak a szabályok nem, ezért SBG-vel kezdeném, ha pedig lesz verseny, és szeretném magam képviseltetni mondjuk Hobbitfalvával, nem lesz pénz tálcára dobni a katonákat:)

Aláírás 

*** Csillám Nida ***

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-20 12:59   [ Eltüntet ]   [ # 284621 ]  
Veterán

SBG vagy WOTR érdekel?

Aláírás 

[ Profil ]  

1 ennyiből: 63
1