Ma még biztosan lesz szakkör, a továbbiakban meg majd kiderül (ma kiderül). Viszont már nem itt a boltban lesz megtartva a mai sem, hanem az Auróra Klubban (Auróra u. 34, pár sarokra a bolttól). A találkozó mindenesetre itt lesz négykor és a szakkörösök együtt átsétálnak a Klubba.
A honlapon szereplő cuccok soha nem fogják azt tükrözni, hogy aktuálisan mi van a boltban (ha valami elfogy nem vesszük le az oldalról, úgy is rendelünk majd belőle). A könyvekről kaptam listát, hogy ki mit szeretne, Te mit szeretnél CSM-ből?
Aurora topic elején le van írva, hogy nem összevonható.
lol, hát nem ott kerestétek???
(amúgy a témaindító hozzászólásnak is ez volt az utolsó mondata.)
apropó, Laci, asszem a bolt weboldalának a linkje viszont tényleg csak ott található meg. vagy legalábbis pár hete, amikor végigmentem ezen a topikon, akkor nem találtam meg, most nincs kedvem még egyszer. szerintem rakd ki az aláírásodba, az sokat dobna a user experience-en.
Semmiféle két kedvezmény nem vonható össze
Régebbi könyvek leginkább a Kristálycsarnokból megvásárolt készletben lesznek. Ezek bevételezése sajnos még eltart egy darabig (mondjuk egy hét). Nyilván a könyveket nem nyomják folyamatosan, ezért nagyon sok már nem rendelhető. Nem írnál (akár privátban), hogy konkrétan mi lenne a kívánságlistád?
Az új Necronok felkerültek a honlapra, az árakat meg tudod ott nézni. Külön akció nem lesz rájuk, de mai nappal bevezetjük a következőket:
30000.- forint fölötti vásárlás esetén 10% kedvezményt adunk az árból
40000.- forint fölötti vásárlás esetén 15% kedvezményt adunk az árból
50000.- forint fölötti vásárlás esetén 20% kedvezményt adunk az árból
Továbbra is áll a 20% kedvezmény Humbrol, Airfix, Hobby Boss és Trumpeter termékekre. Nyilván a kedvezmények nem összevonhatók.
Mindenki nyugodjon meg! Azt hiszem apróságokon szőrözni meg ölre menni teljesen fölösleges.
Lesz a boltban vezetékes telefon de még nincsen. Sajnos mindenhez idő kell. Aki akart eddig is utol tudott minket érni (email, fórum, facebook…), nem lesz ez másként a jövőben sem.
A telefon tegnap nem tartózkodott az országban. Szeretnék elnézést kérni amiért nem vettük fel. Remélem nem okoztunk komoly kellemetlenséget ezzel.
Ha a készlettel kapcsolatban érdeklődtök telefonon és éppen nem tud válasz adni a vonal másik végén lévő személy, akkor értelemszerűen abban szoktunk maradni, hogy utánajárunk és visszahívjuk. Nem gondolom, hogy ez inkorrekt eljárás.
Csak a kíváncsiság kedvéért: honnan is lehet tudni, hogy az adott 20-as szám letenyei? Tudakozóból? Ott akinek a nevén van a kártya, annak a címét tudod meg. Ez teljességgel indifferens adat ahhoz, hogy az aktuális SIM kártya éppen hol is tartózkodik (pl a boltban akár)!
Nagyon viccesek vagytok. Gratulálok.
Tény, hogy bárhová el lehet vinni egy ilyen számot. Egy probléma van, hogy nem a boltban van, és ha a bolti eladótól akarod megkérdezni, hogy van-e éppen a boltban valami, akkor szart se érsz vele.
Ja! És persze az sem ártana, ha felvennék, mert nekem ma nem vették fel.
De úgy is fogalmazhatnék, hogy a megadott szám a GW-Shop száma, míg a lentebbi hozzászólásban a Támaszpont telefonszáma iránt érdeklődtek. Szerintem.