Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája
 
1 ennyiből: 32
1
[Rendezvény] - KMCS
Dátum: 2017-11-01 06:58   [ Eltüntet ]   [ # 469979 ]  
Akolitus

Na és Gery milyen összeszedetten nyilatkozik…

 Aláírás 

“a Szövetségi Tanács álláspontja: Isten létezik - és velünk van”

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-31 18:53   [ Eltüntet ]   [ # 469971 ]  
Veterán

nagyon menőek vagyunk na!

 Aláírás 

Ha az igazság pihen, a halálnak kétszer annyi dolga van.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-31 12:51   [ Eltüntet ]   [ # 469963 ]  
Veterán

KMCS7 a tévében!

 Aláírás 

Kabaman Blogja - Gates of Hell

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-30 16:57   [ Eltüntet ]   [ # 469909 ]  
Veterán

köszönjük az építő kritikát és véleményeket.

Sajnos nálunk eléggé szűk keresztmetszet a napok száma, mivel szálláslehetőség nincs, max hálózsák a fűben, de annyira nem volt jó idő :D

 Aláírás 

Ha az igazság pihen, a halálnak kétszer annyi dolga van.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-30 12:40   [ Eltüntet ]   [ # 469899 ]  
Veterán

Szia Petrow!

Nagyon hangulatos lett a csatajelentés, mint mindig. Bár az idővonal a posztok között kicsit Game-of-Thrones szindrómás lett, de ettől függetlenül nagyon élveztem.

 Aláírás 

Kabaman Blogja - Gates of Hell

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-30 11:00   [ Eltüntet ]   [ # 469886 ]  
Veterán

KMCS poszt 3:

Élménybeszámoló:

A szombati indulást Csaba doktorral ellentétben már taktikai tartalékban vártam tesó pesti albérletében. Az első két kört kötelezően a TESCO-benzinkút duónál töltöttük, majd a harmadik kör elején elkezdtünk felmozogni az abonyi objektívára. Jó másfél óra volt hátra a meccsre szánt időből, így kiszámoltuk, hogy az alap mozgásunkkal is simán odaérünk az 5. kör végére. Arra viszont nem számoltunk, hogy bedobnak elénk speedbumpnak az M3-asra egy 3 fős transport unitot egymás seggébe. Jó 30 percet töltöttünk velük lekötve - és még csak rájuk ütni sem tudtunk. Így kimozogva tőlük, advance dobások nélkül kellett megtennünk a maradék távot. Az objektívát sikerült is megközelíteni, de a létfontosságú 3”-en pont két háztömbnyivel voltunk kívül, így Csabi teleport homerjével tettük meg az utolsó mozgási fázisunkat. A már említett logisztikai rémálmához én is hozzájárultam, pár tereptárgy mellett egy nagyon fasza TTcombatos mérőt is hozott. Ez utóbbit egy másik játékhoz vettem, de mint kiderült, 40k-hoz is tökéletesen megfelelő, különösen a létfontosságú 6 és 1 inchek gyors méricskéléséhez.

Random csoportkártyahúzás, majd ki is lettem nevezve csékának az alábbi team élére (értsd: ‘Töltöd a regisztrációs papírt?’ ‘Ja’.):
Nagy István - Dark Angel
Bottlik Zsolt - Harlequin
Hódi Dániel - IG

Első csapatban István drenyás/lövős DA párosával tettem le magunkat, mint kiderült, Exi és Gál “NemZimi” Gabi ellen.Kezdés a miénk. Ők fel az épületekbe, démonokat és raptorokat az alapvonalra, mi a scoutokkal felmozogtunk a relicre, a hátországban pedig Azrael és a hátul kuporgó deva osztag várta, hogy a fiúk lelépjenek az értékes küldeménnyel, mielőtt a démon horda a nyakukra mászna. Hátul a 2*2 company veterán maradt, a deep strike-okat zavarni. Itt Gery átszólt a szomszéd asztaltól, hogy bő két óránk maradt a meccsre, így neki is láttunk a haditerv megvalósításának.
A vadonatúj paneles GW asztal hiányosságai rögtön adták is magukat - egyrészt, a rajta lévő intrikált textúra miatt lehetetlen volt rajta értelmesen gurítani, másrészt a panelek nem voltak egymáshoz rögzítve, mint a régi realms of battle asztal, így ügyelni kellett rá, hogy a csata hevében ne nagyon mozdítsuk el. Mindkettő orvosolható, de azért jó vele tisztában lenni.
Scoutok tehát hátra arc és futás, Rhinonak taktikai befarolás eléjük. A hátországba úgy szórtuk be a termiket, mint hülyegyerek a gang udvarba a matchboxait, amire a Black Templar különítmény, és a daemon prince rá is mozdult minden erejével. A first blood-ot ugyan így fel kellett adnunk, cserébe viszont a Plague Bearer + Spawn + Raptor különítmény a démon hadúr támogatása nélkül jött felénk. Közelharcba így is beértek, rendesen leamortizálva a Rhino-t, és a tactical squadomat, az oldalról érkező Inceptor Squaddal, akik megfelelő célpont híján így kint maradtak a prérin. A következő körben már látszott, hogy az az utolsó, így egy taktikai sikítva menekülést benyomva scoutok még jobban hátráltak, a maradék tac marinok élő falat húztak eléjük, és a Rhino is kimozgott. Így indult meg a takarító hadművelet, aminek a végén a zónánk előtt maradt két bekötött Spawn, és egy szem Plague démon. Hátországban a könyvtáros 5 assault marine mellett kempelt.Gabiék rámozogtak a linebreakerre, de a sebesült Rhino visszakézből/sárvédőből/kipufogóból leverte a magányos plague csókát, a spawnokkal pedig a champion és a drenya közösen végzett. Az assault squadomat felmorzsolták, majd jött a könyvtáros. És Pisti kockái itt kezdtek el röfögni, amikor is 70% körül kezdte el dobálni az 5+ invut, és 98%-al a 3+ra rontott termipáncélt. Az I-re a pont az volt, amikor Gabi 6”-re lévő démonhercege dobott egy combos 4-et rohamtávra, meghagyva így nekünk a relic mellett a linebreakert is, szemben a 2 Gábor first bloodjával. 4:1

Mivel már rendesen belelógtunk az ebédbe, hadtáp után gyorsan összevadásztam, hogy kik ellen kell majd mennünk, és milyen asztalon. Objektívás küldetés lévén egyértelmű volt, hogy Sebi és István párosán kívül mindennel jól járunk, így adta magát a Zsolt+István, valamint a Sebi+én páros. Az ellenfél 1-es csapatából Csabi necron serege ellen már volt alkalmam kiszop… akarom mondani, tesztelni, így nagyon drukkoltam, hogy a srácokat ne ellene droppoljam… nos, nem jött össze a dolog. Apró vigasz, hogy Zsolt másik serege Necron, így nem ismeretlen előtte az ellenfél.

Folyt köv

 Aláírás 

Hive mind says: Nerfing is temporary, 5* paintjob is eternal.

Deadzone magyarul - másold be a linket:
https://mega.co.nz/#!NctwSBjQ!XiiEsnlQQaeLfEIz0FVDR29Jz_wCa18ndviFBodJ0Cw

Klubtársak blogja, F:A, Flames of War, meg sok minden más

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-30 10:59   [ Eltüntet ]   [ # 469885 ]  
Veterán

KMCS poszt 3,5:

A mi asztalunkon Zsombor Tau gunline-ja, valamint Utao admech-je ellen készültünk pengét váltani. Sebivel kicsit nosztalgiáztunk, hogy bő 10 éve játszottunk utoljára egymás ellen, az akkor még létező Fanatikuss (sic!) Ligában. A terepen az asztal (felőlünk) bal oldalán lehetett kicsit sunnyogni, de a jobb oldali konténerek között maximum pár gyalogos tudott volna felfejlődni. Így én megszálltam a bal oldalt, Sebi pedig beterítette a tankjaival a zóna elejét. Farsight kint maradt reserve-ben, ahogy az AdMech dragonyosok is, így a hátországban továbbra is a 2*2 company veteran maradt, ez úttal 2 basiliskkel kiegészítve. Rövid félreértések (egy kint hagyott Kroot osztag feltevése), és a nálunk maradt kezdemény után megindultunk előre. Sebi egyből büntetett, egy kint hagyott Kroot Shapert (karakter ide vagy oda) cafattá lőve elhozta a First Bloodot. Majd a maradék tankokkal, Basiliskekkel, és a 10 mesterlövésszel együtt leszedtük a 2 Broadside-ot, és megkezdtük az egyik Dunecrawlert. Az én oldalamon Csabi admech-je jött szembe, jelentős Tau hátszéllel, és a Sniper osztagom mindkettejük szemében szálka lehetett, mert egy híján le is szedték őket. A Crawlerek elkezdték szétszedni Pask tankját.
A mi második körünkben tovább nyomultunk előre, Sebi ráült a 4 pontos objektívára, hosszas szenvedés után végeztünk a 2 Dunecrawlerrel, és elkezdtük ritkítani a bal oldalt hátul álldogáló tau brigádot. Az admech bejött a dragonyosaival a bal oldalon, de a tankot nem sikerült berohanniuk. Megmaradt gyalogosai tovább vívták a tűzpárbajt az Azrael mellett gyalogoló tac osztaggal. Zsombi rekord gyorsasággal bosszulta meg a shaperét, ugyanis kigolyózta azt a szó szerint mm-re akkora pontot, ahová Farsight-ot be tudta dobni. A tau commander rá is mozdult a hátul lévő Basiliskre, de brutális közelharci (NEM RÖHÖG! Komolyan) képességei ellenére a tank 3 wounddal fent maradt.
A mi körünkben próbáltuk megtépázni Farsight-ot, de semmire nem mentünk, a hátul ledobott assault squad pedig nem tudta berohanni a ponton álló magányos fireblade-et. Az Admech gyalogság közelharcban ugyan kitartott, de a fenti dragonyosokkal (talán 1 fő híján) kíméletlenül végzett a tanksereg. Farsight még bedarált 2 veteránt.
Az ő harmadik körükben Farsight végzett a löveggel, a Skitariik feltartották a tac squadomat, de az eredményt érdemben így sem befolyásolták. Linebreaker+First blood, plusz 1+2+4 pontnyi objektíva nálunk, Linebreaker+2+2+2 pontnyi objektíva náluk; egy kellően szoros meccsen 9:7.

Este tipli vissza Pestre, Kentucky Fight Chicken, majd másnap belekóstolás egy igazi Nida versenylistába a HTC-ben, és egy gyorsított relic mission az Emperor’s Children ellen. Csak megerősíteni tudom a Forge topicban lévő nida diskurzust; egy új nida codexnél mindenki jobb lesz, ha készíti az emésztőcsatorna kimenetét…

Köszönet minden csapattársnak és ellenfélnek a meccsekért. Jövőre, veletek ugyanitt (de legalábbis valahol a Dunán innen).

 Aláírás 

Hive mind says: Nerfing is temporary, 5* paintjob is eternal.

Deadzone magyarul - másold be a linket:
https://mega.co.nz/#!NctwSBjQ!XiiEsnlQQaeLfEIz0FVDR29Jz_wCa18ndviFBodJ0Cw

Klubtársak blogja, F:A, Flames of War, meg sok minden más

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-30 10:57   [ Eltüntet ]   [ # 469884 ]  
Veterán

KMCS poszt 2:

Köszönet mindenkinek, aki a legkisebbet is hozzátette a szervezéshez - az ellátástól át az ajándék rajzon keresztül a terembérlésig, mindenért. Batrepek előtt jöjjön a szokásos kritikai észrevétel sorozat, igaz, nem sok mindent tudok most hozzátenni smile

Méret: Az 1000 ponttal szerintem elértük a maximálisan párosan játszható méretkategóriát, szerintem túl is haladtunk rajta. A szabályok begyakorlásával valószínűleg a sebesség is fel fog pörögni, de a páros meccseket megtartanám ez alatt. Mi az első fordulóban 2, a másodikban 3 kört tudtunk lenyomni.

Codex vagy index: a jelenlegi 25-30 “fajból” jelenleg 7-nek van saját codexe. A következő versenyre én akkor engedném a codexes építkezést, ha legalább a seregek 2/3-ának már lenne saját seregkönyve.

Táp listák szűrése:
ez mindig egy érzékeny pont volt, nem tudom, szervezői részről dobtatok-e vissza listát, de ahogy láttam, a játékosok döntő többsége azért önmérsékletet tanúsított. És ne feledjük, ez volt az első 8. kiadásos KMCS. Mivel személyes tapasztalati szinten nem sokan forgunk otthonosan a nemzetközi verseny szcénában, szerintem teljesen vállalható volt az a táp-mennyiség, ami átcsúszott a rostán.

2 napos rendezvény:
sokan jelezték, hogy igény lenne rá; a magam részéről 50-50% tudom mondani, hogy be tudnék-e vállalni egy több napos hepajt. Ha az első nap csak “fakultatív” piálás, és nem érdemi verseny, akkor legyen 60-40 smile

Differenciáltabb pontozás: a mostani eléggé olyan volt, mint a koleszos menza menüje - igen, vagy nem. Volt egyáltalán asztal, aki döntetlent játszott? Arra mondjuk mindenképp jó volt, hogy a csapat-eredményt aggregálja, és ellensúlyozza a kiugró, vagy gyengébb egyéni teljesítményt, de mondjuk egy VP arányos tiebreakert simán be lehetne hozni.

Előre leosztott csapatok: újra kongatom emiatt a harangot, tessék a verseny előtti napon kisorsolni a csapatokat, így még több idő marad az érdemi küzdelemre. Ha csak az a para, hogy mennyire rá fogunk erre készülni, nos, a verseny előestéjén kiadva már senki sem nagyon tud majd előre tesztelgetni. De már akkor is nagy segítség, hogy nem a verseny reggelén kell összetrombitálni a 8 csapatkapitányt.

A fentieken túl viszont le a kalappal, tényleg fasza volt!

 Aláírás 

Hive mind says: Nerfing is temporary, 5* paintjob is eternal.

Deadzone magyarul - másold be a linket:
https://mega.co.nz/#!NctwSBjQ!XiiEsnlQQaeLfEIz0FVDR29Jz_wCa18ndviFBodJ0Cw

Klubtársak blogja, F:A, Flames of War, meg sok minden más

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-30 10:55   [ Eltüntet ]   [ # 469883 ]  
Veterán

KMCS poszt 1:

Készítettem egy rövid kis összesítést arról, hogy mennyire vág egybe a listaelemzés a végeredménnyel. Összesítettem az általam adott pontokat (nevezzük kumulált power level-nek, KPL) a kisorsolt csapatokhoz, és alaposan meglepődtem vala. Exi seregére a Loreshével egyenértékű pontokat adtam. Hát ennyire tessék komolyan venni azt, hogy nem önmagukban kell nézni a dolgokat egy PÁROS és CSAPAT versenyen. Lássátok szümtükkel:

5. hely - 8-as csapat - 59 KPL
5. hely - 7-es csapat - 51 KPL
5. hely - 6-os csapat - 47 KPL
5. hely - 2-es csapat - 54 KPL
4. hely - 5-ös csapat - 51 KPL
2. hely - 3-as csapat - 48 KPL
2. hely - 4-es csapat - 44 KPL
1. hely - 1-es csapat - 46 KPL

 Aláírás 

Hive mind says: Nerfing is temporary, 5* paintjob is eternal.

Deadzone magyarul - másold be a linket:
https://mega.co.nz/#!NctwSBjQ!XiiEsnlQQaeLfEIz0FVDR29Jz_wCa18ndviFBodJ0Cw

Klubtársak blogja, F:A, Flames of War, meg sok minden más

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-29 18:53   [ Eltüntet ]   [ # 469860 ]  
Veterán

Üdv Urak!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a tegnapi napot, fantasztikus volt az egész esemény hangulata! Az asztalok nagyon szépek voltak, kurva jó volt a társaság, jó meccsek voltak. Hiába kaptunk ki mind a kétszer, minden percét élveztem a meccseknek (na jó, a soulburstös S10 Ap-4-es lángszórókat annyira nem :D).

Nekem ez volt az első versenyem, hihetetlen élmény volt ennyi wargamer között lenni!

Az ajándék rajzért pedig külön köszönet, nagyon frappáns lett, megy is keretbe! wink

A következőn is ott leszek!

Üdv,
Csempa

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-29 17:48   [ Eltüntet ]   [ # 469858 ]  
Veterán

Halihó!
Köszönöm szépen, hogy részt vehettem az egész napos hírigen.
Ha másért nem, hát azért mert öröm volt más ork játékosokkal is játszani. WAAAGH!
A beillesztett képen az orkok szellemében megépített Tankhammer látható működés közben, amit mindenkinek ajánlok megtekintésre.
Tisztelettel a szervező csapat irányában: Luki!

Csatolt képek
waaagh1.gif
[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-29 14:21   [ Eltüntet ]   [ # 469856 ]  
Veterán

lehet jövőre át is vesszük a GD szervezését.

 Aláírás 

Ha az igazság pihen, a halálnak kétszer annyi dolga van.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-29 14:00   [ Eltüntet ]   [ # 469855 ]  
Veterán

Nos urak, ahogy ígértem is, egy kis beszámolóval készülök számotokra.
Első körben köszönöm mindenkinek, hogy eljöttetek, és hozzájárultatok a rendezvényhez!
Büszkén mondhatjuk, hogy az év legkomolyabb 40k rendezvénye van mögöttünk, és hogy a kelet komoly tényező a hobbiban! (persze a játékosok egy része nem keleti, de pszt!)
Nagyon örülök, hogy így kinőtte magát ez a sorozat, ami egy klubok közötti barátkozásként indult. Annak is, hogy meg tudta őrizni szellemét. Ez pedig kizárólag a játékosoknak, nektek köszönhető, akik nem az első helyért kívántok teperni, hanem egy jót játszani. Amíg ez így marad, úgy gondolom ez a rendezvény bizony komoly létjogosultsággal bír!
Bár jómagam képeket nem készítettem, de számos fotó készült, amit remélem össze tudunk gyűjteni majd egy helyre.
Bízok benne, hogy mindenki nagyon jól érezte magát. Változatos csapatok és változatos seregek voltak, legtöbben tényleg úgy állították össze seregeiket, ahogy az a kmcs szellemének megfelel. Tehát azt rakok az asztalra, ami nekem bejön. Nem éreztem nagyon ellentéteket, vagy épp akadékoskodást a játékosok részéről sehol, meg tudtunk maradni a sörmeccsek szintjén, és remélem ez így fog még maradni nagyon nagyon sokáig!
Érdekelne persze a ti véleményetek is, miben lehetne, kéne javulni, mik voltak a verseny és a szervezés gyengeségei.
Na de akkor egy kis összegzés. Nyolc csapatot sorsoltunk ki, csapatonként négy játékossal. Ők mérkőztek meg párosával 1-1 másik csapat duójával. Két fordulóból alakult ki a végeredmény, melyben nem lett utolsó, hisz a legrosszabb eredmény is az ötödik hely! :D
Ami talán meglepő szám emellett, hogy legalább 10 nézőnk is volt a nap folyamán, akik a verseny megtekintése miatt jöttek el hozzánk a gimibe és Füzesabonyba. Szóval népes kis társaság volt!
Sajnos a két fordulós rendszer nem jó ennek a pontozásnak, de szerencsénk volt, első helyen nem volt holtverseny.
Nos tehát következzenek a csapatok!
A nyolcas csapat a dicsőséges ötödik helyet szerezte meg három ponttal. Gratulálok Szabó Istvánnak, Nagy Ádámnak, Beke Gábor Bencének, és Marsi Lukácsnak!
A hetes csapat szintén a dicsőséges ötödik helyen végzett 3 pontjával. Gratulálok Hegedűs Csabának, Fedák Zsombornak, Györkei Gergőnek, Dézsi Konrádnak!
A hatos csapat, akik, lepődjetek meg, szintén az ötödik helyen végeztek három ponttal! Gratulálok Fedák Andrásnak, Fedák Botondnak, Bányás Gergőnek és Cserdi Imrének!
A kettes csapat, akik szintén az ötödik helyen végeztek (ígérem, van más helyezés is :D ) három ponttal! Gratulálok Kelemen Gárobnak, Antal Igornak, Sipos Zoltánnak és Zimányi Gábornak!
A negyedik helyen a dobogóról éppen lecsúszott ötös csapat, akik 6 pontot szereztek! Gratulálok Nálhi Zsoltnak, Beszédes Koppánynak, Czikó Gábornak és Gál Gábornak!
A hármas csapat, akik a dobogó második fokán állhatnak 9 megszerzett ponttal! Gratulálok Novák Andrásnak, Györkei Ákosnak, Balogh Tibornak és Nagy Leventének!
A négyes csapat, akik szintén a dobogó második fokán osztozhatnak 9 megszerzett pontjukkal! Gratulálok Bottlik Zsoltnak, Hódi Dánielnek, Nagy Péternek és Nagy Istvánnak!
És következzék az első hely, az abszolút győztesek, akik veretlenül verekedték végig magukat a kis rendezvényünkön!
Az egyes csapat 12 megszerzett ponttal!
Gratulálok Kónya Istvánnak, Zsigri Mátonnak, Csípő Ádámnak és Szőke-Török Csabának!
Csaba egyébként a Scenery Workshop jóvoltából egy ledes világítással is ellátott lávás asztalt és hozzá tartozó terepet is magáénak tudhad már, melyet a verseny elején sorsoltunk ki a játékosok között!
Még egyszer köszönöm mindenkinek, hogy eljöttetek!

 Aláírás 

Ha az igazság pihen, a halálnak kétszer annyi dolga van.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-29 09:29   [ Eltüntet ]   [ # 469849 ]  
Veterán

Üdv mindenkinek!

Köszenet mindenkinek akik tegnap részt vett a rendezvényen!

Én személy szerint nagyon jól éreztem magam, úgy hogy le a kalappal a szervezők előtt akik utolsó napokban még a terepeket csinosítgatták, illetve végeztek az előkészületeket, hogy a 32 embert kiszolgálják és mindenki jó élménnyel térjen haza.
Köszenet a csongrád és balaton környékéről érkezőknek is, hogy vállalták a hosszabb utazást!
Üdv,
Gery

ui: nagyon kiváncsi vagyok végül milyenre sikerült a városi TV-nek adott nyilatkozatom. Még most reggel jöttek elő, hogy úristen miket válaszoltam.
De ezért remélem meg állja majd a helyét. Még nem tudom meg merjem e majd nézni… :D

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-28 18:24   [ Eltüntet ]   [ # 469838 ]  
Veterán

végeztünk \ő/

holnap írok összefoglalót

 Aláírás 

Ha az igazság pihen, a halálnak kétszer annyi dolga van.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-28 14:28   [ Eltüntet ]   [ # 469830 ]  
Veterán

Bár a KMCS7 még javában dúl, a fényképek már most elérhetőek:
Fényképek (Google Photos)

 Aláírás 

Kabaman Blogja - Gates of Hell

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-26 18:23   [ Eltüntet ]   [ # 469777 ]  
Veterán

hölgyek urak úgy néz ki lett egy szabad helyünk. Aki holnap este hatig jelzi, hogy kívánná betölteni, bátran írjon!

 Aláírás 

Ha az igazság pihen, a halálnak kétszer annyi dolga van.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-26 11:37   [ Eltüntet ]   [ # 469760 ]  
Veterán

neked még lehet :D

 Aláírás 

Ha az igazság pihen, a halálnak kétszer annyi dolga van.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-26 10:42   [ Eltüntet ]   [ # 469757 ]  
Veterán

Húdekirály, lehet még rá jelentkezni? raspberry

 Aláírás 

Hive mind says: Nerfing is temporary, 5* paintjob is eternal.

Deadzone magyarul - másold be a linket:
https://mega.co.nz/#!NctwSBjQ!XiiEsnlQQaeLfEIz0FVDR29Jz_wCa18ndviFBodJ0Cw

Klubtársak blogja, F:A, Flames of War, meg sok minden más

[ Profil ]  
Dátum: 2017-10-26 10:05   [ Eltüntet ]   [ # 469756 ]  
Veterán

GYEHREKEHK!

HÁ TUGGYÁTOK TIK MI LESZ A HÉTVÉGIN?

HÁ KÁLYEMCSÉLY!!!!!!!!!!

 Aláírás 

Ha az igazság pihen, a halálnak kétszer annyi dolga van.

[ Profil ]  
   
1 ennyiből: 32
1