Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája
 
 
2 ennyiből: 17
2
Fantasy Battles: The 9th Age
Dátum: 2017-12-24 19:39   [ Eltüntet ]   [ # 471164 ]  
Veterán
Fattyú - 2017-12-24 09:40

A copyright (?) és a vélt egyértelműsítés nevében sikerült egy csomó szabályt igen bonyolultan megfogalmazni. De legalább a seregkönyvek egy része más terminológiát használ, mint az alapkönyv… smile

Ezt a második részt azért gyorsan korrigálni fogják mindenhol szerintem
Ilyen szempontból irtó jó, hogy közösségi fejlesztés a dolog smile

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-24 09:40   [ Eltüntet ]   [ # 471160 ]  
Veterán

A copyright (?) és a vélt egyértelműsítés nevében sikerült egy csomó szabályt igen bonyolultan megfogalmazni. De legalább a seregkönyvek egy része más terminológiát használ, mint az alapkönyv… smile

 Aláírás 

There is no “overkill.” There is only “open fire” and “need to reload.”

Kis sablon, nagy sablon, ágyú...

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-24 07:17   [ Eltüntet ]   [ # 471158 ]  
Veterán

Khris ezt már a 7. kiadás utolsó két seregénél (skaven beastmen) leírhattad volna illetve minden az után megjelenő seregkönyvnél

 Aláírás 

Dreadball és KoW magyarosítás. Másold be a linket
https://mega.co.nz/#F!ewd1wIwY!OMtR_deae_zKghYne5SfBA

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-23 22:05   [ Eltüntet ]   [ # 471157 ]  
Veterán
-Khris- - 2017-12-23 17:21

Gyászjelentés:

Tisztelt Kollégák!

Ezúton szomorúan tájékoztatlak benneteket, hogy kedves barátunk, a WHFB kiemelkedő és színesítő alakja eltávozott körünkből! A rengeteg változást túlélt szerencsétlen ÓRIÁS most elbukott a változások közben.

Szívünkben örökké élni fog emléke!

ohh  downer

Még nem gondoltam át mennyire lesz az új használható, de az egyéniségét és a szinességét bukta. Le lett butítva egy sima ütlegelő szörny szintjére. NEM mondom ,hogy nem lesz használható, de .......más! confused

Nekem Skavenjeim vannak… a fél seregem így járt, fokozatosan minden új update-nél :(

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-23 20:11   [ Eltüntet ]   [ # 471156 ]  
Veterán
Serrath - 2017-12-23 17:56

Én nem írnám le változások miatt

Én sem, de ezek szerint nem értettél meg cool hmm

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-23 17:56   [ Eltüntet ]   [ # 471154 ]  
Veterán

Én nem írnám le változások miatt

 Aláírás 

Ha az igazság pihen, a halálnak kétszer annyi dolga van.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-23 17:21   [ Eltüntet ]   [ # 471153 ]  
Veterán

Gyászjelentés:

Tisztelt Kollégák!

Ezúton szomorúan tájékoztatlak benneteket, hogy kedves barátunk, a WHFB kiemelkedő és színesítő alakja eltávozott körünkből! A rengeteg változást túlélt szerencsétlen ÓRIÁS most elbukott a változások közben.

Szívünkben örökké élni fog emléke!

ohh  downer

Még nem gondoltam át mennyire lesz az új használható, de az egyéniségét és a szinességét bukta. Le lett butítva egy sima ütlegelő szörny szintjére. NEM mondom ,hogy nem lesz használható, de .......más! confused

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-23 14:04   [ Eltüntet ]   [ # 471151 ]  
Veterán

Igazából nekem az tetszene, ha 8 és afölött választhatnál, hogy +1 sorból ütsz v sorbónuszt kapsz.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-23 13:03   [ Eltüntet ]   [ # 471149 ]  
Veterán

Igen, nyolc szélesnek kell lenni és akkor plusz egy sorból ütnek, viszont nem kapnak sor bónuszt.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-22 23:16   [ Eltüntet ]   [ # 471145 ]  
Veterán

Én úgy olvastam mintha a line formációban nem kapnád meg a sorbónuszaidat.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-22 21:45   [ Eltüntet ]   [ # 471144 ]  
Veterán
kgb - 2017-12-22 21:28
dreon - 2017-12-22 21:20

Illetve nem is ad auto +1 attackot, csak ha Battle Focus is van, tehát van akinél csak a pozitív, van akinél a negatív oldala lesz…

Lehet, hogy ezt erted alatta, de nem +1 attack, hanem termeszetes 6oson 2 talalatot okoz.

Ja igen, tudom, csak a megszokás… :D

Bár nem tudom mi értelme volt… egy jól bejáratott és jól működő dolog helyett, ami ráadásul kiszámítható, egy sokkal inkább szerencsén múló szabályt bevezetni.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-22 21:28   [ Eltüntet ]   [ # 471143 ]  
Veterán
dreon - 2017-12-22 21:20

Illetve nem is ad auto +1 attackot, csak ha Battle Focus is van, tehát van akinél csak a pozitív, van akinél a negatív oldala lesz…

Lehet, hogy ezt erted alatta, de nem +1 attack, hanem termeszetes 6oson 2 talalatot okoz.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-22 21:20   [ Eltüntet ]   [ # 471142 ]  
Veterán

Hát meg azért sok ki apró finomság:

Frenzynél a kötelező Ld teszt -2-vel megy (meg minden más, kivéve pánik és break), viszont nem max távról, hanem Adv+7, tehát azért jó esély van rá, hogy sikerül.
Illetve nem is ad auto +1 attackot, csak ha Battle Focus is van, tehát van akinél csak a pozitív, van akinél a negatív oldala lesz…

Skirmisherek lőhetnek és rohamozhatnak Front Arc-on kívülre is

Quick to fire-rel már nem lehet stand&shoot;-olni ha túl közel van a rohamozó

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-22 18:22   [ Eltüntet ]   [ # 471140 ]  
Veterán
-Khris- - 2017-12-21 12:32
Citrancs - 2017-12-20 10:08
-Khris- - 2017-12-19 14:56

az overrun megtörik, veszít a lendületéből a harc

Az új pánik szabály tetszik.

Most teljesen korrekt, aki lő választhat LoS-ot. pasz.

Vannak azért változások bőven, mindig a részletekben rejlenek a finomságok….
Mondjuk Khris nem tudom ezeket hogy értetted cheese

Au overrunnál már nem harcolsz még 1x- hacsak az a harc amibe beleütközöl e még nincs lejátszva és NEM ebben a körben kezdődött. Csak egy régebbi harcba szólhat bele ugyan abban a körben.

Most lövésnél modellenként kell LOS-t nézni, és a LOS útját a lövő határozza meg. Nehezebb covert összehozni.

Az új “shaken” szabály. 25% alatt mindenki dob a körben, hogy mennyire rázza ez meg. HA nem dobja meg “bepánikol”. Mint régen a goblinok :D

Jaja, plusz az overranual kapcsolatban még nagy változás, hogy frenzyvel nem kötelező...
Meg az új Line formation ami a hordát helyettesíti, az is sokat fog számítani, ha az elit egységek mind úgy jönnek.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-21 19:03   [ Eltüntet ]   [ # 471125 ]  
Veterán

kint van még három cukimuki seregkönyv

 Aláírás 

Ha az igazság pihen, a halálnak kétszer annyi dolga van.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-21 12:32   [ Eltüntet ]   [ # 471120 ]  
Veterán
Citrancs - 2017-12-20 10:08
-Khris- - 2017-12-19 14:56

az overrun megtörik, veszít a lendületéből a harc

Az új pánik szabály tetszik.

Most teljesen korrekt, aki lő választhat LoS-ot. pasz.

Vannak azért változások bőven, mindig a részletekben rejlenek a finomságok….
Mondjuk Khris nem tudom ezeket hogy értetted cheese

Au overrunnál már nem harcolsz még 1x- hacsak az a harc amibe beleütközöl e még nincs lejátszva és NEM ebben a körben kezdődött. Csak egy régebbi harcba szólhat bele ugyan abban a körben.

Most lövésnél modellenként kell LOS-t nézni, és a LOS útját a lövő határozza meg. Nehezebb covert összehozni.

Az új “shaken” szabály. 25% alatt mindenki dob a körben, hogy mennyire rázza ez meg. HA nem dobja meg “bepánikol”. Mint régen a goblinok :D

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-21 10:54   [ Eltüntet ]   [ # 471119 ]  
Veterán

Ez ok, de nem összesen két varazstargy lehet. Azt hittem azt beszéltetek

 Aláírás 

Ha az igazság pihen, a halálnak kétszer annyi dolga van.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-21 10:00   [ Eltüntet ]   [ # 471117 ]  
Veterán
Serrath - 2017-12-21 06:46

Hol van ez a két cuccos limit?
Csak artifacknál van, nem mindenre.
Mindenből lehet, abból még csak kettő nem?

Fegyverek:
A model may only have a single Weapon Enchantment.

Páncélok:
Each piece of armour a model is carrying may be given a single Armour
Enchantment. When an Armour Enchantment is taken, if the wearer has more than one piece of armour that could be enchanted, which piece it is must be noted in the Army List.

Ereklyék:
A model may have up to two Artefacts.

Zászlók:
Each banner may normally
only have one single Banner Enchantment. An exception to this rule is that a Battle Standard Bearer that has no
other Special Equipment may take up to two Banner Enchantments.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-21 06:46   [ Eltüntet ]   [ # 471115 ]  
Veterán

Hol van ez a két cuccos limit?
Csak artifacknál van, nem mindenre.
Mindenből lehet, abból még csak kettő nem?

 Aláírás 

Ha az igazság pihen, a halálnak kétszer annyi dolga van.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-12-20 11:20   [ Eltüntet ]   [ # 471102 ]  
Veterán

Sereg könyvre értettem

 Aláírás 

Ha az igazság pihen, a halálnak kétszer annyi dolga van.

[ Profil ]  
   
2 ennyiből: 17
2