Ha egy jármű dedikált, akkor csak az kezdhet benne akihez tartozik a jármű. Egy superheavy járműbe meg több osztag is beszállhat. Mi van akkor ha a dedikált jármű superheavy? akkor is csak késöbb szálhat be a második, harmadik stb. osztag?
Konkrétan a Cults Army seregbe (Imperialis Militia) akarok Gorgont hozni. Granadier Squadnak meg az Infantry Squadnak vehetek dedikálva Gorgont, de mindegyik max 20 fős lehet, a Gorgonba meg 40 fő fér. Szóval a 20 fő mellé még beférne 6db Ogryn Elg gáz lenne ha csak az első kör mozgási fázisában szállhatnának be az ogrinok…
Meg tudom “hekkelni” a rendszert úgy, hogy a Gorgont “The Engine of Destruction” -nal hozuom? (persze csak 2000 pont felett) Ha jól sejtem ekkor LOW helyet foglal és nem pedig Dedikált transzportként jön, azaz az infantry osztagok már benne kezdhetnek.
Köszi akkor ez a 2 könyv pénzkidobás volt. Kérdés hogy ha megveszem az újakat azok meddig maradnak érvényben :/
De miert akarnad megvenni az uj kiadasat meg 32 ezer forintert?
Leakycheese csinalt egy videot a valtozasokrol a ver1 es ver2 kozott: https://www.youtube.com/watch?v=DUo7F6-0sZc
Megnezed, ozt jol leirod magadnak papirra a valtozasokat :D
Jah nem gondolnam hogy a terraig marad a 7th meg hatra van par primarcha azokat kidobjak 1-2 rendazspecifikus osztag, oszt johet a valtas, szerintem max 1 ev.
nem lesz 1 ev.
Mindegy mit mond a FW, kov konyv (nem az angelus, az azutani) mar jo esellyel 8th szerint lesz, majd nem sokkal utana/elotte update lista a korabbi konyvekhez.
Tenyleg nem lesz 1 ev.
Köszi akkor ez a 2 könyv pénzkidobás volt. Kérdés hogy ha megveszem az újakat azok meddig maradnak érvényben :/
De miert akarnad megvenni az uj kiadasat meg 32 ezer forintert?
Leakycheese csinalt egy videot a valtozasokrol a ver1 es ver2 kozott: https://www.youtube.com/watch?v=DUo7F6-0sZc
Megnezed, ozt jol leirod magadnak papirra a valtozasokat :D
Kérdés, egyszer át lehet írni majd a topik nevét? Gondolok itt a “heressy”-re…
Heressy Hórusz, ez tök jó név lenne például egy dualizmuskori irodalomtudósnak
Ideig oraig, aztan ha korbeert a story meg az osszzes chapter kijott, nem lesz mas mint atvaltani az uj kiadsra, termeszetesen a jatekosok keresere.
Lehet, hogy adnak majd ki azért 8. kiadásos szabályokat pdf-ben, ha hivatalosan nem is váltanak át. De szerintem legfeljebb csak a 8. kiadás első tapasztalatait várják meg az átállással, a Terráig elérni még azért sajnos elég sokára fognak.
Érdekes az is, hogy a 40k fókuszváltása milyen hatással lesz rájuk: az elmút pár évben a marinok világa kicsit múltba révedő lett a rengeteg átszivárgó HH cucctól, most viszont a Primarisokkal durván sebességbe rakták a kocsit.
Jah nem gondolnam hogy a terraig marad a 7th meg hatra van par primarcha azokat kidobjak 1-2 rendazspecifikus osztag, oszt johet a valtas, szerintem max 1 ev.
Kérdés, egyszer át lehet írni majd a topik nevét? Gondolok itt a “heressy”-re…
Heressy Hórusz, ez tök jó név lenne például egy dualizmuskori irodalomtudósnak
Ideig oraig, aztan ha korbeert a story meg az osszzes chapter kijott, nem lesz mas mint atvaltani az uj kiadsra, termeszetesen a jatekosok keresere.
Lehet, hogy adnak majd ki azért 8. kiadásos szabályokat pdf-ben, ha hivatalosan nem is váltanak át. De szerintem legfeljebb csak a 8. kiadás első tapasztalatait várják meg az átállással, a Terráig elérni még azért sajnos elég sokára fognak.
Érdekes az is, hogy a 40k fókuszváltása milyen hatással lesz rájuk: az elmút pár évben a marinok világa kicsit múltba révedő lett a rengeteg átszivárgó HH cucctól, most viszont a Primarisokkal durván sebességbe rakták a kocsit.
Kérdés:
Az alábbi 2 könyv teljesen használhatatlan?
Az új kiadásukat csak frissítették az új egységekkel/légiókkal vagy átírtak a meglevő infókat/pontértékeket is?
Breacher squad valtozott, talan a command squad is, nagyon nem merultem bele a kulonbseg vadaszatba.
De hasznald az ujabbat.
Kérdés:
Az új kiadásukat csak frissítették az új egységekkel/légiókkal vagy átírtak a meglevő infókat/pontértékeket is?
Breacher squad valtozott, talan a command squad is, nagyon nem merultem bele a kulonbseg vadaszatba.
De hasznald az ujabbat.
Kérdés:
Csatolt képek
Kattints a kisképre a teljes méretű kép megtekintéséhez