Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája
 
 
 
Ironjawz Because green is da best color
Dátum: 2017-03-24 20:37   [ Eltüntet ]  
Veterán

Biztosan sokan vagyunk akik a karácsonyi akció keretében feltankoltak ebből a rendkívül szép és hangulatos seregből, ennek ellenére nem találtam ilyen topicot.

Témaindítóként, mivel most jutottam el az összerakásig mit javasolnátok felszerelésként a Gore-Gruntáknak, Brutoknak és Ardboyoknak?

Gore-Grunták sokkal szebbek a lándzsával azonban 3 fős osztag esetén a fejsze a “kötelező” választás, azonban 6-fös osztagoknál (már ha egyáltalán megéri 6-főset hozni bármilyen szituációban) a 3 fejsze 3 lándzsa megoldás lenne az optimális?

Burtoknál a Bossnak egyértelmű választás a Boss Klaw and Boss Smasha kombinációja a Boss Choppa helyett, és minden 5. embernek a Jagged Gore-hacka. Azonban a maradék 3 figuránál nem vagyok biztos, papíron itt is jobban hangzó Two Brute Choppas a Lándzsával ami viszont hangulatosabb 5-fős osztagnál szerintem itt is two brute choppas a nyerő a 10fős osztagnál viszont nincs ötletem.

Maw-Krusharnál a sima boss jobb mint a nevesített.

Ardboyoknál ötletem sincs, hogy a pajzsok(+6-os mentő a sima után), a dupla fegyver(+1A) vagy pedig a nagy fegyver(-1rend) éri meg.

Nagyon szeretnék már festeni, szóval remélem valaki tudja a megfejtést, nyilván mágnesezni lenne a legjobb, de Dániában vagyok és itt nincs mágnes volt a városban.

[ Profil ]