Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája
 
 
1 ennyiből: 38
1
Necron
Dátum: 2017-06-07 11:26   [ Eltüntet ]   [ # 465461 ]  
Veterán
Silverbeast - 2017-06-07 11:13

Na igen, de a knight pl reaper chainsword-el menekül előle, mert 6-ból 5-ször ignorálja a sebzést:)

Karddal csapdosás helyett az ilyen ellenféllel szemben legfeljebb majd taposásra vált a Knight, amivel háromszor annyit támad (12 attack), a sebzés meg csak D3 (S8-al), szóval így gyorsabban leabálja, mint ha kardot suhogtatna. smile

 Aláírás 

8th edition Indexek és szabálykönyv pdf verziók
A Warhammer 40000 embléma alatti hozzászólásokban az egyes könyvek linkjei.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-06-07 11:13   [ Eltüntet ]   [ # 465460 ]  
Veterán

Na igen, de a knight pl reaper chainsword-el menekül előle, mert 6-ból 5-ször ignorálja a sebzést:)

[ Profil ]  
Dátum: 2017-06-06 20:19   [ Eltüntet ]   [ # 465434 ]  
Veterán

...de jó itt a visszhang…

 Aláírás 

Kik a Tauk?
Egy gépezet részei.
Számukra a gyermekek nem többek, mint a részek pótlásai, melyek képesek tudásukkal szolgálni, amíg meg nem halnak.
Akkor mi ez a gépezet?
Ez a gépezet a rettenetes és gonosz Tau Birodalom.
Az emberiséget fenyegeti ez a gonosz gépezet, és ha belenyugszunk létezésébe, a gépezet felőröl minket.
Az ilyen gépezetet el kell pusztítani.

Ducimax Alkotóvacka

[ Profil ]  
Dátum: 2017-06-06 19:41   [ Eltüntet ]   [ # 465429 ]  
Veterán
Ducimax - 2017-06-06 19:37
Thorius Draco - 2017-06-06 19:20

Javában nézegettem itt a 8. kiadásos index könyveket, van ami jobb lett, van ami rosszabb. Látszik a balance-olgatás mindenhol de azért meg is van a véleményem… Na de mindegy, a lényeg, hogy amikor a necronhoz érkeztem, szembe ötlött kapásból a Quantum shielding szabálya.
Ez komoly?! Most vagy én értelmezem félre vagy ennél OP-bb dolgot nagyon ki sem lehetett volna találni :-D
Szóval amikor egy modell ilyen szabállyal elszenved egy sebet ami X számú Sérülést okoz, akkor arra rádobsz D6-ot és ha kisebbet dobsz ignorálta a sebet. Tehát minél durvább vagy fegyver, mert pl: 2/D3/D6 stb. sérülést okoz, annál nagyobb eséllyel ignorálja. És le sem esik a pajzs
vélemények? ill. javítsatok ki ha tévedek.

Aun’va extra mentője hasonló jelenleg, ami akkora bónusz invi mentőt biztosít, amekkora a fegyver AP-je (külön kiemelve, hogy tehát AP1-re teljesen immunis). De ez nem teszi messzemenően OP-vá, csak megfelelő eszközt igényel. Tehát: lasca/melta helyett auto/assault cannon. T6 mellett nem akkora táp, ha teszem azt T8-as cuccnak lenne ilyen, akkor azért neccesebb lenne, S8 magasságában szerintem nincs is olyan fegyver ami D6-nál kevesebbet sebezne. Ráadásul mortal wound-ok ellen nem véd, mert azt annak leírása szerint mindig darabjával számolod.

ráadásul T6 a bárka szal könnyen szedhető kis fegyverekkel

[ Profil ]  
Dátum: 2017-06-06 19:37   [ Eltüntet ]   [ # 465427 ]  
Veterán
Thorius Draco - 2017-06-06 19:20

Javában nézegettem itt a 8. kiadásos index könyveket, van ami jobb lett, van ami rosszabb. Látszik a balance-olgatás mindenhol de azért meg is van a véleményem… Na de mindegy, a lényeg, hogy amikor a necronhoz érkeztem, szembe ötlött kapásból a Quantum shielding szabálya.
Ez komoly?! Most vagy én értelmezem félre vagy ennél OP-bb dolgot nagyon ki sem lehetett volna találni :-D
Szóval amikor egy modell ilyen szabállyal elszenved egy sebet ami X számú Sérülést okoz, akkor arra rádobsz D6-ot és ha kisebbet dobsz ignorálta a sebet. Tehát minél durvább vagy fegyver, mert pl: 2/D3/D6 stb. sérülést okoz, annál nagyobb eséllyel ignorálja. És le sem esik a pajzs
vélemények? ill. javítsatok ki ha tévedek.

Aun’va extra mentője hasonló jelenleg, ami akkora bónusz invi mentőt biztosít, amekkora a fegyver AP-je (külön kiemelve, hogy tehát AP1-re teljesen immunis). De ez nem teszi messzemenően OP-vá, csak megfelelő eszközt igényel. Tehát: lasca/melta helyett auto/assault cannon. T6 mellett nem akkora táp, ha teszem azt T8-as cuccnak lenne ilyen, akkor azért neccesebb lenne, S8 magasságában szerintem nincs is olyan fegyver ami D6-nál kevesebbet sebezne. Ráadásul mortal wound-ok ellen nem véd, mert azt annak leírása szerint mindig darabjával számolod.

 Aláírás 

Kik a Tauk?
Egy gépezet részei.
Számukra a gyermekek nem többek, mint a részek pótlásai, melyek képesek tudásukkal szolgálni, amíg meg nem halnak.
Akkor mi ez a gépezet?
Ez a gépezet a rettenetes és gonosz Tau Birodalom.
Az emberiséget fenyegeti ez a gonosz gépezet, és ha belenyugszunk létezésébe, a gépezet felőröl minket.
Az ilyen gépezetet el kell pusztítani.

Ducimax Alkotóvacka

[ Profil ]  
Dátum: 2017-06-06 19:20   [ Eltüntet ]   [ # 465424 ]  
Veterán

Javában nézegettem itt a 8. kiadásos index könyveket, van ami jobb lett, van ami rosszabb. Látszik a balance-olgatás mindenhol de azért meg is van a véleményem… Na de mindegy, a lényeg, hogy amikor a necronhoz érkeztem, szembe ötlött kapásból a Quantum shielding szabálya.
Ez komoly?! Most vagy én értelmezem félre vagy ennél OP-bb dolgot nagyon ki sem lehetett volna találni :-D
Szóval amikor egy modell ilyen szabállyal elszenved egy sebet ami X számú Sérülést okoz, akkor arra rádobsz D6-ot és ha kisebbet dobsz ignorálta a sebet. Tehát minél durvább vagy fegyver, mert pl: 2/D3/D6 stb. sérülést okoz, annál nagyobb eséllyel ignorálja. És le sem esik a pajzs
vélemények? ill. javítsatok ki ha tévedek.

 Aláírás 

Another day nearer the battle,
So drink up my lads and look brave,
Cos every day nearer the battle
Is another day nearer the grave.

[ Profil ]  
Dátum: 2017-05-08 21:40   [ Eltüntet ]   [ # 464190 ]  
Veterán

 Aláírás 

Kik a Tauk?
Egy gépezet részei.
Számukra a gyermekek nem többek, mint a részek pótlásai, melyek képesek tudásukkal szolgálni, amíg meg nem halnak.
Akkor mi ez a gépezet?
Ez a gépezet a rettenetes és gonosz Tau Birodalom.
Az emberiséget fenyegeti ez a gonosz gépezet, és ha belenyugszunk létezésébe, a gépezet felőröl minket.
Az ilyen gépezetet el kell pusztítani.

Ducimax Alkotóvacka

[ Profil ]  
Dátum: 2017-05-08 16:17   [ Eltüntet ]   [ # 464174 ]  
Veterán

Valaki be tudná vágni a Canoptek Tomb Stalker aktuális szabályait?

 Aláírás 

Hive mind says: Nerfing is temporary, 5* paintjob is eternal.

Deadzone magyarul - másold be a linket:
https://mega.co.nz/#!NctwSBjQ!XiiEsnlQQaeLfEIz0FVDR29Jz_wCa18ndviFBodJ0Cw

Klubtársak blogja, F:A, Flames of War, meg sok minden más

[ Profil ]  
Dátum: 2016-12-19 12:14   [ Eltüntet ]   [ # 460452 ]  
Veterán
Gorcsev Ivan - 2016-12-19 12:06

Hali!

A Reanimacion Protokol-t lehet javítani 4+ -nál jobbra?

Nem

[ Profil ]  
Dátum: 2016-12-19 12:06   [ Eltüntet ]   [ # 460451 ]  
Veterán

Hali!

A Reanimacion Protokol-t lehet javítani 4+ -nál jobbra?

[ Profil ]  
Dátum: 2016-08-21 10:07   [ Eltüntet ]   [ # 455887 ]  
Veterán
Ducimax - 2016-08-20 16:13

Kint van a ‘cron FAQ. Tisztáz pár félreértést, ami pl. ETC-n is bűzlött. És picivel jobb lett a C’tan, de veszélyes dolgok nem történtek.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1667969406857025&id=1575682476085719

De ez csak még draft, sajnos

 Aláírás 

This is our legacy. This is our Purpose. This is why we fight’
“For Russ and the Allfather!”
WarpStorm Szolnok (Inkvizítor)
WarpStorm Szolnok (facebook)

[ Profil ]  
Dátum: 2016-08-20 16:13   [ Eltüntet ]   [ # 455873 ]  
Veterán

Kint van a ‘cron FAQ. Tisztáz pár félreértést, ami pl. ETC-n is bűzlött. És picivel jobb lett a C’tan, de veszélyes dolgok nem történtek.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1667969406857025&id=1575682476085719

 Aláírás 

Kik a Tauk?
Egy gépezet részei.
Számukra a gyermekek nem többek, mint a részek pótlásai, melyek képesek tudásukkal szolgálni, amíg meg nem halnak.
Akkor mi ez a gépezet?
Ez a gépezet a rettenetes és gonosz Tau Birodalom.
Az emberiséget fenyegeti ez a gonosz gépezet, és ha belenyugszunk létezésébe, a gépezet felőröl minket.
Az ilyen gépezetet el kell pusztítani.

Ducimax Alkotóvacka

[ Profil ]  
Dátum: 2016-08-10 07:05   [ Eltüntet ]   [ # 455340 ]  
Veterán
MAXXxxx - 2016-05-29 12:42

nem nyel el semmit a pajzs. csak elso atuto talalatig 13-as a pancel elol es oldalt 10v11 helyett. Szoval effekt nyugodtan kidolgozado.

nem. csak a kovetkezo fegyver ellen nem nyujt mar vedelmet. Azonos fegyver tobbi lovese ellen meg igen. (...including hits made from subsequent shooting attacks in the same phase – either from a different weapon or a different unit – or hits made at a lower Initiative step in close combat…)

Viszont vissza lehet kapcsolni a shieldet az egyik formációval. smile

 Aláírás 

THE FALSE EMPEROR IS NOT HERE TO PROTECT YOUR MEN! ONLY CHAOS WILL GAIN FROM THEIR SACRIFICE!

BÉRFESTÉST VÁLLALOK!

Starter Box-ok vásárlása felesbe!
-WH40K Dark Vengeabce (chaos)


HTBK terepasztalos szekció facebook oldala (Debrecen)
Warp Storm Szolnok Facebook oldala

[ Profil ]  
Dátum: 2016-08-09 20:21   [ Eltüntet ]   [ # 455330 ]  
Veterán

Hali!

A Nightshroud bomber, bombái, hogy működnek? egyszerhasználatos és van 5 db oszt annyi? illetve körönként mennyit dobhat le, egyet?

Köszi!

 Aláírás 

Another day nearer the battle,
So drink up my lads and look brave,
Cos every day nearer the battle
Is another day nearer the grave.

[ Profil ]  
Dátum: 2016-05-29 12:42   [ Eltüntet ]   [ # 453088 ]  
Veterán

nem nyel el semmit a pajzs. csak elso atuto talalatig 13-as a pancel elol es oldalt 10v11 helyett. Szoval effekt nyugodtan kidolgozado.

nem. csak a kovetkezo fegyver ellen nem nyujt mar vedelmet. Azonos fegyver tobbi lovese ellen meg igen. (...including hits made from subsequent shooting attacks in the same phase – either from a different weapon or a different unit – or hits made at a lower Initiative step in close combat…)

 Aláírás 

Festesek (kepek)

Seregek (lista)

Song of the Stars

[ Profil ]  
Dátum: 2016-05-29 12:13   [ Eltüntet ]   [ # 453087 ]  
Veterán

Hey.

Másik dolog: Ha quantum shieldes gép kap egy penetrationt, erre ki lehet már dolgozni az effect-et vagy ezt elnyeli a pajzs azáltal, h összeomlik?
Illetve ha pl. egy hvy 3 fegyver első lövésétől omlik össze akkor a másik két találat már az Av11 ellen megy ugye?

Köszi

 Aláírás 

Another day nearer the battle,
So drink up my lads and look brave,
Cos every day nearer the battle
Is another day nearer the grave.

[ Profil ]  
Dátum: 2016-05-09 20:02   [ Eltüntet ]   [ # 452347 ]  
Veterán

Hali!

a Monolith-nek az Eternity gate képesség használatához már az asztalon kell lennie (PL. DS-ból), hogy a következő körben idézhesse a unitokat reserveből, ill. az asztalról, vagy elég ha ő megérkezik és máris hozhat magával egy osztagot már abban a körben? Köszi.

 Aláírás 

Another day nearer the battle,
So drink up my lads and look brave,
Cos every day nearer the battle
Is another day nearer the grave.

[ Profil ]  
Dátum: 2016-04-18 10:19   [ Eltüntet ]   [ # 451340 ]  
Veterán

Sziasztok!

Esetleg nincs valakinek Tesseract Ark-hoz összeszerelési útmutató?

[ Profil ]  
Dátum: 2016-01-24 07:16   [ Eltüntet ]   [ # 445945 ]  
Veterán

Persze kicsit kevés a lotav. De nem lehet mindenki tau.  smile

 Aláírás 

THE FALSE EMPEROR IS NOT HERE TO PROTECT YOUR MEN! ONLY CHAOS WILL GAIN FROM THEIR SACRIFICE!

BÉRFESTÉST VÁLLALOK!

Starter Box-ok vásárlása felesbe!
-WH40K Dark Vengeabce (chaos)


HTBK terepasztalos szekció facebook oldala (Debrecen)
Warp Storm Szolnok Facebook oldala

[ Profil ]  
Dátum: 2016-01-24 06:21   [ Eltüntet ]   [ # 445943 ]  
Veterán

dupla

[ Profil ]  
   
1 ennyiből: 38
1