Üdvözlünk kedves Vendég! | Bejelentkezés | Regisztráció | Felhasználók listája

1 ennyiből: 72
1
WHFB Preview Kibeszélõ
Dátum: 2012-05-02 18:33   [ Eltüntet ]   [ # 286087 ]  
Veterán
[konyvtar] MAXXxxx - 2012-05-02 18:29
zirrian - 2012-05-02 18:18

Ajánlom a Perrys Mounted Men-at-Armsokat raspberry

vagy a fireforge teutonokat.

Empirebe jobban beleillenek szvsz a Perrysek. A páncélzat kb. egyezik a birodalmi lovagokéval, és a történelmi korszak is kb. ugyanaz, ahonnan alapvetően származnak.

Aláírás 

Blogjaim:

Történelmi figuraelemzős, értékelős

”És mégis milyen az a breton könnyűlovas? Nincsen rajta sisak?”

Bérfestéssel zaklathattok éjjel-nappal!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-02 18:29   [ Eltüntet ]   [ # 286083 ]  
Veterán
zirrian - 2012-05-02 18:18

vagy a fireforge teutonokat.

Aláírás 

I am not whining. I am complaining. Do you want to hear whining? This is whining….

... Yay. LOUDER!!! *inhales deeply* Yaaaaay… *sees Dash fall in frustration* ...too loud?

—————————————
Festesek (kepek)

Seregek (lista)

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-02 18:18   [ Eltüntet ]   [ # 286079 ]  
Veterán
Belial - 2012-05-02 18:10

Nu, kikerült advance orderbe az új battalion az empire sereghez.
Semmivel se jobb vagy roszabb mint az elöző. Viszont ami kurva rossz h, ebbe is a régi lovagok vannak csomagolva. Ami azt jelenti hogy újabb 3 évig nem számíthatunk új lovagokra.
Amilyen szép a birodalmi sereg annyira gázok már, ezek a lovagok.

Battalion

Aláírás 

Blogjaim:

Történelmi figuraelemzős, értékelős

”És mégis milyen az a breton könnyűlovas? Nincsen rajta sisak?”

Bérfestéssel zaklathattok éjjel-nappal!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-05-02 18:10   [ Eltüntet ]   [ # 286074 ]  
Veterán

Nu, kikerült advance orderbe az új battalion az empire sereghez.
Semmivel se jobb vagy roszabb mint az elöző. Viszont ami kurva rossz h, ebbe is a régi lovagok vannak csomagolva. Ami azt jelenti hogy újabb 3 évig nem számíthatunk új lovagokra.
Amilyen szép a birodalmi sereg annyira gázok már, ezek a lovagok.

Battalion

[ Profil ]  
Dátum: 2012-04-01 09:20   [ Eltüntet ]   [ # 282249 ]  
Veterán

Remélem nemsokára lesz majd összefoglaló valahol arról, hogy mit lesz jó most tartani egy birodalmi generálisnak, és mi mehet a kukába.

Esetleg játssz pár csatát a kijövő új seregkönyvvel, szégyenkezve proxiz ezt azt, és nem kell más seregét másolnod.

Jó érzés saját koncepcióval tolni. smile

Aláírás 

Szakállas Vaddisznók Előre!

A háború egy munka.
És mint minden munkához, ehhez is iparosok kellenek.
Nem művészek!!!!!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-31 18:05   [ Eltüntet ]   [ # 282212 ]  
Veterán

Hál Istennek én úgy csináltam magamnak hadi oltárt, amire úgy mágneseztem rá a griff szobrot.
Namármost griff ledob, pap ledob, legyárt halálsugár vető, felmágnesez, szekérre felrak, varázsló szekérre felrak, és kész is a szekeres varázsló.

Griffes lovagot viszont lehet köll vennem.

Aláírás 

Alba Regia Hadijáték Klub

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-31 14:48   [ Eltüntet ]   [ # 282190 ]  
Veterán

ketlem, ahhoz kellene 1-2 honap teszteles. Max azt lehet, hogy papiron mi tunik jonak.

Aláírás 

I am not whining. I am complaining. Do you want to hear whining? This is whining….

... Yay. LOUDER!!! *inhales deeply* Yaaaaay… *sees Dash fall in frustration* ...too loud?

—————————————
Festesek (kepek)

Seregek (lista)

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-31 10:23   [ Eltüntet ]   [ # 282149 ]  
Veterán

Az új figurák tényleg nagyon szépek, képzeletbeli kívánságlistámra fel is került pár darab smile
(A Witch Hunter, na az zseniális)
Remélem nemsokára lesz majd összefoglaló valahol arról, hogy mit lesz jó most tartani egy birodalmi generálisnak, és mi mehet a kukába.

Aláírás 

“...And so it came to pass that the Countess, who once bathed in the rejuvenating blood of a hundred virgins, was buried alive… And her castle in which so many cruel deeds took place fell rapidly into ruin. Rising over the buried dungeons in that god-forsaken wilderness, a solitary tower, like some monument to Evil, is all that remains.”
(The Moldy Tome)

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-31 07:02   [ Eltüntet ]   [ # 282124 ]  
Veterán

nno GW is kirakta a normalis kepeket az oldalara.

elso pozitiv meglepetes: war-altar-nal van egy extra gyalogos figura a dobozban, ami egeszen jol kinezo priest—> nem kell failcast priestet venni, eleg ezt a figurat elkunyeralni mastol vagy siman hasznalni, ha mar ugyis veszel altar-t.

erdekes modon, bar azt hittem a sok papamobilos kit egyben lesz, de ugy tunik 2 kulon kit van. 1 varazslos, 1 war-altaros.

Aláírás 

—————————————
Festesek (kepek)

Seregek (lista)

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-28 21:56   [ Eltüntet ]   [ # 281821 ]  
Veterán

Hihetetlenül OFF:

NONPLUSZULTRA - 2012-03-28 17:16

olyan mintha pónin ülne…

Kimondta a P-betűs szót!
Kövezzük! Kövezzük! =D

Amúgy nekem is bejönnek a jószágok.

Aláírás 

Az Apokalipszis Pónilovasai [JÁRVÁNY]

Megettem anyádat!

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-28 17:48   [ Eltüntet ]   [ # 281778 ]  
Veterán

Ő, milyen termiknek? Ez egy WFB fórum…;) A FW-s termik esetében szvsz a combjuk is túl vékony, de ez kb minden erővértes figurára igaz.

Aláírás 

There is no “overkill.” There is only “open fire” and “time to reload.”

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-28 17:16   [ Eltüntet ]   [ # 281776 ]  
Veterán

@Fattyú: jé tényleg benéztem.

Akkor maradjunk on topic:

Áprilisi megjelenések.

Azt hiszem a szívem csücskei a lovagok maradnak a régiek pedig egy Army Deal és egy Battalionom van félig összerakva és csak azért nem fejeztem be évek óta mert kompatibilis lovagok nélkül nem érzem teljesnek a birodalmi sereget. Nekem bejön az új State Troop vonal, tökéletesen passzolnak ebbe az Outriderek de ha egy Outrider mellé rakunk egy régi nyomi lovagot, a lovag olyan mintha pónin ülne. Én már a második hullámot várom wink

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-28 08:57   [ Eltüntet ]   [ # 281740 ]  
Veterán

Én ezt úgy ismerem, hogy sast akart lőni, megmutatták neki, lelőtte és utána azt mondta, hogy ez nem sas hanem csak egy turul….
Mert ugyebár a a turulnak egy feje van, a sasnak meg kettő....

Aláírás 

“A humor égszínkék celofánjába be lehet csomagolni a napi gondok elnyűtt és véres alkatrészeit.” -Bohumil Hrabal-

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-27 20:39   [ Eltüntet ]   [ # 281697 ]  
Veterán

Nekem tetszenek. Ami a griff fejét illeti, a korabeli anekdota szerint Ferenc Jóska is megkérdezte a vadászaton, hogy hát a sas másik feje meg hol van.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-27 20:07   [ Eltüntet ]   [ # 281694 ]  
Veterán

Hát, találgatás szinten:
griff lovagok használhatók lesznek, a szekerek meg nem fogják megérin az árukat. (ezt a szfinxekre és a többi új könyv nagy mountjaira alapozom) A griff sem, ha nem lesznek új statjai/képességei.

Aláírás 

There is no “overkill.” There is only “open fire” and “time to reload.”

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-27 19:47   [ Eltüntet ]   [ # 281691 ]  
Veterán

hát ez a griff…összement a feje a mosásban? mitől lett ekkora mellkasa? (már ha egy griffnnek van olyan…) élőben persze lehet, hogy jobban néz majd ki, azért még megvárnám.

viszont az abszolút kapják be kategória, hogy megint új talpat kapott. nehogy a régit lehessen használni. bár valószínűleg nagyobb is, úgyhogy majd megy az anyázás ha valaki a régivel akar játszani, mert azt könnyebb elrejteni.

a szekerektől sem ájultam el. mondjuk hasonlóra számítottam. remélem legalább cserélhetőre tették a tetejét.

a karakterek és a griff lovagok viszont tényleg nagyon jók. kíváncsi vagyok, hogy milyen szabályokat kaptak.

Aláírás 

pécsi wh fórum: http://kerekasztal.forumotion.com/
empire blog: http://birodalmikronika.blogspot.com/

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-27 19:45   [ Eltüntet ]   [ # 281689 ]  
Veterán

A Griff nagynak nagy… most rakjam a többi griffet is szekérbézre?

Az új cuccok eléggé el lettek találva de amíg nem látok új lovagokat (lovon) addig bekap6ják.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-27 19:30   [ Eltüntet ]   [ # 281687 ]  
Veterán
Dawe - 2012-03-27 17:45

Ez a griff..ez valami borzasztó hogy milyen hányás ahogy kinéz, elnézést akit ezzel megbántottam, de se nem kecses,nem karcsú hanem egy nagy pacni hatalmas szárnyakkal,és még a feje is ronda, főleg a dupla fejű....:S
A tollai azok meg csak úgy folynak le róla, és nagyon hülyén állnak a karjainál.

Szerintem nem olyan vészes, és jól mutatja a különbséget az elfek és az emberek között: az elfek griffje kecses az embereké darabos. Mondjuk inkább elhiszem, hogy tud repülni hátán egy lovassal, mint az elf smile

De a demizsonok, izé, demigriffek jól néznek ki.

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-27 18:53   [ Eltüntet ]   [ # 281679 ]  
Veterán

A kétfejű madár tényleg gáz…. egy ilyen káosz mutációval ellátott szörnyet hogy lehetett belerakni a birodalmi seregbe????....

Aláírás 

“A humor égszínkék celofánjába be lehet csomagolni a napi gondok elnyűtt és véres alkatrészeit.” -Bohumil Hrabal-

[ Profil ]  
Dátum: 2012-03-27 17:45   [ Eltüntet ]   [ # 281673 ]  
Veterán

Ez a griff..ez valami borzasztó hogy milyen hányás ahogy kinéz, elnézést akit ezzel megbántottam, de se nem kecses,nem karcsú hanem egy nagy pacni hatalmas szárnyakkal,és még a feje is ronda, főleg a dupla fejű....:S
A tollai azok meg csak úgy folynak le róla, és nagyon hülyén állnak a karjainál.

[ Profil ]  

1 ennyiből: 72
1

‹‹ Wood Elfek      Tomb Kings ››