Elindult a TTQ Workshop Youtube csatorna

2018. 01. 23. 09:59 /

A mai nappal hivatalosan is elindult a TTQ Workshop Facebook oldala és Youtube csatornája. Az oldal és a csatorna témája a kezdőknek közép haladóknak nyújt segítséget a hobbi kreatív részének elsajátításában, fejlesztésébenHammerTime Cafe Blood Bowl Bajnokság II./1.

Blood Bowl Logo

Jim: A közönség őrjöng, az edzők már az utolsó instrukciókat adják át a csapatoknak, a Troll megeszi a Goblint, a bíró fényesíti a kezdő-érmét.
Bob: Jim itt valami baj van...meccs előtt soha nem szokott ilyen történni...a bíró kifényesíti az érmét. A sunyi goblinját neki, megint egy fordulatos szezon-kezdést láthatunk!

Mindenkit várunk szeretettel a Blood Bowl Budapest és a HammerTime Cafe által szervezett Blood Bowl Bajnokságra! Az első fordulón most szombaton vehettek részt!Fórum

2018. 01. 05. 07:22 / Inkvizitor.hu

FIGYELEM! Hamarosan (1-2 héten belül remélhetőleg) frissülni fog a fórum motor végre. Mivel az új fórum bevezetésének legnagyobb akadálya mindig is az meglévő fórum dolgainak áthúzása volt (a jelenlegi kb. semmivel nem kompatibilis), ezért tiszta lappal fogunk indulni az új rendszerrel. A felhasználókat azért megpróbáljuk átemelni, de várhatóan a jelszavak nem fognak működni, ezért az átállás után egy jelszó-emlékeztetőt mindenkinek kérnie kell majd. De a lényeg: a fontos privát üzeneteket mentsétek le, mivel az átállást követően a jelenlegi fórum csak olvasható archívumként fog csupán funkcionálni!

Az új motor egyébként egy friss phpBB3 lesz - régen erős ellenérzéseim voltak ez ellen a fórummotor ellen, de a 3.0 verziótól kezdődően szerencsére elkezdték helyrepakolni a kódját, és teljesen vállalható rendszer lett. Sokáig keresgéltem a megfelelőt, de egyelőre ez az egy olyan ingyenes fórum van, ami az általam felállított feltételeknek megfelel. A többi vagy fizetős (vBulletin pl., ráadásul súlyos összegekbe kerül a licensze), vagy még erősen hiányos képességekben (Pharum - ez lesz a jövő, ha egyszer befejezik!). És megnyugtatok mindenkit: lesz külön világos, és sötét alapsablon! grin

A fórum felett lévő oldal is cserélődni fog, még kiderül, hogy sajátra, vagy egy Wordpress példányra - a lényeg, hogy a hírezés is egyszerűbb és kezelhetőbb legyen.  

(10) komment

Games Day 2017 - Célra Tarts!

Idén először, a Games Day Budapest a HammerTime Cafe és a Magyar Honvédség együttműködésével kerül megrendezésre. Innentől folyamatosan informálunk titeket a rengeteg programról és lehetőségről amit a Games Day Budapest tartogat nektek. Kövessétek a Facebook eseményt, hogy minden részletet megtudatok a programokról!

Games Day 2017


Párosok napja a HammerTime Cafe-ban

Mivel nagyon sokan szerettetek volna még ebben az évben játszani, így gondoltuk, hogy mi lenne ha másokkal is megosztanánk ezt. Jelentkezzetek az év utolsó játékaira, és mutassátok meg, hogy párosan is jót lehet játszani!

Az esemény leírásában találhatjátok a részleteket!

 

Warhammer 40.000 bajnokság a HammerTime Cafe-ban


A TLK év végi program magazinja

2017. 12. 20. 10:49 /

Dec. 21 csütörtök: klubnap és fenyőünnep. Megjelenés az alkalomhoz illő öltözetben.

 


Bitz Piac a HammerTime Cafe-ban

December? Games Day? Akkor még egy Bitz Piac! Gyertek el a HammerTime Cafe-ba csütörtökön, és váljhatok meg használatlan bitzeitektől!


Vámpírok nappala - Szerepjátékos véradás a HammerTime Cafe-ban

Szeretettel meghívunk mindenkit az ország első szerepjátékos véradására a HammerTime Cafe-ba! Itt "véred elvétetik " és életeket mentenek vele. Ha szeretnél segíteni másokon, akkor itt a lehetőség! A HammerTime Cafe több lehetőséggel is kedvez a véradóknak. Olvassátok el a tovább gombra kattintva!


Mikulás Ünnep a TLK-ban!!

2017. 12. 04. 14:47 /

Játékos virgácsolással és vicsorgó játékossággal várunk mindenkit a TLK idei Mikulásünnepére.


Games Day 2017 időpont és helyszín változás!

Megváltozott a Games Day 2017 időpontja és helyszíne! Mindenki olvassa el a Facebook eseményben leírtakat!


HammerTime Cafe Warhammer 40.000 I. Kis pontszámú verseny

Biztos sokan olvastátok, hogy reggelre már egyből egy Warhammer 40.000 verseny bejelentését tettük meg. Most itt van a lehetőség, hogy kipróbálják magukat azok is akik kevesebb pontból szeretnének versenyezni. Gyertek el December 2-án a HammerTime Cafe-ba és mérjétek össze a taktikai érzéketeket! smile Részleteket a tovább gombra kattintva olvashatjátok

Warhammer 40.000 bajnokság a HammerTime Cafe-ban


HammerTime Cafe Warhammer 40.000 Bajnokság II. Szezon 3. Verseny

A 2017-es év utolsó Warhammer 40.000 versenyéhez is elértünk a HammerTime Cafe-ban, amely december 16-án, szombaton kerül megrendezésre. Gyertek és zárjuk le az évet egy igazán nagy csatával, és mutassátok meg, hogy ti lesztek a legnagyobbak!

Warhammer 40.000 bajnokság a HammerTime Cafe-ban


Ünnepi Bitz Piacok a HammerTime Cafe-ban

Bár a Games Day 2017 eltolódott január 14-ére, de karácsonyi hangulatú bitz piac nélkül nem maradhatunk decemberben! Ezért a HammerTime Cafe 2 Bitz Piac-ot is szervez nektek ebben a hónapban. Az egyik december 3-án vasárnap a másik pedig december 21-én csütörtökön kerül megrendezésre. Mivel ezzel szeretnénk az elcsúszott Games Day 2017 Bitz Börzéjét helyettesíteni, így mindenkit szeretnénk megkérni, hogy mihamarabb foglaljon asztalt a HammerTime Cafe-ba az eseményben megadott email címekre írva! További részleteket a tovább-ra kattintva találhattok.


Terepasztal Lovagjainak Klubja

2017. 11. 18. 19:55 /

Aki még nem ismerné kicsiny országunk legrégebbi klubját annak ez az információ hasznos lehet! 


ShadeSpire Liga a HammerTime Cafe-ban - 2. verseny

Mindenkit szeretettel meghívunk a HammerTime Cafe és a Metagame Kártya-, és Társasjáték Bolt közösen szervezett ShadeSpire Liga 2. versenyére! A versenyre rengetegen készültünk, és gyakoroltunk, így mindenképpen úgy gondoljuk, hogy egy kellemes megmérettetés előtt állunk. Várunk mindenkit szeretettel csütörtök munka után a HammerTime Cafe-ba!2 / 104 oldal  <  1 2 3 4 >  Utolsó »