Azyr Quest - Warhammer Age of Sigmar Co-Op Narratív Kampány a HammerTime Cafe-ban

Nagy örömmel jelentjük be első Warhammer: Age of Sigmar kampánysorozatunkat, az Azyr Quest-et!

Ez a kampány kicsit más, mint a klubunkban eddig indítottak. A kampány során a játékosok itt nem egymással küzdenek, hanem egy kalandmester és az általa irányított egységek ellen. 
Továbbá itt nem seregekkel, hanem csak egy hős figurával neveznek a résztvevők! 
A játékosoknak bár együtt kel működniük a győzelemért, versengenek is egymással a dicsőségért és természetesen a nyereményekért!

A kampányunk küldetéssorozatokból tevődik össze, melyek 3 teljesítendő küldetésből állnak. Egy küldetés lejátszására a résztvevőknek max. 3 hét áll rendelkezésükre.

A kampány különlegessége, hogy két egymással párhuzamosan futó részre bontjuk. A Káosz hű játékosok számára ott vannak a “Call of Archaon” küldetések, míg az Order, Destruction és Death karakterekkel nevezők a “Will of Sigmar” küldetéseket kell teljesítsék.

A két csoport nem lesz egymástól elszeparálva, így könnyen megeshet, hogy a jövőben a két csoport karakterei akár még találkozhatnak is a csatatéren…. 
Természetesen egy játékos mind a két küldetéssorozatra nevezhet! Így aki mind két helyre nevezett akár a jövőben szembesülhet azzal, hogy választania kell melyik karaktere fontosabb számára…

A kampány részletes leírását IDE kattintva találjátok!

Az első “Will of Sigmar” küldetés leírását ITT, míg az első “Call of Archaon” küldetést ITT találjátok!

A nevezési hátáridő: Május 8. Vasárnap éjfél!
A nevezési cím: .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet)
A létszám: 5 fő/Küldetéssorozat (ez lenne az ideális, de ha kevesebben vagyunk akkor is elindul a játék, csak csökkentett nyereményekkel!) 
A nevezési díj: 500 Ft/Küldetéssorozat

A nevezés menete: A nevezésben szerepelnie kell a jelentkező játékos nevének és/vagy becenevének, a választott hős pontos leírásának (milyen egység, milyen felszereléssel) és a karakter kitalált nevének is.

Itt a kampány Facebook csoportja, melybe kérjük a jelentkezőket, hogy lépjenek be! (Ha nincs és nem akarsz Facebook fiókot akkor ezt kérlek jelezd a nevezésben, mert veled emailben egyeztetünk majd!)

A nyeremények: 
Minden küldetéssorozat végén a legtöbb Dicsőség pontot szerzett játékos egy 3000 Ft értékű levásárolható kupont nyer majd! A dicsőségpontok leírását a szabályzatban találjátok.
Lesz narratíva és figura festettségi verseny is, mely leírását a szabályzatban találjátok!

A kampány helyszíne: HammerTime Cafe
Üllői út 111, Budapest 1091.

A kampány szervezői és a kalandmesterek: Nagy Máté Farkas (MasterDwalin) és Molnár Dániel Manó (D4nC1)

Várunk mindenkit szeretettel!

Szerző: LiszkagVélemények, hozzászólások