Brave Guns- I. Szezon 2. Fordulo

2016. 03. 30. 13:14 / KlubokRendezvényekMalifauxMindenkit szeretettel meghívunk a HammerTime Cafe Malifaux versenysorozatának 2. fordulójára, tehát a Brave Guns 2. fordulójára. Ha szereted a Malifaux-ot akkor itt a helyed! Részleteket a tovább gomb után olvashattok!


2. forduló

Pontszám: 30 lélekkő
Küldetések: Reckoning (2. küldetés), Squatter’s Right (4. küldetés), Stake a Claim (5. küldetés)
Nevezési határidő: Április 1. (szombat éjfél)
A forduló időpontja: Április 3. (vasárnap)
Nevezéseket várjuk: .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet) email címre
Minimum nevezési létszám: 8 fő
A nevezési díj: 1500 Ft / fő.

Díjazás: Az első helyezett 10.000 Forint értékű, a második 5.000 Forint értékű, a harmadik 3.000 Forint értékű vásárlási utalványt kap, melyet a HammerTime Cafe-ban lehet levásárolni.

Nevezési adatok:
 A nevezésben a következő adatoknak kell szerepelniük:
a játékos neve és/vagy beceneve, csapat tipusa és e-mail címe;
a játékos csapatlistája, és annak fejlesztései(txt, html, doc, docx formátumban)

A csapatlistákat április 1. éjfélig el kell küldeni a verseny email címére, valamint azokat nyomtatva a fordulóra is el kell hozni.

Festőverseny: Az első fordulóban Master modellek nevezhetnek. A festőverseny nyertesét a résztvevők szavazzák meg. A festőversenyen nevezett egységnek szerepelnie kell a sereglistában.

Szeretném felhívni egy változásra a figyelmet a Brave Guns második fordulójával kapcsolatban a résztvevőknek. Az első fordulótól eltérően, a második fordulótól kezdve, nem egyetlen listával kell nevezni a forduló mindhárom meccsére, hanem egy kiválasztott frakcióval, és azon frakción belül három különböző (nem feltétlen kötelezően) listával mindhárom küldetésre. 
Így három listát kell a jelentkezéshez elküldeni, leírva melyik listát melyik küldetéshez fogja használni. A küldetések és a hozzájuk tartozó sémák természetesen most is a kiírásban megtalálhatóak, elolvashatóak.

Az 2. forduló részletes leírását itt olvashatjátok!

A versenysorozat részleteit itt olvashatjátok! 

Beszéld meg a fórumban!

Csatlakozz a Facebook eseményhez!

Szerző: LiszkagVélemények, hozzászólások