Cantina Shop!

Hivatalos Főnixcsarnok viszonteladóvá vált a Cantina! A bejelentés mellett 10%-os nyitási kedvezménnyel kedveskednek a vásárlóknak.

A részletekért olvass tovább!

A Cantina hivatalos bejelentése:

"Kedves Barátaink!

Nagy örömmel jelentjük, hogy március végén hatalmas átalakítások voltak a Cantina háza táján, aminek eredményeként, kényelmesebb, tágasabb, és szebb lett a felső játékos terünk, illetve nem csak, hogy esztétikusabb és hangulatosabb lett a klub, de...!!!
 
Április 1-től a Cantina Klub bekerült a Főnixcsarnok viszonteladó partnerek sorába. Eddig is vehettetek át nálunk termékeket előrendelésre, viszont mostantól jelentős helyi készletből is válogathattok. Mind wargame, mind társas- és kártyajáték, valamint a teljes festék és kiegészítő termék paletta (ragasztók, lakkok, ecsetek, stb.) rendelkezésetekre áll már nálunk!
 
Úgyhogy az eddigi szolgáltatások sora, további számotokra is jó lehetőségekkel bővült!
 
Hogy érdemes legyen hozzánk bejönni, és körbe kémlelni, nyitási kedvezmény keretein belül, április 1-től május 5-ig egy általános -10%-os kedvezményt adunk minden kiállított termékre, illetve különböző meglepetésekkel várunk Benneteket (pl. további 10-20% kedvezmény Malifaux új dobozokra, Malifaux blisterekre, stb.). A részletekről érdeklődjetek nálunk személyesen!
 
Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel, és reméljük, hogy nektek is tetszeni fognak a nálunk történt változások, és továbbra is szívesen jártok majd hozzánk!"

- forrás: www.cantinaklub.com

Szerző: DanteVélemények, hozzászólások

1. wegergely 2014-04-07 22:56

Eddig is kedveltem a klubbotokat, most meg biztos, hogy még jobb hely lett! smile Ezt le kell ellenőrizni! wink