Csinálj Jobbat festőverseny a TLK-ban

2018. 03. 09. 14:26 /

CSINÁLJ JOBBAT! festőverseny
Több év kihagyással ismét útnak indult a TLK Csinálj Jobbat (röviden: CSJ! ) festőversenye. 

 


CSINÁLJ JOBBAT! festőverseny


Több év kihagyással ismét útnak indult a TLK Csinálj Jobbat (röviden: CSJ! ) festőversenye. Akik régen nem vettek részt az eseményen, vagy nem tudják már, hogy mi ez, azoknak pér szóval így lehetne összefoglalni:

Furán beszélő, izzadú tenyerű csajok-pasasok egy pincében egymás ecseteit méricskélik össze, bohém módon, sörrel a kezükben.

Kicsit bővebben: egy olyan rendhagyó festőversenyről van szó, ahol nem vesszük komolyan se magunkat, se az egész hájpot, ami a CMON, GD, Crystal Sword, Slayer Sword és más, überfestőversenyek sajátja. Ahol csak az nevezhet, aki már eltartott kisujjal fogja az airbrusht. Aki már végignyalta az összes akril festéket (kétszer). Ahol a NMM nem mesterfogás, hanem beugró. Ahol open kategóriában már ciki indulni...

Na itt nem. Mi itt vesszük tökugyanazt a rank and file tucatbunyit, mindenki kap egyet, aztán van rá egy hónap, hogy összeszereljük, és kifessük úgy, ahogy nekünk tetszik. Általában borzalmas az eredmény, legalábbis régen az volt, de mi remekül mulattunk közben. A végén pedig összejövünk és eldöntjük, melyik a leginkább badass.

Haladva a korral, ez utóbbi dolgot majd az érdeklődő rajongótáborra bízzuk, szavazás képében. Az eseménysorozat minden hónapban kerül megrendezésre, a figurákat (egy bizonyos, kezelhető létszámig) a TLK állja, a nevezés pedig ingyenes. A nyertes oklevelet és kisplasztikát kap. Valamint dönthet a következő forduló mintadarabáról.

 

Fórum link: http://inkvizitor.hu/index.php/forum/viewthread/855/

TLK Youtube csati: https://www.youtube.com/channel/UCk5HKPP5b51zj2yT_zAZXlw

TTQ Workshop: https://www.youtube.com/channel/UCHO6qridgWCgQgjqX3Fa7Vw

Szerző: DASCOVélemények, hozzászólások