D21-es Bázis Jelenti: Wargame Podcast 2. adás

Elérkeztünk Podcast adásunk 2. részéhez!Ebben a részben Liszkag és én az idén érkező Warhammer Fantasy 9. kiadású szabálykönyve körül terjengő elég meredek pletykákról beszélgetünk!

Eddigi vélemények:

"Az intró hossza és minősége teljesen rendben volt. Viszont ha már így rákérdeztél, kifejteném a véleményemet, remélem építő jellegű lesz számotokra.

Ami tetszett:
1) Tetszett, hogy most egy témára összpontosítottatok, de engem az sem zavar, ha nincs központi téma, hanem ugráltok egyik témakörről a másikra. Kicsit természetesebb, szabadabb, de a kötöttebb párbeszéd is kellőképpen élvezetes.
2) A témaválasztás telitalálat, erről a pletykáról nagyon sokat lehet beszélni, aktuális, és elég sok embert érint.
3) A hang minősége és a zene hangerőssége kellőképpen javult.
4) Liszkag és MDwalin beszéde választékos, és karakteres. Mindig tudom, éppen ki beszél, és nem csak a hangotok különbsége miatt. Egy jó rádiós műsorban nagyon fontos, hogy a beszélgetésben jól megkülönböztethetőek legyenek a párbeszéd szereplői, és itt ez biztosítva van az eltérő személyiségetek által.

Ami nem tetszett:
1) Még mindig kicsit rövidnek érzem a podcastet hosszát. Ha tényleg festés alá raknám be, annyira hamar lemenne a beszélgetés, hogy csak a basecoat lenne kész. Vagy ha mondjuk Diablo 2 játék közben hallgatnám, a börtönben csak az első szintig jutnék el.
Merjetek hosszúak lenni, akár több témában, de bátran kalandozzatok el a filmek, zenék, hétköznapi témák felé is. Sőt, mehet az öncélú reklám is, engem az sem zavar grin Ha a szerkesztés miatt nem vállaltátok be a hosszabb videót, akkor több részben is feltehetitek. Vegyetek példát Puzsér Róbert "A hét mesterlövésze" rádiósműsoráról, azok két órásak, de érdekességük miatt ez nem válik hátrányukra. Vagy akármelyik Beasts of War podcast videóra, ahol a fiúk könnyeden viccelődnek, kicsaponganak, de mégis tudják tartani az előírt bejelentéseket.

Minden más tetszett, csak így tovább, én biztosan hallgatni foglak Titeket továbbra is!"

Sarkadi "Kabaman" SándorElérhetőségeink:

D21-es Bázis Facebook oldala: https://www.facebook.com/d21bazis

Asztropata - Wargame hírblog Facebook oldala: https://www.facebook.com/asztropatablog

Tárgyald ki a fórumban!

D21-es Bázis Topik: http://inkvizitor.hu/index.php/forum/viewthread/482/
D21-es Bázis Jelenti Wargame Podcast Topik: http://inkvizitor.hu/index.php/forum/viewthread/686/

Szerző: LiszkagVélemények, hozzászólások

1. Garvey 2015-01-29 12:11

Legközelebb nézetek kicsit jobban utána a dolgoknak amiről beszélni akartok vagy kérdezzetek meg néhány öreg rókát. Mire akarok ezzel utalni?:
1, 6. kiadásban a WoC a DoC és a beastmen egy sereg volt 5.-ben állítólag külön voltak.
2, talpak fantasyban nem egyszer volt már rá példa hogy figura talpmérete változott de pl szögletesről kerekre a 40k-ban már volt változás. A 2. kiadásnál az embernél nagyobb modellek szögletes talpon álltak és nem kereken. Szóval simán meglépheti a gw a talpcserét.
3 nem csak a káosz törpe tűnt el hanem a dogsofwar is az az a bretonon kívül mindenki által elérhető zsoldos sereg is de sorolhatnám a Kislevi sereget is, és ezek csak azok amik nem egy már létező sereg egyedi felállása

2. MasterDwalin 2015-01-31 16:19

Szia!
Köszi a visszajelzést!
Ebben az adásban kb. 5-6 helyről szedtük össze azokat a pletykákat amik a neten keringenek a 9. kiadásról. A GW már bizonyította, hogy azt változtat amit csak akar, szóval szerintem nem kizárt a kör alapú base, a frakció eltüntetés és a skirmish szint sem. Idővel meglátjuk mi lesz ebből igaz!