D21-es Bázis Jelenti: Wargame Podcast 7. adás

Adásunk e heti részében a Mutant Chronicles című diselpunk/technofantasy világgal, és az ebben játszódó wargame-el, a Warzone Resurrection-el fogunk foglalkozni! Kitárgyaljuk a játék eredetét, háttértörténetét és röviden beszélünk a játszható frakciókról is! 

Megjegyzés az adás elé!: Az adást jobb időpont hiányában, egy mindkettőnk számára nehéz nap estéjén rögzítettük, így a szokásosnál több volt a hiba és az ŐŐŐŐ... E miatt elnézéseteket kérjük! 

A podcast adások erről a linkről letölthetőek mp3 formátumban: https://www.dropbox.com/sh/ff6isd5nz0t49t0/AACZBDasubG6v_2Zfh_VaQtca?dl=0


Elérhetőségeink:

D21-es Bázis Facebook oldala: https://www.facebook.com/d21bazis
Asztropata - Wargame hírblog Facebook oldala: https://www.facebook.com/asztropatablog


Tárgyald ki a fórumban!


D21-es Bázis Topik: http://inkvizitor.hu/index.php/forum/viewthread/482/
D21-es Bázis Jelenti Wargame Podcast Topik: http://inkvizitor.hu/index.php/forum/viewthread/686/

Szerző: LiszkagVélemények, hozzászólások

1. kabaman 2015-03-26 11:16

Sajnos csak tegnap jutott arra időm, hogy végighallgassam a podcast műsort, ezért csak most tudok nyilatkozni róla. Ismét több volt a pozitív dolog, ami nagyon tetszett, mint azok a dolgok, amik kevésbé tetszettek.

[AMI NEM VOLT JÓ]
Kezdem akkor azzal, ami nem tetszett, hogy ne fejezzétek be ennek a hosszú véleménynek az olvasását rossz szájízzel.
Többször is említettétek, hogy mindketten fáradtak voltatok, amikor az adás készült. Tudom milyen az, amikor az ember hullafáradtan hazaesik a suliból/munkából, és akkor akar termelni valami produktívat. Szerintem ehhez képest a maximumot kiadtátok magatokból, és ezt el is ismerem. Ami viszont engem nagyon-nagyon zavart, hogy miközben Farkas beszélt, a háttérben behallatszott, hogy LiszkaG a Facebook-on chatel valakivel, ez engem sokszor kiábrándított. Ha már Dwalin mester vette a fáradtságot, és tényleg utánanézett ennyi háttérinfónak a Mutáns Krónikákról, akkor szerintem az lenne a minimum, hogy végighallgatjátok egymást. Idegesítő volt, amikor egy-egy mondat közben behallatszott az üzenet érkezését jelző jelzőhang, amira LiszkaG klaviatúra pötyögtetése volt a válasz, és a kérdéseiből is érződött, hogy csak egy-egy szó erejéig figyelt oda, amit Farkas mondott. Arra kérnélek Benneteket, hogy legközelebb adás közben egymásra is figyeljetek, és minden más irányú beszélgetést a családdal/haverokkal/munkatársakkal minimálisra csökkenteni.

2. kabaman 2015-03-26 11:22

[AMI NAGYON JÓ VOLT]
A múltkori 40k-s adásban sokkal jobb volt kettőtök közt a kommunikáció, ott viszont az előzetes háttérkutatást hiányoltam. Amit viszont most remekelt Master Dwalin, az szenzációs volt. Annyira szakszerűen és élvezetesen mesélte el a háttérsztorit, hogy én egyáltalán nem éreztem sem hosszúnak, sem unalmasnak. A nagy fáradtság ellenére is átjött Farkas hangján, hogy ő TÉNYLEG nagyon ismeri és őt VALÓBAN érdekli ez a világ, és az elején említett neten feltalálható hárrérsztori regényeket ő valóban el is olvasta. Minden dicséretem és tiszteletem az övé, Mutáns Krónika Nagymester!
Az előadásmódot is szeretném megdicsérni. Farkas beszéde folyamatos, ráérős, kellemes hallgatni, nem vontatott, és képes lenne a hallgató figyelmét több órára is lekötni. Gondolkoztál esetleg már Audiobook készítésén vagy felolvasóesten, szerintem egyszer érdemes lenne kipróbálnod!
A hanganyagot és a hangulatkeltő zenét, képeket nagyon jól összevágtátok, a zene fokozta a jó hangulatot, és a köhögések/tüsszögések/öööözéseket is sikerült teljesen eliminálnátok.
Mondom ezt úgy, hogy soha nem olvastam még a világról, és én is csak a gagyi filmet láttam belőle. Szerintem Dwalinnak térítő hatása van! grin