Élménybeszámoló - HammerTime Cafe Blood Bowl Bajnokság I./2.

 

Blood Bowl Logo

Már második alkalommal rendezte meg a HammerTime Cafe és a Blood Bowl Budapest a Blood Bowl Bajnokságot, ahol veteránok, és kezdők egyaránt indulhattak. Természetesen a játékosok tudásuk szerint más divíziókban indulhattak, így mindenki megtalálta magának a megfelelő edzőket. Kattints a továbbra az élménybeszámolóért!

Csapatkép

A szokásos módon a Blood Bowl Budapest szervezői zökkenőmentesen elindították a versenyeket, ahol most egyenlő számban jelentek meg a kezdők és a veteránok.

Örömködés a pálya felett

Az edzők szépen fel voltak készülve, sok festett figurával, és előre kitalált stratégiákkal.

Ahogy a HammerTime Cafe-ban megszokhattuk már, öreg motorosoktól kezdve, a "friss veteránokon" keresztül, az első pár meccsét lejátszott kezdőig, sokféle játékos jelent meg a versenyen. 

Mivel a verseny ideje alatt egy MAGUS kártyaverseny is megrendezésre került, így sokan jártak át a lejátszott meccsük után körbe nézni a másik játék vetélkedőjén is. smile

Az eredmények végül így alakultak:

Kezdő

 
1. Bereznai Gyula, 10p
2. Batha Péter, 10p
3. Hrivnák András, 7p
4. Magyaros Viktor, 6p
5. Vajda Mátyás, 2p

Tiszteletbeli győztes ;) : Vihar, 12p 

Veterán

1. Wolio, 9p
2. Discret, 9p
3. Itzla, 9p
4. Alex, 7p
5. FaVi, 6p
6. dantes, 4p 

Csapatkép

 

Csapatkép 2

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük, hogy megtisztelt minket a jelenlétével. A Blood Bowl Budapest és a HammerTime Cafe közös szervezésű Blood Bowl bajnoksága a jövőben is várja az indulókat.

Több képet a HammerTime Cafe Facebook oldalának fényképei között találhattok.

Várunk mindenkit szeretettel a következő bajnokságra is, amely március 25-én kerül megrendezésre (kiírást hamarosan olvashattok).

HammerTime Cafe csapata 

HammerTime Cafe Logo

Szerző: LiszkagVélemények, hozzászólások