Free Fire Zone XV.

November 14-16. között ismét vár mindenkit az FFZ a már jól ismert százhalombattai helyszínen a KlubSirály Csónakházban! A verseny 3 kategóriája mellett egy kis születésnapi ünneplésre is készülünk!

Immár 10 év telt el az első FFZ óta, amely először 2004-ben Bábolnán várta a játékosokat. A kis pontszámoknak köszönhetően pörgős és gyors csaták mellett nem utolsó sorban a vidám hangulat, a jó társaság és természetesen a sör fontos eleme a rendezvény kitartó sikerének.

Nem szabad azonban megfeledkeznünk sikerünk egyik kulcsfontosságú szereplőjéről, a szintén 2004-ben indult inkvizitor.hu portálról! Bár az első FFZ kiírása még az RPG.hu fórumán látta meg a napvilágot, hamarosan megnyitottuk a saját inkvizitor.hu témánkat.

2004 eme két nemes szülöttét fogjuk megünnepelni veletek közösen az FFZ XV. szombat estéjén, a Warhammer 40k verseny után. Tortával és sörrel várunk minden régi és új barátot, aki szeretne találkozni velünk és nosztalgiázni egy jót, felidézve az elmúlt 10 év történéseit.

Várunk mindenkit, aki szeretne együtt ünnepelni, különösen az alapítókat, a kezdeti inkvizítorokat, az első fórumozókat, az első FFZ és a Bábolnai D&D tábor szervezőit, az első versenyzőket és résztvevőket, azokat akik még ma is játszanak és azokat is, akik már nem! Nagy örömünkre szolgálna, ha minél többen el tudnák hozni az első okleveleket, fotókat, emlékeket!

Az ünneplés mellett péntek este 18:00-tól várjuk a versenyzőket a 25 pontos Warmachine/Hordes kategóriában, szombaton 9:00-től a 800 pontos Warhammer 40k kategóriában, vasárnap pedig szintén 9:00 órai kezdettel az 1000 pontos Warhammer Fantasy kategóriában!

A százhalombattai KlubSirály Csónakház jóvoltából minden nevezés mellé egy ajándék korsó sör jár!

 

Beküldte: inphoenity

Szerző: DanteVélemények, hozzászólások

1. inphoenity 2014-11-03 17:36

Fórumtéma: http://inkvizitor.hu/index.php/forum/viewthread/23