Games Day - bitzbörze, tombola és plakát

Kedves érdeklődők!

A 2015. december 5-én megrendezésre kerülő Games Day-re lehet még jelentkezni, aki a Bitzbörzén szeretné árulni magánszemélyként az évek alatt felhalmozódott, feleslegessé vált holmikat. Ezen kívül Tombola is lesz, ahol már gyűlnek a felajánlások, de számítunk mindenkire, aki oly jólelkű közöttetek, hogy felajánlana nyereményeket ilyen célra. Egy tombolaszelvény ára 100 Ft lesz idén is. Az idei plakát pedig már nyomtatásban van, de megosztjuk veletek szokás szerint digitális formában is. Töltsétek, terjesszétek!

Részletek tovább klikkelve.

Börze

Az elmúlt években az egyik legforgalmasabb és leginkább zsúfolt területe volt a Games Day Budapestnek a Börze. Ezért évről évre kicsit próbáljuk új mederben, kezelhetőbb és a vevők, illetve az eladók részére is kiegyenlítettebb keretek közé terelni a vásárt. Az idei évre vonatkozó szabályok tehát a következőek lesznek:

  • Lesz egy délelőttös (9-13) és egy délutános (13-17) jegy. Mindkét jegy ára egységesen 500 forint.
  • Egy jeggyel csak limitált asztalrész jár együtt (a mögötte elérhető területtel együtt), ami egy iskolai asztal fele lesz idén. Egy ember legfeljebb négy asztaltészt igényelhet (azaz két teljes aszlalt)

Természetesen korlátozott mennyiségben van lehetőség az asztalok előfoglalására is. Ezeket velem, Dantéval (d[pont]czeiner[kukac]gmail[pont]com) egyeztessétek. Az előfoglalásokat csak délelőtt 10-ig áll módunban biztosítani, ezt követően a helyek kiadásra kerülnek igény szerint. A helyeket 9 órától lehet elfoglalni.

A Börzét nem áll módunkban védeni, tehát az otthagyott portékákért felelőséget nem tudunk vállalni!

Figyelem! A tavalyi év után nagyobb figyelmet fordítunk a Börzére és hogy ott a magánszemélyek jussanak elsődlegesen szerephez. Ezért akiről kiderül hogy bármely hazai kereskedőt képviseli a Bit Börzén azt azonnal felkérjük a rendezvény elhagyására. A kereskedők számára bizosítunk helyet a Games Day Börze területén szerződéses keretek mellett.

Kizárással jár továbbá ha valaki a kijelölt asztalrésznél nagyobb területet próbál elfoglalni, illetve 9 óra előtt akadályozza a terem berendezését.

 

Tombola

  • a tombolajegy ára idén is 100 Ft
  • többen ígértek már felajánlasokat, köztük a HammerTime Cafe csdapata is
  • MINDEN TOVÁBBI FELAJÁNLSNAK NAGYON ÖRÜLÜNK, EZEKÉRT NAGYON HÁLÁSAK VAGYUNK
  • sorsolás a Golden Gobbo díjkiosztó előtti órában

 

Plakát

Szerző: DanteVélemények, hozzászólások

1. Mesehordó 2015-11-30 18:49

Áh, köszönet.
Már rakom is ki a suliban. smile