Games Day Budapest 2013 - Programok

 

2013. december 8. 9:00
Számítástechnikai Általános Iskola
Budapest, XIII. Gyöngyösi sétány 7.
Belépőjegy: 500,-
 
 
Golden Gobbo a tavalyival megegyező szabályokkal, de idén két új- és három különdíjjal várja az alkotókat. Újdonság lesz a Zöldfülű Gobbó amelyet az idén először versenybe szállók között osztunk ki - természetesen a legszebb versenydarabért. Ugyaníg újdonság lesz a Slayer Sword ihlette Arany Fokos, amelyet a legjobbak legjobbja kap majd meg és vihet haza. A Főnixcsarnok támogatásával átadásra kerül a konverziós különdíj, és tiszteletét teszi nálunk a Games Workshop képviselője is, aki egy-egy különdíjat oszt majd ki a rendezvényen.
Az idei bírák Csuka Ádám, Giczi István, Waldmann Szabolcs, Wolf Gábor és Zsikla Gergely.

 

Bemutatójátékok
Ismét sok-sok klub és társaság tart bemutatót, sokan különleges terepasztalokkal készülnek a rendezvényre. Bátran kipróbálhatod a játékokat, és minden kérdésedre választ kapsz majd ami csak eszedbe jut. Gyere és játsz valami újjal, vagy valamivel amit kedvelsz!
A bemutatójátékok listáját és hogy melyiket hol találod a térképről tudod meg.
 
Börze
Ismét több üzlet lesz jelen a rendezvényen, és teszi elérhetővé portékáit a helyszínen. Idén a Főnix-csarnok, a Silverland, a Támaszpontés a Wargammers vonul ki.
Az elmúlt évekhez hasonlóan lesz egy egész szektort betöltő Bitbörze, ahol régi megunt vagy felesleges figuráit árulják a játékosok. Ha neked is van ilyesmid, hozdd el és keress rá vevőt! A börzejegy 500,- egész napra.
 
Tombola
Tavaly sokan hiányolták a tombolát, így idén ismét lesz - a tervek szerint 14:30 körül tartandó sorsolással. A tombolához minden ajándékot, hozzájárulást szívesen veszünk, ezeket a bejáratnál lehet az adományozó ládába leadni. A tombolajegyek ára 100,-
 
Games Day figura
Idén egy női figurával kedveskedünk a gyűjtőknek, amelyet a helyszínen lehet megvenni sorszámozott kártyával. A figura 100 példány készült, darabja 2.000,-
 

 
Kapható lesz továbbá a Call Of War rendezvényre készült jelvényhordozó is, szintén sorszámozozott, 2000,- egységáron.
Valamint pár példányban még elérhető lesz a 2012-es Games Day figuránk is, a tavalyi áron 1000,-
 

Szerző: DanteVélemények, hozzászólások