Games Day Budapest 2016

Idén is megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb Terepasztalos Stratégégiai Társasjáték rendezvénye a szokásos helyen a szokásos időpontban. Tehát December első vasárnapján 4-én. Várunk szeretettel mindenkit, legyél akár bemutatózó, festő, érdeklődő vagy több egyszerre. smile
Részleteket a tovább gombra kattintva tudhattok meg! 

Games Day 2016

Ez a rendezvény a hazai figurás terepasztalos stratégiai társasjátékok rajongóinak legnagyobb összejövetele, melyen nem csak a játékokkal kapcsolatos újdonságokról tájékozódhatunk, de ki is próbálhatjuk azokat, vagy akár be is szerezhetünk bármit a hobbival kapcsolatban. A rendezvényen számos klub, bolt és szervezet képviselteti magát, bemutatva az egyes játékokat, válaszolva a felmerülő kérdésekre.

A Games Day Budapest másik fő irányvonala a Golden Gobbo festőverseny. Ez a rendezvény saját festő versenye, melyben bárki különböző kategóriákban mérheti össze képességeit és tapasztalatát az ország többi alkotójával.

A Games Day Budapest a tavalyi jó hangulatot igyekszik idén is megragadni. A helyszínen jelen lesznek üzletek és hazai forgalmazók, minden igényt kielégítő kínálattal. Lesz természetesen "Bitbörze", azaz a modellezőknél felhalmozódott alkatrészek csere-beréje. Ami azonban a rendezvény fő vonalát képezi, az maguk a bemutató játékok.

A bemutatókat hazai klubok és szaküzletek tartják. A nagyobb klubok természetesen több játékot is bemutatnak. Az érdeklődők bármely asztalhoz odamehetnek, érdeklődhetnek, feltehetik kérdéseiket mind a játékkal, mind a figurákkal, mind a festéssel vagy akár a klubbal kapcsolatban. Sőt, be is szállhatsz a játékba, csak szolnod kell, hiszen úgy a legkönnyebb megismerni a játékot, ha kipróbálod. Ezek után már te parancsolsz a seregnek/csapatnak, és minden szabálykérdést az adott asztal játékvezetője szívesen megválaszol.

További részleteket a Games Day 2016 weboldalán találhattok!

Facebook eseményt itt találhatjátok!


Mindenkit vár szeretettel a Games Day 2016 Budapest főszervezője, tehét a HammerTime Cafe csapata!

Szerző: LiszkagVélemények, hozzászólások