Golden Gobbo 2014

2014-ben is a Games Day Budapest egyik legfontosabb eseménye lesz a Golden Gobbo festőverseny. Az elmúlt években már több mint ezer nevezést csodálhattak meg az érdeklődők, sokat büszkén mutatják meg másoknak a legjobb munkájukat, s mérettetik meg azt a legjobbakkal. A legjobbakat elbizonytalanítják az új csillagok, az újakat pedig feltölti energiákkal, tervekkel!


Ne hagyd ki te se! Gyere el és nevezd a legjobb figuráidat! Voltak már és lesznek még meglepetés győzteseink.

A 2014-es évben pár apróbb változtatást eszközöltünk a kategóriákon, így megszűnt a Nyitott kategória és a helyét egy mindenki számára nyitott Szörnyek és harci gépek. Fontos változás még hogy az idei évtől a zsűri már nem indulhat a nyitott kategóriákban sem, viszont mivel szeretnénk látni az ő munkájukat is ezért idén köztük egy különleges Kristály Gobbót osztanak ki a szervezők.

Az idei évben igen nívós zsűrit sikerült összehívni, akik az elmúlt évek összes tapasztalatával remélhetőleg a legjobb munkákat választják ki és jutalmazzák Gobbóval. A zsűritagok idén: André László, Boros Tamás (Mac), Sándor Gergely (Woodelf Gergő), Szécsi Ákos (Tulok) és Zsigrai Zoltán (Macal).

A nevezés mindenkinek ingyenes - benne van a belépő árában. Minden kategóriában (kivéve az 1-es és 14-est) legfeljebb három nevezést lehet beadni, így aki maga sem tud dönteni melyik a legjobb munkája az ne válogasson, hozza el a legszebb hármat!

Részletes szabályok, nevezési lap és egyéb információk a Golden Gobbo oldalán.

 

Beküldte: UBorka

Szerző: DanteVélemények, hozzászólások

1. bulba 2014-11-20 19:18

Az epic sereg melyik kategória?

2. UBorka 2014-11-20 23:44

A figurák méretétől függetlenül az biza sereg (#11).