Hősök Hajnala Tábor Élménybeszámoló

Már nagyon vártuk a tábort, mivel többünknek is ez volt a nyaralása egész nyáron. Kicsiny csapatunkat( Ecsedi „Asura” Andrea, Kriskovics „KriszL” Levente, Felméry „Erendyl” Gábor, Kiss „Rashagrim” Zoltán, Bozóki „Comissar Holt” Mihály, Németh „Callinicus” Gábor valamint én, Liszka „Liszkag” Gergely), többségében a D21-es Bázis nyitva tartói indultunk el kicsiny kalandunkra.

Július 17.-én eljött a nap, hogy elinduljunk a tábor helyszínének szolgáló Teleki kastélyba Gyömrőre. A klub elé megérkezett a teherautó, amelybe bepakoltunk 4 asztal és a hozzá tartozó felszereléseket. Misi a szerencsésebbek közé tartozott, mivel ő a teherautóval le tudott menni kihasználva az egyetlen szabad helyet benne. Mi a többiekkel a keletibe áttérve felszálltunk a vonatra, majd begyalogoltunk Gyömrőn a kastélyba, ez egy cirka 1,5 órás út volt (a teherautó 20 perc alatt lent volt smile ), így 6 körülre már meg is érkeztünk.

A nulladik napon ismerkedéssel telt az éjszaka, valamint a teherautóba becsempészett egy tálca sör elfogyasztásával, de a komolyabbak Cthulhu hívásába is belekezdtek, mely megrázta az éjszakát (szó szerint :D) .

Az első nap, azaz péntek reggel 9-kor toborzással kezdődött, mi pedig side event-ként voltunk jelen. Minden nap 2 blokkra volt felosztva, délelőttre és délutánra, ezen blokkokban a táborban résztvevők szerepjátszottak, így érdeklődés, bemutatójáték tartás inkább csak az esti órákban történt. Ahelyett, hogy mi is elmentünk volna társasozni, szerep játszani, mi vártuk az embereket és festettünk, sorjáztunk, tehát a figuráinkkal szórakoztunk. Én kipróbáltam Misivel az Epic-et, amelyben orkjaimmal az ő birodalmi serege ellen vesztettem, de legalább kellemesen lesültem, mivel úgy döntöttünk, hogy kint játszunk a napon smile . Este 10 óra körül már befejeződött minden szerepjáték, mi pedig már elkezdtük fogyasztani a seritalunkat (amit minden reggel frissítettünk a közeli boltból). Ekkor történt az, hogy egy kedves pár megkért minket, hogy tartsunk bemutatót nekik Warhammer 40.000-ből, mi pedig Erendyl-el bevállaltuk, így az én Space Wolf-jaim, valamint az ő Chaos Space Marin-jai összecsaptak a bemutatót kérő pár irányítása alatt. Ez a játék hajnal 2-re ért véget, szegény Space Wolfok vereségével. Úgy láttuk, hogy a játékosok roppantul élvezték a kicsiny játékot, és mi is kellemesen elfáradtunk benne, így eltettük magunkat másnapra.

Szombaton reggel a toborzáson, tanulva az előző napi dolgokból már jelentkeztünk mi is szerep játszani, társasozni. Így szombaton Erendyl-el, és Andival kipróbáltuk a Regiment-et ahol egy maffiavezér testőrét alakítva kellett kimenekíteni főnökünket egy irodaházból, és a star wars világában is kipróbáltuk a Lady Blackbird szerepjátékot. Roppant jól szórakoztunk és ezek után gondolva arra, hogy este fognak jönni a játékosok, fel is készültünk és este 2v2-őt vezettünk Leventével és Erendyl-el, amelyet a játékosokon kívül sokan figyeltek még.

Vasárnap voltak talán a legtöbben nálunk, mert vasárnapra kevesebb szervezett mese volt délutánra. A Wargammers.hu festő workshop-ját a három nap alatt ekkor használták ki a legjobban, ahol sok szépség készült. Fennmaradó időnkben kipróbáltuk a Mansion of Madness társasjátékot, és a Psyrun szerepjátékot, de este 7-re már jött is a teherautó és elkezdődött a pakolás és a hazautazás. Nehéz szívvel, de elbúcsúztunk a kastélytól, és a kedves emberektől.

Utólag is nagyon szépen köszönjük minden mesélőnek és társasjáték bemutatónak az élményeket és a jó hangulatot, valamint a játékosainknak, hogy képesek voltak elviselni apróbb butaságainkat smile .

Írta: Liszka "Liszkag" Gergely

Szerző: LiszkagVélemények, hozzászólások

1. Liszkag 2014-07-22 20:21

Több élménybeszámolót a hősök hajnala facebook oldalán olvashattok majd.

https://www.facebook.com/HosokHajnala

2. Bozóki Mihály 2014-07-22 21:28

Zsír lett a beszámoló! Kár, hogy csak az első két napon tudtam jelen lenni, de nem panaszkodhatom, mert így is jól éreztem magamat, sőt ha már Epic csatára is sor került akkor meg pláne csak jó lehet grin , a kastély és a környék igencsak kellemes, szóval ha lesz legközelebb én mindenképp jövök! smile
Köszönöm mindenkinek a lehetőséget, egy élmény volt!

3. Callinicus 2014-07-31 12:52

http://lfg.hu/66399/

Itt az LFG-n megjelenített, bővebb élménybeszámoló. grin