Mini Games Day

A tavaly először megrendezett Mini Games Day után többen kérték, hogy legyen ez a rendezvény is rendszeres. Ennek fényében eljött az idő, hogy újra megrendezzük az annyira nem is kicsiny Mini Games Day-t június 20.-án, szombaton. Rengeteg játékbemutatóval, Festő Workshop-al, és Bitz Börzével várja a vendégeket a D21-es Bázis rendezvénye, amin bárki ingyenesen részt vehet.

 

Rendezvény időpontja: Június 20. szombat 10:00-18:00-ig

Részvételi díj: Ingyenes

A rendezvény helyszíne: D21-Bázis (1052 Budapest, Semmelweis utca 3. Magyarok háza).

 

Játékbemutatók:

A játékbemutatók keretein belül kipróbálhatjátok a játékokat egy-egy játékvezető felügyelete mellett, akik eligazítanak titeket a játékok alapszabályaiban. Minden, ami a játékokhoz szükséges a helyszínen biztosítunk (a figurákat beleértve). Tehát ha megismerkednél egy játékkal, de eddig nem volt rá alkalmad, akkor most itt a lehetőség. smile

A következő bemutatókon vehettek részt a Mini Games Day-en:

-Warhammer 40,000

-Warhammer Fantasy Battles

 -Infinity

 -DreadBall

 -Warzone

 -Warhammer 40,000 – Code: Zombie Apocalypse

-Star Wars: Armada

-Mordheim <Újonan felkerült>

 

Bitz Börze:

A Bitz Börzén bárki árulhatja a hobbihoz használt figuráit, eszközeit, és mindent, ami hozzákapcsolódok. Könnyen találhattok olyan bitzeket amiket már régen kerestek, de akár teljes figurákat is. (A Bitz Börzén továbbra is mindenki ingyenesen résztvehet.)

 

Wargammers.hu Festő Workshop:

Kezdőt, profit egyaránt várunk egy jó kis festésre. Figurát, festéket, eszközt, mindent kaptok. Tapasztalt festőknek tehetitek fel a kérdéseiteket, de segítünk és ott leszünk a festés minden fázisában is, hogy semmiben ne szenvedjetek hiányt.
Természetesen az elkészült munkátokat hazavihetitek magatokkal, hogy teljes legyen az élmény. smile

 

Facebook eseményt itt találhatjátok

 

Várunk mindenkit szeretettel!
D21-es Bázis szervező gárdája

Szerző: LiszkagVélemények, hozzászólások