MSTE közgyűlés és Kerekasztal a hazai hobbiért

2014. 04. 03. 10:32 / ÁltalánosKlubokRendezvények

Tisztelt hobbitársak!

2014. május 4-én 10:00-kor a D21 klubban (Budapest, Semmelweis utca 3.) közgyűlést tart az MSTE. Az általános témákon kívül (költségvetési és tagfelvételi, illetve egyesületi beszámolók) azonban szeretnénk minden érdeklődőt és játékostársat meghívni a közgyűlést követő kerekasztal beszélgetésre 11:00-tól.

A kerekasztal beszélgetés célja, hogy kicsit jobban összerázzuk a hazai rendezvényeket, hobbistákat, céljainkat és munkánkat. Szeretnénk ha együtt tudnánk dolgozni a lehető legtöbb olyan játékostárssal, akinek saját céljai eléréséhez bármilyen segítséget tudunk nyújtani.

Kiemelt témánk lesz az idei Games Day és Golden Gobbó, illetve ha lesz rá lehetőségünk a szerveződő Pamacspuli is. Szeretnénk átbeszélni a D21-es terveinket, illetve jobban összehangolni a hazai versenyeket - legfőképp azok célközönsége alapján. Célunk hogy ne a rendezvények, hanem a játékosok versenyezzenek egymás ellen.

Valamint minden egyéb témára nyitottak vagyunk, amely nektek is fontos. A lehetőségekhez képest nyíltan válaszolunk minden az Egyesületet érintő kérdésetekre is.

Ha nem tudsz eljönni, de fontos mondanivalód van írd meg itt az inkvizítoron, vagy e-mailben, üzenetben nekem.

Csuka Ádám (UBorka)
egyesületi elnök

Facebook esemény: link>>

FONTOS! Mivel Május 4-én lesz az első hazai EDEN verseny is, a Toxic Genesis, ezért minden kedves EDEN játékost kérünk, hogy jelenlétével elsősorban annak az eseménynek a fényét emelje! Mi pedig a kerekasztal beszélgetést követően minden elhangzott dologról beszámolunk nektek a verseny helyszínén, az Alkimista Laborban.

Szerző: DanteVélemények, hozzászólások

1. Eon 2014-04-04 11:37

Nagyon jó , pont az Eden verseny napjára
Köszönjük a törődést .

2. UBorka 2014-04-04 11:51

Sajnos mindenre nem tudunk tekintettel lenni. Elsődlegesen az volt a cél, hogy azoknak megfeleljen az időpont akik már most tagok. Májusban ráadásul már csak ez az egy nap volt szabad a D21-ben. Viszont nem szeretnénk még másfél hónappal későbbre tolni, így inkább lemondunk arról a pár érdeklődőről akiket az EDEN jobban érdekel :(

De ezzel tisztában voltunk, mint az olvasható.

Ha egyébiránt javaslatod, kérdésed van akkor azt tedd fel itt vagy nekem bármilyen módon és azt is átbeszéljük a kerekasztalon. Remélem jut arra is kapacitásunk, hogy ha lesz értelme akkor a kerekasztalról is legyen egy írásos beszámoló. Persze ha senki sem jön el, akkor nem lesz miről beszámlni, viszont sokan lesznek az EDEN versenyen wink

3. Dante 2014-04-04 12:12

“Nagyon jó , pont az Eden verseny napjára”

idézem, ami feletted van néhány sorral:
“FONTOS! Mivel Május 4-én lesz az első hazai EDEN verseny is, a Toxic Genesis, ezért minden kedves EDEN játékost kérünk, hogy jelenlétével elsősorban annak az eseménynek a fényét emelje! Mi pedig a kerekasztal beszélgetést követően minden elhangzott dologról beszámolunk nektek a verseny helyszínén, az Alkimista Laborban.”

Noé, én szerettem volna, hogy másik napra tegyük amikor láttam az ütközést, de ahogy Ádám is írja, az időpontot nem lehetett áttenni. ezért beszéltem erről már tegnap malcolmmal, és itt is, facebookon is kiírtam a fenti szöveget, és ha kell, még kiírom ötvenszer. ennél többet nem tudok tenni. ő ezzel komfortos volt. sajnálom, hogy te nem.

ami személy szerint engem illet, az alábbiakkal igyekszem/igyekeztem segíteni a játék népszerűsítését:
- Eden versenykiírás az Inkvizítoron
- ugyanez Games Day facebook oldalon
- bal oldali banner a rendezvényről
- Eden megjelenések az Inkvizítoron minden hónapban
- ugyanez a Games Day facebook oldalon
- Eden pletykák, újdonságok a Wargame Kitekintőben
- 2011-es Eden projekt Convoy frakcióval

“Köszönjük a törődést .” - nincs mit, igazán szívesen teszem.

4. Eon 2014-04-04 13:07

hmm , ok értem akkor részemről erről ennyit