Rövidhírek

Két rövidebb hír kap ma helyet az oldalon. Az első egy új írást reklámoz - Bulba írt egy kiváló cikket arról, hogy hogyan lehet házilag egy festőkamrát készíteni. A cikkek között olvashatjátok.

A másik hír egy felkérés nyomán született, az ELTE egyik PhD hallgatója kért meg, hogy tegyem ki a felhívását. Ha idén még nem cselekedtél semmi jót, de azért nem szeretnél a Télapótól virgácsot kapni, akkor a tovább után olvast el a felhívást, és töltsd ki a kérdőívet!

JÁTÉKOSLÉT KÉRDŐÍV 2013 (Multiplayer, MMORPG, RPG!)

Kedves Játékos!

 
Az ELTE Szociológia Doktori Iskola PhD-hallgatója vagyok, és egy olyan kutatáshoz kérném a segítségedet, amelyben elsősorban a sokszereplős online szerepjátékosok (MMORPG) világát szeretném minél jobban megismerni, de kontrollcsoportként az ún. MULTIPLAYER játékosok és az asztali szerepjátékok
(RPG) játékosai is nagyon fontosak ebben a felmérésben. Eddig több mint 10.000 játékos kérte az eredmények bemutatását. A kutatással kapcsolatos összes információt, eredményeket és még sok-sok érdekességet találhatsz a megújult honlapunkon (www.jatekkutatas.hu) és Facebook oldalunkon (www.facebook.com/jatekkutatas).

Ha idén (is) szeretnél a JátékosLét kutatásban részt venni, és jelenleg AKTÍV (multiplayer, MMORPG vagy RPG) játékos vagy, akkor kérlek, töltsd ki ezt a 2013. évi kérdőívet, mely csupán kb. 10-15 percet vesz igénybe. Nagy örömmel venném, ha válaszaiddal hozzájárulnál ezen kutatás
eredményességéhez.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/612261375

 
Köszönettel:
Fromann Richárd 

Szerző: RoodieVélemények, hozzászólások