Trouble In Paradise – Emelkedő pontszámú Infinity versenysorozat a D21-es bázisban

2015. 01. 21. 11:50 / KlubokRendezvényekInfinity

2190-et írunk, az emberiség kirajzott a világűrbe, a hatalmi viszonyok teljesen átrendeződtek, de a célok még mindig azonosak: minél nagyobb gazdasági hatalom. A nagy, nehézkes hadseregek ideje lejárt, a csatákat gyorsan mozgósítható elit osztagok vívják, néha a nyilvánosság, és az O-12 vigyázó szeme láttára, de általában inkább kerülve azt, csak hogy hamarosan már egy másik kontinensen, vagy akár egy másik bolygón készüljenek a következő bevetésre.

A CombinedArmy, és a Tohaaerők megjelenése bonyolított ugyan a helyzeten, de a cél nem változott. Előttetek a lehetőség, hogy kivegyétek a részetek a harcból, és megmutassátok, hogy helyt tudtok állni ebben a robbanékony világban!

Általános Információk:

Rendezvény jellege: Rendszeres, emelkedő pontszámú verseny

Szabályrendszer: Infinity 3. kiadás

Minimum létszám: 8 nevezés (4 asztal)

Maximum létszám: előreláthatólag 14 nevezés (7 asztal)

Helyszín: D21-es bázis (Magyarok Háza, 1052 Budapest, Semmelweis utca 3. – II. emelet, Nyírő Gyula terem)

Időpontok, tervezett pontszámok

2015. március 21. szombat – 200 pont

2015. április 25. szombat – 250 pont

2015. május 23. szombat – 300 pont

2015. június 27. szombat – 400 pont, vagy páros forduló, érdeklődéstől függően.

Formátum tervezet

Seregépítés az Infinity 3. kiadású szabálykönyv által meghatározott keretek között, illetve a mindenkori aktuális hivatalos seregépítő (Infinity ARMY) alapján történik.

A seregépítésnél az ITS korlátozásokat NEM kell figyelembe venni, tehát generikus sereg használhat zsoldosokat, a zsoldosok saját korlátozásainak figyelembe vételével.

A versenyre két sereglistával lehet készülni, amelyek teljesen azonos frakcióból vannak összeállítva.

A verseny során vegyesen fognak szerepelni ITS küldetések, ezek változatai, illetve egyedi küldetések. A küldetések a fordulók kiírásakor lesznek ismertek.

A verseny során a küldetések során megszerzett küldetéspontok adják az elsődleges pontszámot. Döntetlen esetén az ellenfelek által megszerzett küldetéspontok összege a döntő. Ha itt is döntetlen az eredmény, az asztalon maradt figurák pontértéke dönt.

A versenyen a Campaign: Paradiso kampány SpecOps profiljai nem használhatóak, ha a forduló szabályai azt külön nem teszik lehetővé.

Festőverseny

Minden forduló mellett festőversenyt hirdetünk, amelyre valamilyen előre megadott besorolású figurával lehet nevezni.

Ezek, fordulónként:

  1. forduló: LightInfantry (LI), Skirmisher (SK), Warband (WB), vagy S2 méretű Remote(REM)
  2. forduló: MediumInfantry (MI), vagy HeavyInfantry (HI)
  3. forduló: S3, vagy nagyobb figura
  4. forduló: Karakter

Egy figurát csak egyszer lehet nevezni a festőversenyre. A győztest a résztvevők szavazatai alapán hirdetjük. Az aktuális forduló győztesének jutalma egy tégely festék. A nevezett figurának saját, WYSIWYG profillal szerepelnie kell a versenyző legalább egyik sereglistájában az aktuális fordulóban.

Proxy

A verseny során proxy használata a következők szerint engedélyezett:

A versenyen csak a Corvus Belli által kiadott Infinity figurák használhatók.

A figuránál tartott fegyver nem kell, hogy megegyezzen a használt profillal. Az egyetlen megkötés, hogy egyértelműen megkülönböztethetőek legyenek a fegyverkiosztások.

Figurát más figurával helyettesíteni egy sereglistában maximum 3 darabot lehet. A proxyzott figura sziluettjének, illetve besorolásának meg kell egyeznie egymással – például S2 HeavyInfantry csak S2 HeavyInfantryvalproxyzható. Természetesen az egyértelműség itt is követelmény.

A fenti korlátba nem számít bele, ha egy figurához nem adtak még ki modellt, viszont a sziluett értéket ekkor is be kell tartani. Különleges esetben (például, ha az adott frakcióhoz nem létezik kiadva megfelelő méretű figura, és nincs más alternatíva), a szervezők engedélyével ettől el lehet térni.

Konvertált figurát lehet használni, nem számít proxynak, ha az alapja eredeti Infinity figura. Az egyértelműség ekkor is követelmény.

A fordulók kiírásai

Az aktuális forduló kiírását, jelentkezési határidejét minden verseny előtt közzétesszük. A küldetésleírásokat, a fordulóra vonatkozó különleges szabályokat, információkat ebben fogjátok találni, egyetemben a várható terepek leírásával.

Tárgyald meg a fórumban! 

 Mindenkit szeretettel várunk,

A D21-es bázis csapata

Szerző: LiszkagVélemények, hozzászólások

1. Gróf 2015-01-21 12:56

Remek buli lesz! grin

2. Crusader 2015-01-21 13:51

Jól hangzik smile . A zsoldos megengedés különösen érdekesnek hangzik.

3. Tsuneo 2015-01-21 15:50

Igazi kihívás CA játékosoknak az a 200 pont. Legalább nem lesz nehéz a seregtáska :D

4. ZKRobi 2015-01-21 16:37

Én szervező - bíróként ugyan nem fogok játszani, de ismerem az érzést, Neoterrával sem egyszerű a helyzet, de szerencsére nem megoldhatatlan smile És még Fussilier se kerül a listába raspberry

5. Silverbeast 2015-01-21 16:39

Gróf, te nem azt mondtad Cantinában, hogy megharagudtál a PP-re, és nem játszol Infinity-t? smile

6. Gróf 2015-01-21 16:59

Silverbeast:
1.) mi köze a PPnek az Infinityhez?
2.) ki mondta, h indulok a versenyen? grin
3.) attól, h baromi szar húzásnak tartom a CB részéről amit csináltak és rohadtul haragszom érte rájuk, még nem mondtam ilyet, valamit félrehallottál. Azt mondtam, h baromira meg kell győzniük az új kiadással. Eddig vegyes a dolog, de nem reménytelen.

7. Gróf 2015-01-21 17:01

Lehet, h a WM/Hval kevered? Annak nem harag az oka, hanem a(z amúgy tényleg kitűnő) játékba (számomra) belekódolt problémák.

8. Silverbeast 2015-01-21 18:23

Igaz, kevertem, és a Caskuda-t én is sajnálom.

9. Typhus 2015-01-22 18:27

Nagyjából 9 hét van még addig és 4 figurát kéne kifestenem. Neces :D

10. Theradrussian 2015-01-23 00:37

Terepsuruseg szempontbol mire szamitsunk? Inkabb Amcsi vagy Europai stilusuak lesznek az asztalok?

11. ZKRobi 2015-01-23 13:42

Ha az európai alatt a van 4 épület az asztalon, és más semmi jellegű terepet értjük, az amcsi alatt pedig a shotgun paradicsomot, akkor valahol a kettő között smile Az a terv, hogy legyen hely érvényesülni sniperrel is, és shotgunnal is az asztalokon. A konkrét fordulókiírásnál ennél bővebb infóval is tudok majd szolgálni smile