Új Kalandok: a Rubin Csillag éjszakája

2015. 09. 29. 19:28 / RendezvényekSzerepjáték

Évekkel azelőtt, hogy Dagon démonherceg megpróbálta lélekrabló démonhajója segítségével átvenni az uralmat a világ felett…

…amikor még a Kígyó kitudja miféle távoli tengereken hajózott…

…apró legendák és hatalmas kalandok már akkor is szövődtek a Szigetvilágban!

Escondite szigete duhaj matrózok, részeges kalózok, kincsre éhes léhűtők otthona. Ez a kikötőváros a gyülekezőhelye az egész Szigetvilág leghitványabb söpredékének. Itt múlatjátok ti is az időt, és éppen nehezen megszerzett kincseiteket kockáztatjátok egy rumszagú kocsma kártyaasztalánál. Aztán valahogy a kellős közepébe csöppentek valami hatalmas zűrzavarnak!

… izgalom… kincsek… csetepaték… rejtélyek…

De vajon mindennek a végére tudtok járni, mire eljön…

A Hősök Hajnala újult erővel tér vissza a legrégebbi szerepjáték legújabb kiadásával! Rutinos kalandszerzőink és mesélőink szeretettel várnak minden régi és új játékost egy kitűnő Dungeons & Dragons, 5. kiadásos játék erejéig! 

A Rubin Csillag éjszakája. Dungeons & Dragons, 5. kiadásos szerepjátékverseny, 3. szintű karakterek számára.

Időpont: 2015. november 14.szombat.
Gyülekező: 10.00
Játék vége: 18.00 – 19.00
Utána: eredményhirdetés, tapasztalatok megoldása, és közös lazulás, amíg ráértek!

HelyszínCantina klub, 1074 Budapest, Alsó erdősor utca 3.

Jelentkezés2015. november 1-ig küldd el a jelentkezési lapot a .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet) emailcímre. Egyéni játékosok vagy csoportok is jelentkezhetnek. Ha saját, egyéni karaktert hoznál, november 1-ig küldd el azt is!

Arra számítunk, az első 5. kiadásos játékunkon a szokásosnál több érdeklődő lesz. Ezért kérjük, ezúttal tartsátok a határidőt – határidőn túli jelentkezést csak az esetleges fennmaradó helyekre tudunk befogadni!

Kezdő és haladó játékosokat egyaránt szívesen fogadunk!

Részvételi díj: 1 500 forint / játékos (helyszínen fizetendő).

Addig is, ha kérdésetek van, tegyétek fel bátran itt hozzászólásként, emailben a .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet) címen, vagy akár a https://facebook.com/HosokHajnala oldalunkon.

Szerző: LiszkagVélemények, hozzászólások