Warhammer Quest kártyajáték

2015. 11. 10. 14:37 / Warhammer FantasyEgyéb játékok

Decemberben jelenik meg a Fantasy Flight Games legújabb kártyás játéka, a Warhammer Quest Adventure Card Game. A név gondolom sokaknak megdobogtatja a szívét, a "kártyajáték" már nem annyira - én is így voltam ezzel, amíg nem láttam a GenConos videót. 

A játék maga teljesen Co-op, picit talán a Death Angelshez hasonló, de annál azért összetettebb. 1-4 játékos tolhatja (igen, szólózható), a questek, ellenfelek kártyán, a harc kockával megy, és állítólag az első próbálkozók szerint igen nehéz, viszont nagyon visszaköszön benne a régi Öregvilág hangulata. És az FFG-t ismerve, kiegészítők tömkelege várható majd hozzá (ha sikeres lesz) - lásd a Lord of the Ring kártyásukat, ami jelenleg 11 rendes dobozos, és 58 kisebb kiegészítőnél tart…

A játék hivatalos oldala
Az ominózus GenCon videó
BGG link pár képpel

Hogy miért került ez most ide ki hírként az új fórumtéma mellett? A téma létrehozása után nem sokkal megkeresett az egyik hazai FFG-partner, a Metagame, hogy az Inkvizítor látogatók 10% kedvezménnyel rendelhetik elő a dobozt. Nincs sok teendő, egyszerűen csak megveszed itt, és a rendelés utolsó lépésénél kommentbe beírod, hogy "Inkvizítor". Ha előre utalsz, várd meg a számlát, mert azon lesz a kedvezmény. Ennyi.  

Szerk.: az akció lejárt, mivel a holmi rendesen kapható!

Szerző: Roodie

Tárgyald meg a fórumban!Vélemények, hozzászólások

1. Masakari 2015-11-10 17:57

Más Metagameben vehető dolgokra nem érvényes ez a kód? :D

2. Roodie 2015-11-10 18:22

Sajna nem, csak erre vonatkozik (megkérdeztem azért, hátha) :-D

3. Borg 2015-11-10 21:01

Ráadásul nem is kerül sokba. Nem egy 20eft-os figurás játékról beszélünk. Warhammer,  Old World, Adventures, FFG minőség. Minden egy dobozban ami kell. Mi kell még? Ja és ha ép nincs aki játsszon veled akkor tolhatod szólóban.

4. Roodie 2015-11-10 21:44

Pontosan így :-D Valamiért nálam nagyon betalált a holmi az előzetesek alapján, alig várom a megjelenést.