Ellovagolok a lemenő napba

Avagy így múlik el egy világ dicsősége! A rövid verzió - részemről befejeztem az Inkvizitor.hu híroldal üzemeltetését. Az okok, egy kisregény formájában, alább olvashatóak, egy néhol kíméletlenül őszinte, de semmiképp nem sértődött, inkább bús-borongós cikkben. Viszont kisebb átalakulás után azért maradunk, egy személyesebb hangvételű, blogosabb oldalként!

kmcs11.jpg

Ebben a mostani videóban a KMCS (Kelet-magyarországi Csapatverseny 11. állomása) beszámolója mellett arról lesz szó, hogy miért dögöljön meg a szomszéd tehene is, ha versenyekről, rendezvényekről van szó.

logo.png

Ebben a mostani videóban gyakorlati tanácsokat és fogásokat mutatok az airbrush karbantartásához.

logo.png
tlkvlog-2.jpg

Ebben a mostani videóban a TLK klubbal kapcsolatos hírekkel, érdekességekkel, eseményekkel foglalkozunk.

p60-3.jpg

Ebben a mostani videóban a 60 perces festés keretén belül két kezdő, amatőr festő mutatja meg, hogy akár ennyi idő alatt is ki lehet festeni egy figurát, ha megvan rá a szándék.

f9c.jpg
DSC_0417.JPG
cog2.jpg

Ebben a mostani videóban jobbára a Council of Gamers fantázianevű megbeszélés második állomásának, a füzesabonyi találkozónak az összefoglalóját láthatjátok.

sddefault.jpg
tt1.jpg
SMN_3787.JPG
Inkvizítor

Ebben a rövid köszöntőben szeretném összefoglalni, hogy miért is jött létre ez az oldal, pontosabban: miért újult meg, mi a rövid- és hosszútávú cél vele.