Adatok

TT versenyek

Terepasztalos Találkozó versenyeinek nevezettjei

Tisztelt közönség!

Az alábbi linken elérhető az 1. Terepasztalos Találkozón nevezett összes mű.

Nem szedtem szét csoportok és helyezés szerint, mert nem találom a papírt, amin szerepelt :D

Keleti Festőverseny

Három kategória volt.

Figura (ide tartoztak az osztagok is, meg lovasság is)

Hadigépek (modern és fantasy környezetbe való gépek gyűjteménye)

Szörnyek (minden ami nagy és "csúnya")

Nem volt külön kezdő és haladó csoport, mert egyrészt nem akartam bajlódni vele, másrészt nincs is meg az alapom hozzá, hogy én döntsem el ki melyik kategória. Úgy gondolom a későbbiekben sem lesz szétszedve, mert nem lehet igazságosan megosztani a nevezőket.

Pamacs Puli Festőverseny

Itt ugye a lista végén szereplő Stormcast Eternal figurákat kellett a helyszínen két óra alatt (plusz fél óra szigorúan csak alapozás). A talpat nem értékeltük, arra aki akart, vagy volt kedve, fordított időt. Döcögősen, nehezen jött össze a minimum 3 fős nevezés, de ahogy közeledett a rendezvény, hirtelen hatan lettek a nevezők, aminek külön örülök, hogy elsőre ilyen jól sikerült.

Mad Mek Shop

A konverziós versenyünk, ahol feltétel volt a TTQ festettség, talpas figura esetén kész talp is, ám a zsűrizésbe ez nem számított bele. Kicsit tartottam a kategóriától, de szerencsére szép számmal érkeztek ide is nevezések!

A képeket öcsém készítette nekünk. Nem kis munkát vállalt a nyakába vele, ám hálásak vagyunk érte, szerintem megfelelő munkát végzett!

Jó szórakozást!

Ja igen, itt vannak a képek! :D

serrath